Jump to content

Патријарх Павле о трансродним особама

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Рапсоди рече

Пусти ти патријарха, читај мало шта Златоусти мисли по том питању...:smeh2: 

Naravno, ovde si u pravu, Zlatousti se susretao sa osobama koje su promijenile pol i dvoumio se da li da i krsti:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Naravno, ovde si u pravu, Zlatousti se susretao sa osobama koje su promijenile pol i dvoumio se da li da i krsti:D

Ниси разумео,  мој констатација  се није односила на тему, већ више на женско у Цркви. :D 

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

У питању је став о хемафродитима, а не трансродним особама. Особама који су од рођења имали полне карактеристике оба пола, после хируршки уклонили карактеристике једног пола, и променили име. При том су већ били крштени, пре хируршке операције.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Ниси разумео,  мој констатација  се није односила на тему, већ више на женско у Цркви. :D 

Sad vidim, vec si skrenula sa teme:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Sad vidim, vec si skrenula sa teme:D

Добро је кад сам само са теме....а тиии...:smeh1:

• Волим 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Добро је кад сам само са теме....а тиии...:smeh1:

Hvala ti ako mislis da sam skrenuo, tvoje rijeci imaju tezinu:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Hvala ti ako mislis da sam skrenuo, tvoje rijeci imaju tezinu:D

Не мислим, већ питам...:)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Nema znaka uzvika, znaci konstatovala si, da sam skrenuo, heheheh:D

Ваљда знака питања....цццц

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ваљда знака питања....цццц

Vidis da sam skrenuo, ipak ti rijeci imaju tezinu, hahahahahah:D

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Рапсоди рече

И ако је текст веродостојан, не значи да и патријарх не може да погреши, а и да није погрешио, сувише је простора за злоупотребе. Тако да то исто право могу од стварно малобројно  рођених трансродних особа , злоупотребити и они острашћени несрећници  који на две године мењају пол... 

Ko su te osobe koje na dvije godine mijanju pol? Si nekad čula ili vidjela? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Vidis da sam skrenuo, ipak ti rijeci imaju tezinu, hahahahahah:D

Добро да ти не противречим ипак си ти мушко...;)

Увек можеш да се вратиш.... 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Ko su te osobe koje na dvije godine mijanju pol? Si nekad čula ili vidjela? 

Ти то озбиљно не знаш...и чула и видјела, ево само на теми....одгледај. А Америке земље далеке је пуна таквих примера, оћу  сад  да сам мало мушко, па онда мало женско, па опет Јово наново.... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Ти то озбиљно не знаш...и чула и видјела, ево само на теми....одгледај. А Америке земље далеке је пуна таквих примера, оћу  сад  да сам мало мушко, па онда мало женско, па опет Јово наново.... 

Nije bas tako, ima ljudi koji su promijenili i kasnije ipak nije bilo to sto su zamisljali, pol se ne mijenja iz hira, mada ima i takvih slucajeva, ali oni su rijetki kod transexualnih osoba.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Рапсо, изгледа да бркаш трансродне особе са трансвеститима :)  Ови први иду на операције и хормонску терапију да би променили пол, а ови други се облаче као припадници супротног пола. Зато те питао ко су ти који мењају пол на сваке две године.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...