Jump to content

Kako zaraditi prosecnu platu online?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 47 минута, Justin Waters рече

Engleske Nursery pjesmice, sa temom boja i tako izmisli neku pozadinu, nekad ubaci malog kao statistu :). Dobro se uspjela probiti s obzirom kakva konkurencija vlada sa zabavnim videima. U pocetku je sva sterna bila kad zaradi dva centa:smeh1:

Cool, na stranom tržištu ima bolju gledanost nego na našem. Baš fino i kreativno. Ja volim yt, ali nemam pojma o čemu bih pričala da otvorim svoj kanal...stidim se :blush:, mada ne znam od čega :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Natasa. рече

Cool, na stranom tržištu ima bolju gledanost nego na našem. Baš fino i kreativno. Ja volim yt, ali nemam pojma o čemu bih pričala da otvorim svoj kanal...stidim se :blush:, mada ne znam od čega :smeh1:.

Како бре Нато не знаш, ем си жена ем си Српкиња ми се традиционално разумемо у све од фудбала до светске економије ...

ја бих на пример отворила канал " Српска Мајка...или како успешно уништи живот рођеној деци у 7 лаких корака" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, WiseMan рече

Nem'o da se ljutiš, ali kad videh ovo, setih se ovoga 

WdE_5Fsl_400x400.jpeg

ovo je staro najmanje 10 god, tad sam bio malji deca :)  kic, natrpano, budzeno, efekti, svetla samo sto vise i vise, amaterski skroz, videcemo sta ces da kazes kad za 10 godina vidis logotipe koje sam ja pravio kako svetle na krovovima i bilbordima :D:D :)) zezam se naravno 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Djapa рече

videcemo sta ces da kazes kad za 10 godina vidis logotipe koje sam ja pravio kako svetle na krovovima i bilbordima :D:D :)) zezam se naravno

Zašto se zezaš? Ako se potrudiš i voliš to da radiš, uspeh je zagarantovan :) 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

радим на необакс-у , имам налог већ годину дана сигурно, и није лоше. Колико сам био посвећен толико сам и зарадио. Не могу да седим по 7 сати њакајући миш и напрежући очи за пар центи по кораку. Додуше, одбијао сам да радим послове који су слабо плаћени а захтевају удубљивање, тако да сам се хватао сам оонога што се може урадити по шаблону неком, и када се један такс може завршити за 1 минут времена, а да се плаћа најмање 3 цента. Једноставно не могу да се бавим дужим и компликованијим стварима у овом смислу, јер после 7 сати онлајн послова на необуксу, осећам се доста кисело. самопоуздање ми је рецимо негде на минус 3, а мозак ради негде рецимо на -6. 

углавном, суштина не необаксу је да радиш два три месеца за ситну лову, баш ситну, док не добијеш левел са 100 урађених таскова. Тачност мора да буде најмање 70 посто, левели су следећи : 70 посто први левел, 80 посто други, и 85 посто трећи левел. Што већи левел, то бољи послови. Када сам се уштосио да радим, за море, набацио сам 150 долара за неких 8 дана. Али кажем вам, доста је зезнуто доћи до левела, мораш буквално да чекаш и јуриш послове и убациш аутоматски рифрешер. 

Касније су отказали исплату преко пејпала и то је уништило добар део радника, нисам имао како да исплатим, јер се све компликује и захтева посебне картице за које нисам имао живаца, те сам пребацивао на меридијане и моцарте и губио зараду.

Е сад, ПАРАДОКСОЛОГИЈА, реци ми, те лектуре врше се на енглеском језику или српском? Има ли на апврк-у послова на српском? Вреди ли се негде регистровати и почети са радом, а да не захтева превише времена за учење којекаквих програмских језика итд, јер не желим да се упуштам у такве ствари. Дакле, интересује ме нешто конкретно и практично, типа писање радова, и сл

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 3/21/2018 at 23:04, Djapa рече

Dakle kako zaraditi 250-300€ mesecno na sajtovima kao sto su "freelancer" i "upwork"? Cuo sam npr. da je SEO optimizacija posao koji se lako uci i nije tezak a zarada je sasvim pristojna. Molim sve koji se bave freelansingom da navedu slicne poslove i podele svoja misljenja i iskustva kao i neku dobru literaturu za ucenje. 

