Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, ana čarnojević рече mislim da nisi i da si stvarno mislio na kolabirati a ne na kolaborirati. zato sam i intervenisala. pa ko zeli sa tobom da raspravlja moze da nastavi. Ма ок, мисли шта год ти желиш, не замерам ти. То шта ти мислиш не може да промени реалност и истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 7 минута, Православни Србин рече Приатељу, како Вучић добија изборе? Тако што изађу само страначки војјници, а велики део народа не изађе на изборе. Тако Вучић добија изборе. На страну што је и сам Вучић рекао да је на изборима у БГ добио мање гласова него што је очекивао. То су сами признали. Дакле, велики део људи није изашао, а то је најнезадовољнији део популације, јер не може да смисли Вучића, али ни оне пре који су иста олош као и он. Изашли су само страначки војници, пре свих СНС и СПС. Али, то није доказ да незадовољства нема. Има га, осећа се у ваздуху. Вучић то зна, он није глуп, он се плаши те масе која није изашла јер то може у догледној будућности бити критична маса против њега. Ово просто није тачно, да је СНС лоше прошао на Београдским изборима. Колико су добили гласова, а колико су добили прошли пут, дал су икада добили толико? Да су му избори и популарност у овом тренутку битни, ову акцију би извео пред парламентарне изборе. Ни једни избори нису на видику. Има убедљиву власт на свим нивоима. Мислим да је јачи него што је СПС под Слобом икада био. Ова акција због пупулизма нема никаквог смисла. А чињеница је да мора до 2019. да да столицу у УН. То је 20 година од агресије НАТО пакта на Југославију. То је чињеница. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Они као на по 10 година да планирају по неку акцију на разбијању Србије. Нема то везе ни са овим сада на власти, ни са онима који су били. Они гледају да протерају то што су замислили, а од ових наших зависи колико ћемо батина да добијемо. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 50 минута, Grizzly Adams рече Ви млади бежите одатле ко може. Нема друге. Ова багра на власти би управо то и желела, да све што вреди оде и не смета им више. Зато ћемо да останемо још мало, чисто да их нервирамо Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Овде се провлачи тон као да су ови са запада неки спасиоци од рата. То нема благе везе са истином. Шта је са касетним бомбама, гађањем воза, мостова са људима, болница? Колико је деце страдало? То су ишчашени умови и надам се да ће им Господ све то наплатити. Мрзе нас и тачка. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 @БанеЛ је ту у праву. Прво је све ово доста последица комунизма. Народ је већ био у колективној психози, а онда га је ова екипа докусурила. Уместо да излазак из те пошасти буде период зацељивања рана и лечења оболеле душе, наше "вође" су нас увеле у најгору катаклизму. Где не само да се страдало материјално и гинуло, него се потпуно зацементирала комунистичка психопатологија во вјеки вјеков. И зато дан данас ови могу да манипулишу људима, "добијају изборе" итд. ----------- Зато вам чича Гризли каже - мора човек потпуно да промени поглед на ствари. Да се потпуно "искључи" из њиховог програма. Све што кажу је лаж. Све је само у циљу да вас преваре и наставе да паразитирају. Нема "светске завере" против Србије. Нема "преговора" око Косова. Косово је независна држава, свиђало се то нама или не. То нико сада не може да промени. Нема "притисака" из света да Србија уради ово или оно. Јер Србија не може да уради ништа. И никог не занима. Из истог разлога нико нема ништа "против" нас. Једноставно нисмо битни. Цела земља нам има мањи БДП него швајцарско село. Све су то само њихове лажи и фантазије да вас држе у "Матриксу". Милан Ракић and Bernard је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 12 минута, Ђорђе Р рече Ово просто није тачно, да је СНС лоше прошао на Београдским изборима. Колико су