Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Причам о царинским прописима Републике Србије. Не знам о чему ти причаш.

Причам о Шиптарима и ономе што раде. Извињавам се нисам сконтао да наша држава прави проблем. То је тек ужас.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Sofija_ рече

zasto ipak, pa ti si me vec banovao, znaci ti vec znas kakvo je moje srce

Hristos nas je ovako naucio da sami sebe pratimo, i jos kaze da se "drvo po plodu poznaje", i da "ne moze trnje da raste na smokvi" i obrnuto. Drugim recima, kad kaze "cega je srce puno, to se na usta izliva" On nas opominje da iako nismo svesni sta u sebi nosimo, to lako mozemo da vidimo prema tome sta govorimo.

Eto, ako ti to do sad nije bilo poznato.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Hristos nas je ovako naucio da sami sebe pratimo, i jos kaze da se "drvo po plodu poznaje", i da "ne moze trnje da raste na smokvi" i obrnuto. Drugim recima, kad kaze "cega je srce puno, to se na usta izliva" On nas opominje da iako nismo svesni sta u sebi nosimo, to lako mozemo da vidimo prema tome sta govorimo.

naravno, i reci i dela su bitni,samo ipak mislim da Bog najbolje poznaje moje srce(kao i tvoje i svacije) i neka on meni sudi, a ne ti

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Lady Godiva рече

Ти као да ниси свесна да су и Срби чинили зверства.

Ово је суштински највећи проблем који имамо.

Ми и не знамо кад смо у праву.

Никада не чујемо да усташе и шиптари кажу "нису сви...блабла". Никад. Они стоје иза тога што раде.

Ми не. Ми увек имамо сумње у себе и своје циљеве. Увек.

И кад смо у праву не знамо да смо у праву.

Престаните да правдате своје џелате и непријатеље.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

naravno, i reci i dela su bitni,samo ipak mislim da Bog najbolje poznaje moje srce(kao i tvoje i svacije) i neka on meni sudi, a ne ti

Pa to sam i rek`o. Bog poznaje, i Bog je rek`o ono sto sam napisao, nije to moje, ja sam ga samo citirao iz Jevandjelja.

Bog to svima nama porucuje svakodnevno, pa i tebi, naravno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, gavrosaurus рече

Ово је суштински највећи проблем који имамо.

Ми и не знамо кад смо у праву.

Никада не чујемо да усташе и шиптари кажу "нису сви...блабла". Никад. Они стоје иза тога што раде.

Ми не. Ми увек имамо сумње у себе и своје циљеве. Увек.

И кад смо у праву не знамо да смо у праву.

Престаните да правдате своје џелате и непријатеље.

Извини, ово се на мене односи?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Lady Godiva рече

Извини, ово се на мене односи?

Да, на тебе.

И свих 5-6-7 милиона Срба који стално мисле да они у нечему греше, и да они у нечему треба да се повуку, попусте, узмакну.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, gavrosaurus рече

Да, на тебе.

И свих 5-6-7 милиона Срба који стално мисле да они у нечему греше, и да они у нечему треба да се повуку, попусте, узмакну.

Ма јок, ја не грешим. Тако нисам ни кад сам написала онај пост. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, gavrosaurus рече

Da li misliš da je dobro za društvo da pravda svoje zločince? Srbi su evoluirali u odnosu na Hrvate i Šiptare po tom pitanju. Ovde nema toliko nezdravog nacionalizma/šovinizma kao tamo. Oni su ogrezli u tome i zaglavili se. Imaju Srbi dosta da raščiste sa svojom prošlošću i žrtvama, ali počiniti nepojmljivi pokolj tipa onog u Jasenovcu  (da se samo tu zadržim) i "stajati iza toga" je humana katastrofa. Ne bih volela da pripadam takvoj grupi ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, gavrosaurus рече

Да, на тебе.

Brate, ovako nesto meni npr. ne mozes da prebacis nikad. Ja sam jasno i na srpskom napisao sta imam da kazem, i to iz licnog iskustva. Evo opet: izdvojiti one koji su olos je potrebno i obaveza je svakog ko ima savest. Obeleziti ceo narod kao djubre je nedolicno coveka, a narocito nekog ko sebe smatra Hriscaninom.

Znaci, da ne mesamo babe i zabe, mi Hriscani imamo obavezu da se jasno drzimo onog sto je Svetlost, bez sivih nijansi.

пре 58 минута, Sofija_ рече

pravo u centar! nemam vise sta da dodam na ovoj temi :skidamkapu:

Naravno, bacis prasinu ostalima u oci, i beganje. To ti je bas zdravo, a narocito je to hriscansko drzanje.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, gavrosaurus рече

Да, на тебе.

srba ima oko 12 miliona ukupno.

medju njima ima ekstrema suprotnog naboja, jedni su ti koje ti prozivas, ali sa druge strane imas i one ekstreme koji su na istom nivou svijesti ko i ustase, svi ekstremi su polupani, bili oni ove ili one orjentacije.

ne moze se jedan narod nazivati stokom, to nije srpski, nece me niko ubjediti da jeste. to je za mene sovinizam i te stvari nas izjednacavaju sa nasim dzelatima

Подели на овим сајтовима

Pa, Albanci su, realno, nasi neprijatelji i narod koji nam misli zlo i zeli da nas protera i  'istrebi' sa KiM.

I, cinili su zlocine prema nasem narodu, ne samo u ovom ratu, nego i tokom  19. i 20 veka.

I, opet bi cinili, samo ako im se ukaze neka prilika. 

Nazalost, to je surova istina. Jadan nas narod tamo 'dole'. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...