Jump to content

Русија или Америка или... ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 968
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 6 минута, Аурор рече

Ово што си навео је ратна пропаганда, пази како су нпр. представљани Немци:

Знам, ал није само ратна пропаганда. То им је буквално модус. Праве добре и лоше момке, јер тако најлакше мобилишу јавност за циљеве које хоће да остваре. И не само ратне циљеве.

То се и код нас ради и у целом свету, наравно, нисмо ми никакав изузетак, само што су они у томе доста напреднији, а и далеко софистициранији.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Србија је Бугаре стекла за непријатеље 1885, када је извршила неиспровоцирану агресију на ту земљу (да би спречила њено уједињење).

Слажем се, и тада. Али се то брзо залечило, ваљда јер није оставило трајне последице. Нисам баш најсигурнији зашто се тако брзо залечило, то је већ питање за историчаре, али смо брзо почели да сарађујемо (највероватније да се ипак радило о утицају великих сила).

Али сад иди на који год хоћеш бугарски сајт, највише што нам замерају је тај реални нож у леђа, због којих је био и Други балкански рат, кад смо их зезнули за оно што је договорено. То нам реално замерају, и од тад су почели наши проблеми и са ВМРО, и са Бугарима у свим ратовима, и касније кад је Стаљин хтео да нас нападне 1948. они су нам убијали граничаре, и сад роваре по КиМ тамо где могу, итд.

Капирам да бисмо се и ми тако понашали да нас савезник у рату толико гнусно и џукачки превари као што смо ми њих тад, кад смо и једни и други гинули имајући у виду постигнуте договоре, а ми им онда забили нож у леђа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, nikola888 рече

Mi mozemo da budemo deo Rusije isto kao Kalinjingradska oblast gde ce i da se igra svetsko prvenstvo ove godine tako da nebi bili izuzetak 

ТАКОЕ! А можемо и део Аустралије да постанемо, па да се хвалимо како смо једина европска држава која у свом саставу има кенгуре, коале, змије и пустињу. Кажи колко би то тек било врх! Има тек онда бугарски туристи да нагрну!

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Ja sam jos malo pre pomenuo san stefansku bugarsku al niko ne cita ,,jer je i takva bugarska bila u interesu Srbije koja je trebala da se siri dalje prirodno prema zapadu i jadranu i san stefanska bugarska je bila produkt tadansje ruske doktrine panslavizma i ujedinjenog pravoslavlja a mi smo na nagovor germana(austrougarske) mucki tad napali bugare i izgubili al opet uz posredovanje Rusije nismo imali posledica ! u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, nikola888 рече

u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli 

У праву си. Изиграли смо их у првом. Други балкански рат је последица Првог.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, nikola888 рече

Ja sam jos malo pre pomenuo san stefansku bugarsku al niko ne cita ,,jer je i takva bugarska bila u interesu Srbije koja je trebala da se siri dalje prirodno prema zapadu i jadranu i san stefanska bugarska je bila produkt tadansje ruske doktrine panslavizma i ujedinjenog pravoslavlja a mi smo na nagovor germana(austrougarske) mucki tad napali bugare i izgubili al opet uz posredovanje Rusije nismo imali posledica ! u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli 

Нисам неки панслависта, мислим да то није најсрећније решење али ово има смисла.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, nikola888 рече

nismo ih izigrali jer je po sporazumu mkd pripala Srbiji koja je od 1903 tamo imala komitske odrede koje je slao voja tankosic cak smo im i pomogli prilikom opsade jedrena gde si i komandant grada predao srpskom oficiru 

Македонија је отприлике требало пола пола да се подели по том споразуму. Ту смо их изиграли.

Подели на овим сајтовима

Koliko je samo palo ruskih dobrovoljaca za slobodu Republike Srpske i u Republici Srpskoj postoji to herojsko rusko groblje !!! U svakom gradu centralne Srbije postoji rusko groblje svih onih koji su 1944 pali za slobodu ovog naroda ,zar je to mali doprinos 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, nikola888 рече

Koliko je samo palo ruskih dobrovoljaca za slobodu Republike Srpske i u Republici Srpskoj postoji to herojsko rusko groblje !!! U svakom gradu centralne Srbije postoji rusko groblje svih onih koji su 1944 pali za slobodu ovog naroda ,zar je to mali doprinos 

Боже сачувај. То су наши хероји. Слава им и Бог да им душу прости. Међутим прича се о државним политикама. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, RYLAH рече

ТАКОЕ! А можемо и део Аустралије да постанемо, па да се хвалимо како смо једина европска држава која у свом саставу има кенгуре, коале, змије и пустињу. Кажи колко би то тек било врх! Има тек онда бугарски туристи да нагрну!

Ja sam odlucno protiv toga! Oni vozu na levoj strani, k`o Briti, ne mogu da se navikavam sad jos i na to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...