Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, florenntina рече

Dorcola, narocito donjeg oko 8-9 ujutro jer su vlasnici pasa ranoranioci pa kad krenes na posao pesaka u Knez (kao sto je bio moj slucaj), ponesi rezervne cipele

He, i ja sam sa donjeg Dorčola :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, RYLAH рече

Него сам стварно мислио да има неки део града где је то нека масовна појава.

Nisi ti išao Lastom do Vrčina, niti se vozio 25icom leti na relaciji Karaburma-Kumodraž AKA Ciga mala 1 do Ciga male 2 :smeh1:.

#homesick:(

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Konkretno za Beograd, siđi u onaj podzemni prolaz kroz kod Vukovog spomenika, ne onaj za železničku stanicu, nego onaj drugi, za garaže.

Bio juče, smrdelo na amonijak, kao i obično.

Да, знам сад на шта се мисли, него сам из приче капирао да је цео неки крај града који је у том фазону. Ужас је, наравно, и морало би да се среди.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Nisi ti išao Lastom do Vrčina, niti se vozio 25icom leti na relaciji Karaburma-Kumodraž AKA Ciga mala 1 do Ciga male 2 :smeh1:.

#homesick:(

То је јавни превоз. Ту се већ ради о хигијени путника, не о телесним излучевинама које излазе вани :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, florenntina рече

Dorcola, narocito donjeg oko 8-9 ujutro jer su vlasnici pasa ranoranioci pa kad krenes na posao pesaka u Knez (kao sto je bio moj slucaj), ponesi rezervne cipele

Joj kad se setim prvi put kad sam videla taj fenomen. Mi iz Pete idemo u posetu u Prvu, nisam mogla da verujem :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Paradoksologija рече

U Beogradu zaista u velikom broju podzemnih prolaza, ispod mostova, na stepeništima, i tamnijim krajevima uličica po centru u letnjoj sezoni (kad svi piju pivo po parkićima u centru). 

Цигани? Колико они доприносе нечистоћи, смраду и осталом?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

То је јавни превоз. Ту се већ ради о хигијени путника, не о телесним излучевинама које излазе вани :))) 

I znoj je izlučevina...još onaj od par dana...:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Joj kad se setim prvi put kad sam videla taj fenomen. Mi iz Pete idemo u posetu u Prvu, nisam mogla da verujem :smeh1:.

Ijao, fensi Vračarci kod geto dorčolaca :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ja bih to rešavao tako što bi uhvaćeni u pišanju/kenjanju bili zatvarani na po par sati u septičku jamu.

A njima još bude lepo tamo, svoj na svome :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Цигани? Колико они доприносе нечистоћи, смраду и осталом?

Ma najviše 'fini' klinci koji se zapiju po parkovima.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ja bih to rešavao tako što bi uhvaćeni u pišanju/kenjanju bili zatvarani na po par sati u septičku jamu.

То не доприноси било чему. Доста је да их натераш да почисте цео пролаз, врло темељно. Ако их опет ухватиш, онда исто то, само их објавиш на Јутјуб.

Гарантујем да би се решио проблем за три месеца.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Да, знам сад на шта се мисли, него сам из приче капирао да је цео неки крај града који је у том фазону. Ужас је, наравно, и морало би да се среди.

Ima Rylahce, javi slobodno u komitet da je situacija na Dorcolu kriticna, na moju odgovornost ?

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...