nikola888 Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Seli se ,srecan put bolje na vreme nego da bude dockan a kad bude onda ces lepo da dobijes sendvic i flasu vode i put pod noge pa gde ti drago Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 6 минута, Аурор рече Ово што си навео је ратна пропаганда, пази како су нпр. представљани Немци: Знам, ал није само ратна пропаганда. То им је буквално модус. Праве добре и лоше момке, јер тако најлакше мобилишу јавност за циљеве које хоће да остваре. И не само ратне циљеве. То се и код нас ради и у целом свету, наравно, нисмо ми никакав изузетак, само што су они у томе доста напреднији, а и далеко софистициранији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 6 минута, Аурор рече Србија је Бугаре стекла за непријатеље 1885, када је извршила неиспровоцирану агресију на ту земљу (да би спречила њено уједињење). Слажем се, и тада. Али се то брзо залечило, ваљда јер није оставило трајне последице. Нисам баш најсигурнији зашто се тако брзо залечило, то је већ питање за историчаре, али смо брзо почели да сарађујемо (највероватније да се ипак радило о утицају великих сила). Али сад иди на који год хоћеш бугарски сајт, највише што нам замерају је тај реални нож у леђа, због којих је био и Други балкански рат, кад смо их зезнули за оно што је договорено. То нам реално замерају, и од тад су почели наши проблеми и са ВМРО, и са Бугарима у свим ратовима, и касније кад је Стаљин хтео да нас нападне 1948. они су нам убијали граничаре, и сад роваре по КиМ тамо где могу, итд. Капирам да бисмо се и ми тако понашали да нас савезник у рату толико гнусно и џукачки превари као што смо ми њих тад, кад смо и једни и други гинули имајући у виду постигнуте договоре, а ми им онда забили нож у леђа. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 8 минута, nikola888 рече onda ces lepo da dobijes sendvic i flasu vode Да хоћу сендвич, остао бих овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 14 минута, nikola888 рече Mi mozemo da budemo deo Rusije isto kao Kalinjingradska oblast gde ce i da se igra svetsko prvenstvo ove godine tako da nebi bili izuzetak ТАКОЕ! А можемо и део Аустралије да постанемо, па да се хвалимо како смо једина европска држава која у свом саставу има кенгуре, коале, змије и пустињу. Кажи колко би то тек било врх! Има тек онда бугарски туристи да нагрну! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Ja sam jos malo pre pomenuo san stefansku bugarsku al niko ne cita ,,jer je i takva bugarska bila u interesu Srbije koja je trebala da se siri dalje prirodno prema zapadu i jadranu i san stefanska bugarska je bila produkt tadansje ruske doktrine panslavizma i ujedinjenog pravoslavlja a mi smo na nagovor germana(austrougarske) mucki tad napali bugare i izgubili al opet uz posredovanje Rusije nismo imali posledica ! u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Управо сада, nikola888 рече u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli У праву си. Изиграли смо их у првом. Други балкански рат је последица Првог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 3 минута, nikola888 рече Ja sam jos malo pre pomenuo san stefansku bugarsku al niko ne cita ,,jer je i takva bugarska bila u interesu Srbije koja je trebala da se siri dalje prirodno prema zapadu i jadranu i san stefanska bugarska je bila produkt tadansje ruske doktrine panslavizma i ujedinjenog pravoslavlja a mi smo na nagovor germana(austrougarske) mucki tad napali bugare i izgubili al opet uz posredovanje Rusije nismo imali posledica ! u Drugom balkanskom ratu nismo mi izigrali bugare nego su se oni kasno osvestili i trazili ono sto nije njihovo to jest mkd pa su u tom ratu tako i prosli Нисам неки панслависта, мислим да то није најсрећније решење али ово има смисла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 nismo ih izigrali jer je po sporazumu mkd pripala Srbiji koja je od 1903 tamo imala komitske odrede koje je slao voja tankosic cak smo im i pomogli prilikom opsade jedrena gde si i komandant grada predao srpskom oficiru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 11 минута, nikola888 рече nismo ih izigrali jer je po sporazumu mkd pripala Srbiji koja je od 1903 tamo imala komitske odrede koje je slao voja tankosic cak smo im i pomogli prilikom opsade jedrena gde si i komandant grada predao srpskom oficiru Македонија је отприлике требало пола пола да се подели по том споразуму. Ту смо их изиграли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Koliko je samo palo ruskih dobrovoljaca za slobodu Republike Srpske i u Republici Srpskoj postoji to herojsko rusko groblje !!! U svakom gradu centralne Srbije postoji rusko groblje svih onih koji su 1944 pali za slobodu ovog naroda ,zar je to mali doprinos Bokisd and marijjaa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Управо сада, nikola888 рече Koliko je samo palo ruskih dobrovoljaca za slobodu Republike Srpske i u Republici Srpskoj postoji to herojsko rusko groblje !!! U svakom gradu centralne Srbije postoji rusko groblje svih onih koji su 1944 pali za slobodu ovog naroda ,zar je to mali doprinos Боже сачувај. То су наши хероји. Слава им и Бог да им душу прости. Међутим прича се о државним политикама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 pa nije bas pola pola ,,njima je trebao da pripadne jedan deo od delceva do strumice al cak se i taj deo izjasnio da je pro srpski i da nece da prihvate bugarizaciju pa je tu ispao problem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 пре 34 минута, RYLAH рече ТАКОЕ! А можемо и део Аустралије да постанемо, па да се хвалимо како смо једина европска држава која у свом саставу има кенгуре, коале, змије и пустињу. Кажи колко би то тек било врх! Има тек онда бугарски туристи да нагрну! Ja sam odlucno protiv toga! Oni vozu na levoj strani, k`o Briti, ne mogu da se navikavam sad jos i na to... Justin Waters, RYLAH and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2018 Пријави Подели Написано Март 22, 2018 Ма боље ви учите енглески... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука