Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ко не примети разлику између града и манастира нешто није у реду...

Водио сам и неке атеисте па су сви уздисали ”како је лепо”.

Ма јок, него треба да буде бетонирано и запишано...

Рече да се трудиш да разумеш - ето то је најбољи пример. Упореди град и манастир по уредности, чистоћи и сл. То је слична разлика.

Postoji razlog zašto nikad nisam osećala priziv da se zamonašim... Ne znam kako to ne razumeš. Možda si ti u stvari rođeni monah koji nije skrenuo levo kod Albukerkija? :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Postoji razlog zašto nikad nisam osećala priziv da se zamonašim... Ne znam kako to ne razumeš. Možda si ti u stvari rođeni monah koji nije skrenuo levo kod Albukerkija? :)

Ко је реко да се замонашиш?

Рекао сам да посетиш манастир.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kakve veze ima monašenje sa urednošću grada i manastira? Manastirska dvorišta su pod konac i to stvarno smirujuće i lepo izgleda.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Možda si ti u stvari rođeni monah koji nije skrenuo levo kod Albukerkija? :)

Mada bradu već ima, kao i smisao za biznis :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ко је реко да се замонашиш?

Рекао сам да посетиш манастир.

Posetila sam ih dosta. I nikad nisam osetila ono što opisuješ osim na jednom mestu sa blesavim i duhovitim sestrinstvom i sveštenikom koji vozi razdrndanog juga prašnjavim seoskim putem i gde imaju puno krava i gde sam pomagala u štali. U stvari, ne, nikad nisam osetila ono što opisuješ, nego nešto sasvim drugo.

Nakon posete mnogim manastirima bilo mi je sasvim jasno da nemam nikakav priziv da tamo provodim vreme. Želela sam da živim u pravom svetu, ljudskom, haotičnom, prljavom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Kakve veze ima monašenje sa urednošću grada i manastira? Manastirska dvorišta su pod konac i to stvarno smirujuće i lepo izgleda.

Znači žene ustvari čiste kuću zbog radi smirenija živaca?:POPOcorn1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Paz' da se neko ne upeca :smeh1:.

:smajolik78: back

Подели на овим сајтовима

Želela sam da živim u pravom svetu, ljudskom, haotičnom, prljavom.

То није прави свет. То је покварен свет који су покварили лењи и недговорни људи.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Pa meni nikad bilo šta pod konac nije bilo nešto posebno smirujuće i lepo. Jeste mirnije u manastirima i drugim uređenim vrtovima, baštama, predgrađima nego u gradovima, ali nije to svima nužno prijatnije i lepše.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Paz' da se neko ne upeca :smeh1:.

:smajolik78: back

Smara malo ovo odobravanje al Grizli expeditivno radi,America is Great Again :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

De si Kratose! :D

nedostajao si mi

(no homo... dobro, mozda samo malo homo :) )

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Paradoksologija рече

Pa ti se bolje osećaš, neko drugi ni ne primeti.

Danas s nekim kolegom stojim na hodniku, i on nešto spominje kako je u Švajcarskoj vidio kakvi su javni WC...to je čisto ma boli glava, možeš jaje pojesti sa poda i polizati umivaonik. Ja mu onda kažem pa da jeste to lijepo na izgled, ali zamisli se recimo koliki procenat ljudi iskorsiti sve blagodeti cistog wc-a? U nekim zemljama su čistiji wc i prljave ruke i prljaviji wc-i, a čiste ruke. Neka čistoća i ljepota se ne vidim golim okom. 

Nije uopšte sprorno da čistoća treba da bude pristuna...međutim ako je to neki jako bitan parametar u izboru života i to što je čišće, sređenije, pod konac trava podšišana, i asfalt za umjetnčko klizanje bez sagledavanja ostalih parametara koje čine život onda je spominjanje čistoće bespredmetno, tj za nekoga i nije primjetno ako nema drugih stvari. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Pa meni nikad bilo šta pod konac nije bilo nešto posebno smirujuće i lepo. Jeste mirnije u manastirima i drugim uređenim vrtovima, baštama, predgrađima nego u gradovima, ali nije to svima nužno prijatnije i lepše.

Ok. Lepo mi je kad je dvorište lepo uređeno, ali mi je uvek bilo neprijatno u sterilnim stanovima, kao da tu ne žive ljudi, a domaćica očekuje da lebdiš jer je sve čisto. To mi je vazda izazivalo neprijatnost i nervozu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...