добили гласова, а колико су добили прошли пут, дал су икада добили толико? Ма тачно је бре пријатељу, сам Вучић је то признао. А кажем ти, имам другаре у врху СНС-а, који иду на те састанке и они ми причају каква је ситуација код њих. Друго, ја пријатељу живим у Србији, причам са људима и сам осећам какво је овде стање. Људи не могу да се нажале на ситуацију. Од плате, посла до друштвеног стања. Па кажем ти, град Пожаревац (где ја живим), путеви му личе на путеве неког азијатског а не европског града, ломе људи гуме на тим путевима. Људе то страшно нервира и љути, веруј ми. А друго, нису избори увек показатељ дал је народ задовољан или није. Прво, на сваким изборима, а погхотово код нас, има манипулације. Друго, велики број гласова су страначки војници. Треће, запослене у државним службама уцењују да гласају за владајуће странке или им прете да ће да лете са посла. Ето, моја тетка ради у општини и пред сваке изборе је уцењују или да гласа за СНС или отказ (на уговору је). Па сви су тако уцењени, општина нам је полупразна кад има неки СНС скуп јер сви запослени морају да иду на тај скуп (знам то). Тако је и на изборима. Е тако Вучић добија гласове. Али, то не значи да је народ задовољан и да воли Вучића. За Вучића, онако из убеђења, су углавном ови матори пензионери, а ови млађи су ту или из интереса или јер су уцењени. Убеђеа не никако. Али, опет ти кажем, то није показатељ да се у Србији добро живи и да људи нису незадовољни. пре 12 минута, Ђорђе Р рече Да су му избори и популарност у овом тренутку битни, ову акцију би извео пред парламентарне изборе. Не ради се уопште о изборима, брате, него о незадовољству народа које Вучић некако мора да каналише на другу страну. А како другачије осим ако не најновијом ,,кризом" на Косову. Опет, иста прича као са возом. Одговара и њему и његовим ортацима са шиптарске стране. А народ нико ништа и не пита. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Овде се провлачи тон као да су ови са запада неки спасиоци од рата. То нема благе везе са истином. Шта је са касетним бомбама, гађањем воза, мостова са људима, болница? Колико је деце страдало? То су ишчашени умови и надам се да ће им Господ све то наплатити. Мрзе нас и тачка. Нису брате "спасиоци". Њих не занима наше благостање. пре 35 минута, Grizzly Adams рече То не значи да су они "добри". Нису они стопирали насиље зато што нас воле, него зато што рат у сред Европе угрожава и друге људе. Да им је било јефтиније да подигну зид око СФРЈ и оставе нас да се покољемо до задњег, они би то урадили. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 5 минута, БанеЛ рече Овде се провлачи тон као да су ови са запада неки спасиоци од рата. Нико не тврди да су западњаци ,,спасиоци" од било чега па и од рата, или да су они нешто добро овде. Сви гледају своје интересе. Ми овде причамо о нашим политичарима који уништавају овај народ и зарађују на његовој несрећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 44 минута, Grizzly Adams рече Ма јес... Ај да се не лажемо више, почели смо сами. Сами смо криви за све што нам се десило. Појели смо г.... Своја. Ajde da se ne lazemo. Poznata nam je pravedna, demokratska i humana strana americke politike, da ne uzimamo u obzir sopstveno iskustvo, posto je princip isti, ostalo su nijanse. I molim te u kom obilku smo pojeli to sto kazes? Sto pokusas da se izboris za komad zemlje koji ti otimaju? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Укључујући и да покрену рат у коме ће да страда стотине хиљада људи. Апсолутно им ништа није свето.Ali zato podržavaš da smo mogli "očistiti" šiptare uz podršku SAD. Ne samo da se praviš naivan, nego si pokazao i ogromno licemerje.Jasno je da SAD žele poslušne pse spremne na svaki nemoral.Da l' bi ti ostao u takvoj "Srbiji" ili bi isto pobegao u SAD? Verovatno sve zavisi od ,,položaja" i bogatstva koje bi mogao imati kao američki saveznik, kao neki Saudijac. O tom nemoralu i toj samoživosti, tom zlu i očaju treba pričati otvoreno. