Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro vece,meni je jako drago sto sam slucajno naisla na ovaj forum,pa bi bio red da se predstavim:))ja sam Marta iz Beograda,imam 30 god,nadam se da cu se brzo uhodati i biti od neke koristi ovde:))

Подели на овим сајтовима

Dobro vece,meni je jako drago sto sam slucajno naisla na ovaj forum,pa bi bio red da se predstavim:))ja sam Marta iz Beograda,imam 30 god,nadam se da cu se brzo uhodati i biti od neke koristi ovde:))

E pa marta, dobro nam došla!

dobrodosla.jpg

Ovdje te čeka sjajna ekipa :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добродошли нови чланови. На правом сте месту, одлична екипа, сви смо ту да будемо једно другом на услузи.

Подели на овим сајтовима

Добро вече,зовем се Александар,живим у Пожаревцу, и као што видите ја сам презвитер,сада још и протопрезвитер.Иначе,пре 15 год добио сам у "задатак" да у Костолцу покренем изградњу цркве.Нису имали ништа, ни плац,нити било какву традицију, пола града некрштено,ништа.Имају хоџу и џамију. Завршили смо је,цркву, био је Митрополит Зизјулас,иначе био је и пре три пута,волим га од ране младости и ето Господ ме удостојио.Шта да кажем за народ.Жао ми га је,молим се за њих на свакој Литургији. Нису достојни цркве и нису је заслужили, незахвални су, алави, бахати, безобразни, пуни пара и обесни,најели се па су обесни, не виде никога.Наравно не сви али велика већина,част деци, младима и малом броју дивних људи.Иначе Костолац је био НАЈГОРЕ место у Браничевској Епархији у сваком погледу, ужас и смрад, дно у сваком погледу. Све ћу ово написати у "Дневнику сеоског свештеника". Народ је наравно Божији и Бог га воли па и јадне Косточане, али да су тешки као Трепча тешки су. Немају НИКАКВУ захвалност, ИЗУЗЕВ малог броја ,за то што су добили цркву.Ово је болна истина, и то не значи да нису и они у Цркви.Међутим,дно и катастрофа. Не зна се ко је гори- рукумијци или обичајци.Литургијских хришћана је веома мало и они су дивни,много је и збуњених.захваљујући Рукумији и наравно,пре тога комунизму,који је још присутан у менталитету.Имао бих још али... у "Дневнику..."

Подели на овим сајтовима

Добро вече,зовем се Александар,живим у Пожаревцу, и као што видите ја сам презвитер,сада још и протопрезвитер.Иначе,пре 15 год добио сам у "задатак" да у Костолцу покренем изградњу цркве.Нису имали ништа, ни плац,нити било какву традицију, пола града некрштено,ништа.Имају хоџу и џамију. Завршили смо је,цркву, био је Митрополит Зизјулас,иначе био је и пре три пута,волим га од ране младости и ето Господ ме удостојио.Шта да кажем за народ.Жао ми га је,молим се за њих на свакој Литургији. Нису достојни цркве и нису је заслужили, незахвални су, алави, бахати, безобразни, пуни пара и обесни,најели се па су обесни, не виде никога.Наравно не сви али велика већина,част деци, младима и малом броју дивних људи.Иначе Костолац је био НАЈГОРЕ место у Браничевској Епархији у сваком погледу, ужас и смрад, дно у сваком погледу. Све ћу ово написати у "Дневнику сеоског свештеника". Народ је наравно Божији и Бог га воли па и јадне Косточане, али да су тешки као Трепча тешки су. Немају НИКАКВУ захвалност, ИЗУЗЕВ малог броја ,за то што су добили цркву.Ово је болна истина, и то не значи да нису и они у Цркви.Међутим,дно и катастрофа. Не зна се ко је гори- рукумијци или обичајци.Литургијских хришћана је веома мало и они су дивни,много је и збуњених.захваљујући Рукумији и наравно,пре тога комунизму,који је још присутан у менталитету.Имао бих још али... у "Дневнику..."

Де ти је тај дневник , јел имаш линк , мислим јесил негде писао ?

Подели на овим сајтовима

Драги Жељко,написаћу,најозбиљније,па да видите шта је народ и шта је РЕАЛНО Православље којег није ни било у Костолцу пре цркве,изузев у рукумијском издању.

Подели на овим сајтовима

Флопс,што се тиче правописа,ту сте у праву,писао сам без самокорекције и брзо,тако да то не изражава мој стил. Мој правопис можете упознати у мојој књизи "Иза одшкринутих врата" коју је издао Хришћански културни центар из Београда.Друго,не морате да се паштите тако за народ, тек тако апстрактно,јер се Црква састоји и од грешника,тешких и незгодних људи које сам и поменуо у мом кратком посту.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre!

Ja sam Dragan, za prijatelje Pajko. Otac Ivan je moj veliki prijatelj, te ga ovom prilikom pozdravljam. Zelim vam puno uspeha u daljem radu i cestitam na pobedi na web festivalu. klapklap

И тако је то почело 24.11.2009. године... ladan пре 3 године и 3 дана...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Dobro vece,ja sam Marijana Skenderovic iz Subotice imam 35 godina.Rodjena sam u Somboru,odrasla sam u Silopaju,zivela sam u Oslu i Jerusalimu,odlucila sam ostati u Srbiji.Zivim trenutno u Subotici,udata sam,radim i nemam dece.

Подели на овим сајтовима

Dobro vece,ja sam Marijana Skenderovic iz Subotice imam 35 godina.Rodjena sam u Somboru,odrasla sam u Silopaju,zivela sam u Oslu i Jerusalimu,odlucila sam ostati u Srbiji.Zivim trenutno u Subotici,udata sam,radim i nemam dece.

Добродошла!  prstgore

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим људима који посећују и пишу на најбољем православном сајту Живе Речи Утехе! Ја сам свештеник крушевачки Перица Стојић, свештеник Саборне Цркве у Крушевцу и сабрат нашег о. Ивана. Уз то смо и школски другови. Драго ми је да сам са вама и ја ћу писати и коментарисати теме о православној духовној музици кад будем имао времена.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...