Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

301 Dobrodošao dragi brate Gorane (generacijo bliss jeeee ) Radujem se kad dođu mladi,ali još više kad stignu ovi naši 4869 Grešni smo brate itekako,ali u pravu si ništa ne možemo sami.....Molimo se Gospodu i obrazujmo se u Vjeri.....nikad nije kasno.Došao si na pravo mjesto i samo naprijed.....sve po redu.... slavabogu .molitva.nasznak9877777777777777777

Eto sta cini ljubav Bozija...Vec 5 minuta gledam u tvoj post sa osmehom na licu i uzivam u toplini kojom zrači(š).

A ovi mladji....ni svesni nisu koliko često od njih učim.Počev od moje dece.  :smile:Da su živi i zdravi. 

Hvala vam na dobrodošlici.

Подели на овим сајтовима

Eto sta cini ljubav Bozija...Vec 5 minuta gledam u tvoj post sa osmehom na licu i uzivam u toplini kojom zrači(š).

A ovi mladji....ni svesni nisu koliko često od njih učim.Počev od moje dece.  :smile:Da su živi i zdravi. 

Hvala vam na dobrodošlici.

slavabogu

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve.

Sa vama sam mozda mesec dana,a od pre neki dan i registrovan.

Bozijom voljom  preko AGAPE sajta do sajta Eparhije Krusevacke,i onda nadjoh ovaj forum.

Citam,slusam i ucim.

Pregazio pedesetu,gresio,srljao.....za 3 zivota da ne ispravim ako cu sam...ali nisam.

Eto,pa......

Dace Bog da se lepo druzimo i pomazemo.

smajolik78  Добродошао брате!

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима,

моје име је Саша Павловић. Био сам и раније улогован овде под другим никнејмом(мислим да беше Aleksios или Aleksej - не могу сад ни да се сетим). Проводим доста времена на интернету, а ова заједница ми је најзанимљивија. Има лепих тема и веома сте живи(тотално сте оправдали сам назив овог сајта -  ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ).  

29dz8zkЕто ,па ајд сад уздравље!   138999

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosao... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хвача пуно брате, ај сада да још више пишеш

Биће ми изузетно драго. nasznak

Подели на овим сајтовима

Оооо, крагујевачки табор је добио појачање    .mense. 

Добро дошао !!! :anim_57:

Измењено од Лидија Миленковић

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Оооо, крагујевачки табор је добио појачање    .mense.

Добро дошао !!! :anim_57:

Хвала, боље вас нашао! Нема нам друге него да се ми из "средње земље" ујединимо. grouphug1  Srbija_smesko  osmeh1

Подели на овим сајтовима

nemam pojma da korisim ovu pametnu stvar,ali se trudim

Па Домаћине, користи домаћински, видјећеш како је корисно.

Добродошао!!!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

nemam pojma da korisim ovu pametnu stvar,ali se trudim

Dobro nam dosao na forum, ostalo cemo lako. Ako sta treba, samo pitaj... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Лијеп поздрав свима.Већ сам се укратко представила на једној теми,а ево опет ћу...Ја сам Сања из Сарајева,имам 25 година,апсолвент на Правном факултету,волим да читам књиге о хришћанском животу,волим психологију,много волим да читам,волим своју породицу и пријатеље и овдје сам да бих научила и да волим оне који су ме повриједили свијесно или несвијесно да бих научила да истима опростим,али прије свега да научим да опростим самој себи и не скрећем с Пута,да заволим своје страхове и претворим их у љубав.

Хвала свима који учествују на овом форуму и сајту. grouphug1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Христос се роди!

Ја сам нови на овом форуму. Зовем се Марко Параментић. Имам петнаест година и живим у Ваљеву.
Дошао сам на овај форум јер имам неких недоумица везаних за веру, о којима ћу причати наредних дана. Надам се да ћете ми помоћи.
Поздрављам све са овог форума. .1399.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...