Jump to content

Мушкарци, какве жене волите?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, Зосима рече

Ја волим жене које не изледају као тетке,нпр као ова на слици горе,волим младалачки дух,како у понашању тако и облачењу,собзиром да сам и сам такав,тинејџ дух заробљен у телу старца...:smeh1:

Evo ilustracija kada "starci i starice" zele da budu decki i curice na primeru gdje Makron ( o zarobljenim decacima u telima staraca na drugoj temi ). Ova u "tetkastoj" haljini je mladja i ovako zakopcana vise nego seksi u odnosu na staricu u minjaku. Meni je zao takvih ljudi koji ne znaju da stare dostojanstveno. No, stvar poimanja mnogo cega.

slider-first-21.jpg

brigitte-macron-g20-993255.jpg

gallery-1500021893-melania-trump-brigitte-macron-look-4.jpg

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Odjebi već jednom. Ako već nećeš da raspravimo to što imaš sa mnom kako dolikuje, nemamo o čemu da pričamo.

Ne, zao mi je ali ne mogu to da uradim... ne mogu da te ostavim na miru. Moraces da me stavis na ignore, to ti je jedini spas posto ne vidim da postoji i jedan drugi nacin da se zastitis od mene na forumu.

I nemoj vise sa tim neandertalskim manirima... nije ovo prosli vek pa da se stvari resavaju pesnicama... sad ti je zakon trzista a tu pobedjuju samo najbolji, najspremniji i najprilagodljiviji... isto ti je  i na forumu.

A sad savet... ako te mnogo trigeruje kad ti neko ukazuje na nedoslednosti svojih ideologija koje pritom uzdiszes u nebesa kao nepogresive zajedno sa sobom samim, nemoj da divljas, i krivis tog sto ti ukazuje, vec probaj da eliminises te nedoslednosti ako je moguce... 

Ako ti se dimi ispod haube a ti to ne primecujes vec nezadrzivo hvalis taj motor kao najbolji na svetu, nemoj onda meni koji ti pokazem na dim da treniras te vase naci metodike, nego pogledaj ispod haube... nisam ti ja kriv sto ti gori motor... 

PS. I batali te teretane... znas sta se desava sa muskarcima koji previse treniraju...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Postoji samo jedna vrsta komunikacije na koju sam spreman sa njim i koju je odbio.

Ako to neće, nema šta da mi dosađuje po temama.

Pa ono jes... ti ce mi zabranis :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Таша рече

Evo ilustracija kada "starci i starice" zele da budu decki i curice na primeru gdje Makron. Ova u "tetkastoj" haljini je mladja i ovako zakopcana vise nego seksi u odnosu na staricu u minjaku. Meni je zao takvih ljudi koji ne znaju da stare dostojanstveno. 

slider-first-21.jpg

brigitte-macron-g20-993255.jpg

Макрон је болесна особа... А ова друга није секси него лијепа, сескиипил није љепота...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Макрон је болесна особа... А ова друга није секси него лијепа, сескиипил није љепота...

I druga i treca su sve i lepe i slatke i zenstvene i pune skrivenog seksipila ... A pricali smo o nacinu odevanju sa kojim se salje odredjena poruka.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Sledeći put kada mi se budeš obratio, hoću da to bude mesto i vreme gde ćemo sve da raspravimo. Nisam dužan da trpim ovo proganjanje po temama.

Ma mozes ti da "hoces" i palacinke da ti spremim...

Niko te ne proganja. Unormali se... ako ne umes da izadjes na kraj sa kritkom onda forum nije mesto za tebe... osim toga, i sam znas koliku satisfakciju pruza trigerovanje, a sad zamisli kako je meni koji na dnevnoj bazi trigerujem coveka koji sebe naziva najvecim trolom ikada i kojem je samom trigerovanje "neprijatelja" jedina iole smislena aktivnost u zivotu :D

Najs ačivment... a i karma is a bitch... jbg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...