Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Поуке.орг инфо рече

@Војвода7 @Natasa. Stavljeni na odobravanje...

Neka nam bude na spasenje i smirenje :D.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasa. рече

Kakva su tvoja razmišljanja na temu rešenja? 

promena izdajnicke vlasti, ali pitanje ko bi mogao preuzeti vlast, jer su vecina isti, a nijedna promena vlasti ne moze mirno da se desi, na zalost, to znamo iz istorije..

da je vlast rodoljubiva i neizdajnicka, mogli bi da zastite svoj narod i teritoriju dole na Kosovu, sve u svemu jedno veliko nista, ali trenutno..ali smatram da ne trebamo da cutimo, bez pobune nista!!! ja licno(a i mnogi ovde) cinim sve sto mogu i sta je u mojoj moci, sto se tice pomoci nase odavde, humanitarne i u svakom smislu za nas narod dole na Kosovu, dok se moglo nositi, slali smo slepere svega i svacega..sad je sve stalo zbog bitangi na vlasti, ne daju vise nista da se unosi, a ovde su uvek bili protesti ispred vlade u Hagu i svi ovde svedocimo i branimo nasu veru i nas narod istinom, i radicemo i cinicemo sve sto mozemo, kako novcano kako drugim delima, ja mogu ponosno da stanem pred moje pretke, jer cinim sve da moj Srpski rod prikazem u najboljem svetlu, ono najlepse i najsvetije sto mi imamo, a to je DUSA!!!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

ja licno(a i mnogi ovde) cinim sve sto mogu i sta je u mojoj moci, sto se tice pomoci nase odavde, humanitarne i u svakom smislu za nas narod dole na Kosovu, dok se moglo nositi, slali smo slepere svega i svacega..

Ovo odista treba ceniti :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Ovo odista treba ceniti 

Hvala Bogu! On daje, a ko ima vise, od njega se vise i ocekuje. Zao mi je sto trenutno nemam snimke kad su vozili na Kosovo, ali evo jedan video kao primer, mada oni sa Kosova su bili mnogo dirljiviji, ne znam zasto,ali Kosovo je posebna prica, nesto sto se ne moze objasniti recima..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

ajde reci Bog ti pomogo! i daj koji evro za pomoc dole :0212_rolleyes:

jel ti mislis da ja ne pomazem, da sam stipsa? nego o tome se ne govori, ja necu da iko zna kad ja nesto pomognem, necu ni bog da zna, to je moja intimna stvar

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

nego o tome se ne govori, ja necu da iko zna kad ja nesto pomognem, necu ni bog da zna

ma naravno,ali nekad moras navesti primer(zna Gospod da ja to ne radim radi slave) kao sada, kada se postavi pitanje sta ciniti, i sta ko moze da ucini da pomogne nas narod dole..treba se organizovati iako su svi u svojim mukama,poslovima,obavezama i borbi za opstanak..

dzaba i sva humanitarna pomoc, ako Srbi dole nisu bezbedni, a nama ruke vezane i gledamo ovo sto cine siptari...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Sofija_ рече

humanitarne i u svakom smislu za nas narod dole na Kosovu, dok se moglo nositi, slali smo slepere svega i svacega..sad je sve stalo zbog bitangi na vlasti, ne daju vise nista da se unosi

Како не дају да се уноси? Не може хуманитарна помоћ да пређе административни прелаз ка КиМ или..?

Edit. Питала сам јер сам читала да је Гујон носио неку велику помоћ. А и ЖДУ је ономад слао неке пакете одеће уз помоћ епархије.

Ево сад сам нашла и вест..

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/francuski-humanitarac-arno-gujon-na-kim-sa10-tona-pomoci/c1szyxx

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Како не дају да се уноси? Не може хуманитарна помоћ да пређе административни прелаз ка КиМ или..?

Iz Srbije na teritoriju Kosova moze samo osnovno da se unese(nesto hrane) to znaju oni koji su isli na Kosovo na poklonicka putovanja.Za  trgovce i svercere koji svercuju hranu i imaju vezu na carini, mogu. Mi smo slali slepere i hrane(na tone) i namestaja, hemikalija, igracaka, obuce, odece...ali za to su zakomplikovali administraciju(namerno ili slucajno, ne znam) i jednostavno ne daju! Jedino se moze poslati novac po nekome ko ide dole. Nek se javi neko ko je iz Srbije, a nosio je humanitarnu pomoc nedavno. To je najmerodavnije.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Sofija_ рече

Kome smetaju mrtvi koji su 2m ispod zemlje?

Nisu to samo leševi dva metra ispod zemlje, već nečiji preci. I dokgod je tu neko groblje, vraćaće se potomci da se sećaju. To je njima opasno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...