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 3 минута, Таша рече Ajde da se ne lazemo. Poznata nam je pravedna, demokratska i humana strana americke politike, da ne uzimamo u obzir sopstveno iskustvo, posto je princip isti, ostalo su nijanse. I molim te u kom obilku smo pojeli to sto kazes? Sto pokusas da se izboris za komad zemlje koji ti otimaju? Е јесмо се изборили, свака нам част... Све је то била само фарса. Намерно изазване и ескалиране кризе само зато што је неко био психопата са наполеонским комплексом. Да се заиста за нешто борио, успео би бар једно село да освоји. Није се борио ни за шта осим свог лудила, зато је све изгубио. А ови само настављају причу. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 9 минута, Православни Србин рече Ма тачно је бре пријатељу, сам Вучић је то признао. А кажем ти, имам другаре у врху СНС-а, који иду на те састанке и они ми причају каква је ситуација код њих. Друго, ја пријатељу живим у Србији, причам са људима и сам осећам какво је овде стање. Људи не могу да се нажале на ситуацију. Од плате, посла до друштвеног стања. Па кажем ти, град Пожаревац (где ја живим), путеви му личе на путеве неког азијатског а не европског града, ломе људи гуме на тим путевима. Људе то страшно нервира и љути, веруј ми. А друго, нису избори увек показатељ дал је народ задовољан или није. Прво, на сваким изборима, а погхотово код нас, има манипулације. Друго, велики број гласова су страначки војници. Треће, запослене у државним службама уцењују да гласају за владајуће странке или им прете да ће да лете са посла. Ето, моја тетка ради у општини и пред сваке изборе је уцењују или да гласа за СНС или отказ (на уговору је). Па сви су тако уцењени, општина нам је полупразна кад има неки СНС скуп јер сви запослени морају да иду на тај скуп (знам то). Тако је и на изборима. Е тако Вучић добија гласове. Али, то не значи да је народ задовољан и да воли Вучића. За Вучића, онако из убеђења, су углавном ови матори пензионери, а ови млађи су ту или из интереса или јер су уцењени. Убеђеа не никако. Али, опет ти кажем, то није показатељ да се у Србији добро живи и да људи нису незадовољни. Не ради се уопште о изборима, брате, него о незадовољству народа које Вучић некако мора да каналише на другу страну. А како другачије осим ако не најновијом ,,кризом" на Косову. Опет, иста прича као са возом. Одговара и њему и његовим ортацима са шиптарске стране. А народ нико ништа и не пита. 1) Пусти шта је Вучић признао. Он лаже чим стигне. 2) И раније је имао исте механизме, па је имао мању подршку. Погледај бројке. 3) Стање је боље ове него претходне године. То не значи да је добро и да су људи задовољни, ал то је чињеница. Опет погледај бројке. 4) За замајавње народа, и скретање народног незадовољства, има довољно механизама, нпр. убиство певачице, пијаног (дрогираног) попа, Задруге, Парове итсл, чиме држи народ у хипнози. Погледај раније ставке, ранијих година је било горе, ал подршка му расте, и није због популизма улазио у конфликт са властима КиМ, и рушио њихову владу. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 34 минута, БанеЛ рече Кривити ове од '90-их па на овамо, а не кривити глупи комунизам и Тита, било би ван памети. Више штете је тај глупави комунизам нанео овом народу за 50 година, него ропство под Турцима. По гресима нашим и добијамо. Ови од '90-их па на овамо су само наставак комунизма и Тита. А што је најгоре, исто важи и за ове од 2000. па до данас. Grizzly Adams and Православни Србин је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 И овај "перформанс" има за циљ само одржавање тих бесмислених прича. Један програм у српском Матриксу где власт читав народ држи "прикључен" да би их исцедила до последње капи крви. То је једини циљ и сврха. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука