Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Paradoksologija рече

To sve razmaženo i izvoljeva... ja srećna kad se na betonskom krovu zgrade sunčam ili sednem na metar kvadratni trave :D

I zauzme dva mesta kad se parkira jer ne kapira ekonomiju prostora :smeh1:. Mora da se ima mesta, treba im više mesta :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Gde si ti odrastao, ako nije tajna? Opiši, kratak sastav. :)

У стамбеној згради. Оној ружној комуњарској где би нормалан свет држао робијаше.

Али нису ми сломили дух! Затвори су били наши универзитети!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Ко је одрастао у стамбеној згради нема психу.

Увек сам се питао шта није у реду са мном...

:)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Оној ружној комуњарској где би нормалан свет држао робијаше.

Joj jeste ružna arhitektura komunizma :smeh1:. No, stan unutra bar možeš da središ po svojoj volji.

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Svaki put kad pomislim na veliku kuću i dvorište, sve je to lepo, ali ko će to da održava beži bre. Ok, možeš da platiš ženu da pospremi i nekog da pokosi, ali opet moraš da se dogovaraš da njima i da ti se tu vrzmaju nepoznati ljudi. Idi bre, stan je super praktičan. Za sve ostalo tu su vikendice i izleti.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Paradoksologija рече

Gde si ti odrastao, ako nije tajna? Opiši, kratak sastav. :)

Тражила си састав... ;)

Занимљива је једна ствар. Кад се сетим сад, од детињства ја те смрдљиве зграде и улице никад нисам хтео да прихватим за ”нормално”. Увек сам их мрзео из дна душе и маштао о неком свету где је све уредно и лепо. Мада никад нисам видео... Увек ми је била у глави та слика да може да буде уредно, лепо, чисто, да не смрди итд. ОК, видео сам село и природу, можда то има неке везе.

Посебно ми није било јасно како људи могу намерно да прљају своје окружење, уместо да се труде да га уреде и почисте. Било је људи који би једноставно бацили нешто испред зграде. Кад се нешто поломи или поквари, тако би стајало годинама и нико ни да пипне. Моји су понекад излазили да мало почисте пошто смо се ми клинци ту играли. И онда прође нека комшика каже ”па јао, зашто ви да чистите”... Па ко ће п.... ти ...... Тачно би их подавио све кад се сетим.

Боље да се не сећам, изгледа да није добро за психу... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

У стамбеној згради. Оној ружној комуњарској где би нормалан свет држао робијаше.

Али нису ми сломили дух! Затвори су били наши универзитети!

Ja sam rasla u zgradi iz 30ih, ono, pomalo naci arhitektura, visoke tavanice i smele, jednostavne linije... Buržujski nameštaj od tamnog drveta sa rezbarijom... I ne vredi :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Ja sam rasla u zgradi iz 30ih, ono, pomalo naci arhitektura, visoke tavanice i smele, jednostavne linije... Buržujski nameštaj od tamnog drveta sa rezbarijom... I ne vredi :D

Tipično dorčolski, visoki plafoni i soba za služinčad.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Тражила си састав... ;)

Занимљива је једна ствар. Кад се сетим сад, од детињства ја те смрдљиве зграде и улице никад нисам хтео да прихватим за ”нормално”. Увек сам их мрзео из дна душе и маштао о неком свету где је све уредно и лепо. Мада никад нисам видео... Увек ми је била у глави та слика да може да буде уредно, лепо, чисто, да не смрди итд. ОК, видео сам село и природу, можда то има неке везе.

Посебно ми није било јасно како људи могу намерно да прљају своје окружење, уместо да се труде да га уреде и почисте. Било је људи који би једноставно бацили нешто испред зграде. Кад се нешто поломи или поквари, тако би стајало годинама и нико ни да пипне. Моји су понекад излазили да мало почисте пошто смо се ми клинци ту играли. И онда прође нека комшика каже ”па јао, зашто ви да чистите”... Па ко ће п.... ти ...... Тачно би их подавио све кад се сетим.

Боље да се не сећам, изгледа да није добро за психу... :smeh1:

A ti ogromni uniformni blokovi su stvarno ubistvo

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Значи одатле кожне панталоне...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...