Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

welcome everybody..... thank_you777

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим људима који посећују и пишу на најбољем православном сајту Живе Речи Утехе! Ја сам свештеник крушевачки Перица Стојић, свештеник Саборне Цркве у Крушевцу и сабрат нашег о. Ивана. Уз то смо и школски другови. Драго ми је да сам са вама и ја ћу писати и коментарисати теме о православној духовној музици кад будем имао времена.

Čast nam je da ste sa nama :)

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим људима који посећују и пишу на најбољем православном сајту Живе Речи Утехе! Ја сам свештеник крушевачки Перица Стојић, свештеник Саборне Цркве у Крушевцу и сабрат нашег о. Ивана. Уз то смо и школски другови. Драго ми је да сам са вама и ја ћу писати и коментарисати теме о православној духовној музици кад будем имао времена.

Добродошли и боље нас нашли!

Подели на овим сајтовима

Свако добро и добро нам дошли!  138999

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

• Гости

Свим новопридошлим члановима велико smajolik78

Оче Перице да засладимо мало, шта велиш :D

Бог да прости поконког о.Властимира Х. Ђорића.

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на лепим речима и добродошлици!

Брате Слађане, драго ми је да се и на овај начин видимо и дружимо!

Подели на овим сајтовима

Помаже бог!

Да се и ја представим као што обичај налаже.Зовем се Ненад из Зрењанина сам (некадашњег Петровграда) 1986 сам годиште.Мислим да је за почетак довољно.  0703_read

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добродошли сви нови чланови! Опустите се овде, пишите на свим темама које вас занимају, да стекнете пријатеље и да се дружите. 

Ево и мог брата и саслужитеља Перице Стојића, сигурно једног од најбољих појаца наше Свете Цркве. За оне који нису имали прилике да чују како о. Перица поје:

https://www.pouke.org/forum/topic/22132-%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%99%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%B2/?hl=%2B%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0+%2B%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%B8%D1%9B

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Iskoristicu vasu dobru volju,da vam prezentujem problem koji me muci,u nadi da ce mi neko bar savetom pomoci...

Kao sto sam rekla ja sam Marijana iz Subotice,cerka sam pokojnog Zaric Milica iz Silopaja.

Posle 25 godina vratila sam se na svoju zemlju(preko suda),u ocevo selo...

Zateklo me...

Crkva koja je zakljucana, i ljudi na koje su svi zaboravili...

http://www.togm.org.rs/crkve/crkva-svetog-nikole-u-%C5%A1ilopaju

Pop ove crkve je bio Pop Vlasto..

.http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/29114/Pop-Zlatic-hteo-da-sekirom-deli-pravdu-

Koga ste Hvala Bogu  smenili i od onda nema nikog...

Recite mi kako da pomognem da se ova Crkva ponovo otvori?

Ljudi koji zive u tom selu su totalno odseceni od sveta,od Boga...Oni vise nemaju nade...

Zelim da im pomognem,al neznam kako....neznam ni koga da pitam...sta ce bit sa njima?

Ova Silopajska crkva....ako se nesto ne uradi...srusice se krov...kome da se obratim?

Unapred zahvalna Marijana.

Подели на овим сајтовима

Ponavljam...Ja nisam odatle,ja sam iz Subotice.

Ja samo zelim nesto da uradim zbog drugih,ja neznam ko mi nadlezni episkop...Tamo nema nikog,samo zatvorena Crkva.

Koga da pitam ko mi nadlezni episkop?

Обратите се жичкој епархији, јер мислим да то њима припада.

Њима је седиште у Краљеву. 

Свако добро! :)

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на лепим речима и добродошлици!

Брате Слађане, драго ми је да се и на овај начин видимо и дружимо!

Kako to rece brat Zeljko - dobro nam dosao, i bolje nas napao... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...