Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hej ljudi, ja sam nova ovde, zovem se Sanja Zivancevic i ovde sam da bih se informisala na neki nacin o upisu na Bogoslovski fakaultet. Nadam se da ce mi neko pomoci i malo blize me uputiti. . .

Puno pozdrava svima :)

welcome.gif Sanja!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@SanjaAisha,

Добродошла Сања. Имаш читав подфорум посвећен студентима а има и тема све око уписа на Богословски Факултет. Замолио бих некога ко зна где беше она да постави овде линк.

Подели на овим сајтовима

Ево за Сању све о пријемном на ПБФ! :)

https://www.pouke.org/forum/topic/5424-sve-o-prijemnom-za-bogoslovski-fakultet/

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Поштовање свим форумашима, велики поздрав из НС за nasznak

Е па добро нам дошао !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima, ja sam vec bio clan ranije, Observer, ali od menjanja sajta se nisam opet prijavio, ali citao jesam (obzervirao), a sad resio opet da malo caskam sa vama 4chsmu1

"Радость моя, Христос Воскресе!"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Поздрав свим члановима форума. Зовем се Филип, имам 21 годину, студирам историју на ФФ у Новом Саду. Интересовања: историја, религија, философија, метафизика, мистицизам, политика, геополитика, књижевност итд.

,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Леонтјев,

Фићо, добродошао. Од Тебе очекујемо да покрећеш такве теме на форуму и да о њима разговарамо. Овде ћеш имати много саговорника.

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог браћо и сестре,

Зовем се Тешић Горан. Из Крагујевца сам. Живим у Русији у месту Белоусову у Калужској области. По занимању сам инжењер електротехнике, али се већ дуго бавим развојем софтвера. Живео сам у Канади у Торонту скоро 9 година, а онда сам се преселио у братску Русију. У Русији сам приступио козацима, тачније Централној Козачкој Војсци Русије.

Имам свој интернет дневник (блог) и његова адреса је:

http://svetlostvostoka.blogspot.ru/

Толико од мене за почетак.

У Христу,

Горан

Подели на овим сајтовима

@,

Добродошао брате!

Са ким имамо част да разговарамо?

Тек сада видех ово питање оче Иване. Моје име је Милан Бањац.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Само Сова...већ виђено. Поздрав.

И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;

https://www.facebook.com/pravoslavni

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...