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/48278-life-hacks-tips-and-tricks-online-jobs-beermoney/  - Na ovoj temi sam pisao o zaradi dzeparca, na te poslice se ne bih vracao jer oduzimaju dosta vremena za neku minimalnu zaradu, ono sto me zanima je sta da pocnem da ucim u slobodno vreme ( nekoliko sati dnevno kad dodjem sa posla) da bih kroz odredjeni vremenski period mogao da zaradjujem jos jednu platu. 

Нисам се опробала на поменутим сајтовима, али радим као фриленс преводилац за енглески. Не бих могла да издржавам породицу само од тих пара које зарадим као фрилесер, али за мене саму је и више него довољно да измирим све своје месечне потребе. Наравно, све зависи и од клијената, нпр. ако преводим за неку компанију у цугу могу да зарадим нечију месечну плату за свега пар дана. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, valgenjab рече

Е сад, ПАРАДОКСОЛОГИЈА, реци ми, те лектуре врше се на енглеском језику или српском? Има ли на апврк-у послова на српском? 

Slabo ima ozbiljnog posla i na engleskom, slim pickings, što'no se kaže. Na srpskom poneka transkripcija. Na engleskom mi nudili lekturu doktorske disertacije od nekoliko stotina stranica stručnog teksta (najmanje mesec dana ozbiljnog posla koji zahteva veliku stručnost i znanje) za 30 evra. Gdegod sam se ja prijavila, nije bilo odgovora.

Ljudi dalje u temi dadoše neke druge, bolje, varijante.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, NinaSavic рече

Нисам се опробала на поменутим сајтовима, али радим као фриленс преводилац за енглески. Не бих могла да издржавам породицу само од тих пара које зарадим као фрилесер, али за мене саму је и више него довољно да измирим све своје месечне потребе. Наравно, све зависи и од клијената, нпр. ако преводим за неку компанију у цугу могу да зарадим нечију месечну плату за свега пар дана. 

Gde i kako nalaziš klijente? Ja sam sreće jedino imala preko preporuka, ali to je totalno stihijski - ovog meseca tona posla, posle možda mesecima ništa (tona je uvek bolja nego ništa, da se razumemo). Hvala!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Slabo ima ozbiljnog posla i na engleskom, slim pickings, što'no se kaže. Na srpskom poneka transkripcija. Na engleskom mi nudili lekturu doktorske disertacije od nekoliko stotina stranica stručnog teksta (najmanje mesec dana ozbiljnog posla koji zahteva veliku stručnost i znanje) za 30 evra. Gdegod sam se ja prijavila, nije bilo odgovora.

Ljudi dalje u temi dadoše neke druge, bolje, varijante.

Јеси ли пробала оно што је Гризли горе предложио, да питаш људе које познајеш ”да ли знају неког коме треба нешто”? Мислим пре свега на људе ван (Енглезе, Хлебоједе и остале). 

P. S. 

Колико би ти сама тражила за лектуру дисертације или стручне књиге? Питам за другара. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Djapa рече

ovo je staro najmanje 10 god, tad sam bio malji deca :)  kic, natrpano, budzeno, efekti, svetla samo sto vise i vise, amaterski skroz, videcemo sta ces da kazes kad za 10 godina vidis logotipe koje sam ja pravio kako svetle na krovovima i bilbordima :D:D :)) zezam se naravno 

Pazi jednu stvar: ovaj znak uopste nije tako los kako ti mislis, to da ti bude jasno. Pocetna ideja je prilicno jasna, i u osnovi nema sta da joj se zameri. Ono sto joj fali je ono o cemu smo pricali napred, tj. znanje o bojama, tipografiji i proporcijama. A to se sve uci, ne radja se covek sa tim. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Na engleskom mi nudili lekturu doktorske disertacije od nekoliko stotina stranica stručnog teksta (najmanje mesec dana ozbiljnog posla koji zahteva veliku stručnost i znanje) za 30 evra.

Taj sto je to "nudio" je fakat odlepljen. Ni Pakistanci ne bi tako nesto radili za tu paru.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Taj sto je to "nudio" je fakat odlepljen. Ni Pakistanci ne bi tako nesto radili za tu paru.

Можда је тај неко чуо да ће нам бити боље за две, најкасније две и по године...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

(Енглезе, Хлебоједе и остале)

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...