Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, florenntina рече

Ima Rylahce, javi slobodno u komitet da je situacija na Dorcolu kriticna, na moju odgovornost ?

Nije više, zaista. Počeli smo i mi divljaci da skupljamo govanca za kerovima u kesice.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Ima Rylahce, javi slobodno u komitet da je situacija na Dorcolu kriticna, na moju odgovornost ?

Ма накачио сам компјутер директно, да се не смарам више да преносим. Само ви пишите, све ово одмах иде где треба, не брини се :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ma najviše 'fini' klinci koji se zapiju po parkovima.

Вјерујем, код нас има стари мост, све пуно стакла, разбијају флаше, не може човјек да прође бициклом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Није то нешто што се ”има”, него чему се тежи.

Да али та слобода нема везе са државама ако си мислио из хришћанске перспективе...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Да али та слобода нема везе са државама ако си мислио из хришћанске перспективе...

Pusti hrišćansku filosofiju slobode i perspektivu, mora neko i za 'leba da zaradi :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Нисам. Мислио сам на ову обичну, земаљску слободу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Pusti hrišćansku filosofiju slobode i perspektivu, mora neko i za 'leba da zaradi :smeh1:

Зато и каже, преко, на лебу и води и доћеш кући и живиш нормално.

Ал ко ниј еожењен обично остане јер се ожени, купи ово и оно и то је то. Ништа страшно.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Зато и каже, преко, на лебу и води и доћеш кући и живиш нормално.

Ili tamo lepo zarađuješ, stičeš i živiš normalan život. Niko se ne vraća, postoji razlog za to.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Нисам. Мислио сам на ову обичну, земаљску слободу.

Ако Америка брате тежи некој слободи за своје грађане или било која друга држава ја тежим ка потписивању уговор са Лејкерсима.

Само је питање где се боље зарађује и где су бољи услови живота. Нема ту никакве слободе.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Paradoksologija рече

Ne samo to, nego i toliki značaj toga da nema trunke prašine ni zrnca peska, da se sa pločnika može jesti, da se to uopšte pominje kao nešto što se primeti, a kamoli da je bitno za neki opšti utisak...

Па примети се. Човек се сасвим другачије осећа.

Мени то говори да људи воле и поштују свој живот. Каже тамо - створи Бог врт и даде га човеку да га уређује. Наше је да своју околину држимо максимално достојанствено и лепо.

Оди у неки наш манастир па погледај како је све лепо срећено, чисто, трава подшишана, лишће скупљено, цвеће аранжирано, нема нигде ни опушак, ни папирић, кад уђеш унутра све блиста, нигде ни зрнце прашине, а камо ли да негде смрди на мокраћу. Ето, то ти је доказ да тако треба.

lipovac_2.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па примети се. Човек се сасвим другачије осећа.

Мени то говори да људи воле и поштују свој живот. Каже тамо - створи Бог врт и даде га човеку да га уређује. Наше је да своју околину држимо максимално достојанствено и лепо.

Оди у неки наш манастир па погледај како је све лепо срећено, чисто, трава подшишана, лишће скупљено, цвеће аранжирано, нема нигде ни опушак, ни папирић, кад уђеш унутра све блиста, нигде ни зрнце прашине, а камо ли да негде смрди на мокраћу. Ето, то ти је доказ да тако треба.

lipovac_2.jpg

Pa ti se bolje osećaš, neko drugi ni ne primeti.

Nisam sigurna da je mesto gde žive posvećeni sredovečni i stariji ljudi istog pola nekako dobar ni nužan reper za čitavu planetu :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Pa ti se bolje osećaš, neko drugi ni ne primeti.

Ко не примети разлику између града и манастира нешто није у реду...

Водио сам и неке атеисте па су сви уздисали ”како је лепо”.

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Nisam sigurna da je mesto gde žive posvećeni sredovečni i stariji ljudi istog pola nekako dobar ni nužan reper za čitavu planetu :D

Ма јок, него треба да буде бетонирано и запишано...

Рече да се трудиш да разумеш - ето то је најбољи пример. Упореди град и манастир по уредности, чистоћи и сл. То је слична разлика.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...