Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Natasa. рече

Joj jeste ružna arhitektura komunizma :smeh1:. No, stan unutra bar možeš da središ po svojoj volji.

pa i ne baš, ali, recimo dobro je to što su "moje komunjare" imale viziju i gledale Amerikanske filmove , pa sad kad/ako budem renovirala stan mogu da stavim američki plakar u hodnik, koji je inače besmisleno velik u odnosu na stan, i kao rođeni minimalista ostatak oslobodim.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Natasa. рече

Joj jeste ružna arhitektura komunizma :smeh1:. No, stan unutra bar možeš da središ po svojoj volji.

Pa to ti je komunjarski ideal,svi imaju isto.Socijalno i pravedno,dva u jedan.:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Svaki put kad pomislim na veliku kuću i dvorište, sve je to lepo, ali ko će to da održava beži bre. Ok, možeš da platiš ženu da pospremi i nekog da pokosi, ali opet moraš da se dogovaraš da njima i da ti se tu vrzmaju nepoznati ljudi. Idi bre, stan je super praktičan. Za sve ostalo tu su vikendice i izleti.

otvaram agenciju za uvoz Latino baštovana, pa ako te zanima... :smeh1:, cena standardna, kao za mladu iz Albanije

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Снежана рече

pa i ne baš

Ma gde nije, kockasto, masivno i sivo. Još u Srbiji super kako je npr. u Rumuniji. Bila ja pre par godina, ajoj al je ono ružno što je sagrađeno u doba Čaušeskog 7896634. Sve sive masivne kocke, užas.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ma gde nije, kockasto, masivno i sivo. Još u Srbiji super kako je npr. u Rumuniji. Bila ja pre par godina, ajoj al je ono ružno što je sagrađeno u doba Čaušeskog 7896634. Sve sive masivne kocke, užas.

После што Гризлли мрзиш социјалисте...

Глупи, ружни и зли.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

nisam mislila na to "ne baš"...ne baš da možeš da središ stan kako želiš :)

ja se uvek setim onog filma "mi deca s kolodvora zoo" i DDR-a

А.М.

Подели на овим сајтовима

Шта више треба поштеном човеку од куће, окућнице, кафане, милиције, општине и поште за живот?

Све остало је вишак и беспотребно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Шта више треба поштеном човеку од куће, окућнице, кафане, милиције, општине и поште за живот?

Све остало је вишак и беспотребно.

Pozorište, biblioteka, kupalište? :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

ma jašta bre, okačim nekog Van Goga da se ne vide fleke od komaraca :D

Vilerov goblen da bude onako...nostalgično, lepo Titovo vreme :smeh1:. Evgenija :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Pozorište, biblioteka, kupalište? :)

За прва два ти доста кафана, а купај се код куће.

Евентуално ако се направи неки концерт у месној канцеларији ових младих са Гранда.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...