Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 17 минута, GeniusAtWork рече

Ако то не укапирају, овај ће да влада доживотно. Без зезања то кажем.

Не знам више колико то има везе са опозицијом. Вучић би подметнуо бомбе у породилиште и претио да ће да разнесе све уколико би осетио да му се фотеља клима. Толико је болестан.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

Vidimo ovde neki priželjkuju ukrajinski scenario. Pa braćo i sestre da li ste vi normalni?

Какав бре украјински сценарио? Да се неко бије због Вучића и Ђиласа. Па тај треба да буде луд 100%.

А да Вучић треба да оде треба. Или да ми сви одемо одавде па да влада самом себи, али ни то му не иде.

Подели на овим сајтовима

И честитам свима који су на било који начин опет допринели победи СНС. Надам се да ће вам паре и паштете потрајати наредних 10-20 година.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

И честитам свима који су на било који начин опет допринели победи СНС. Надам се да ће вам паре и паштете потрајати наредних 10-20 година.

Паштета и леб. За прилог обећање које ће се остварити кад се стекну услови и сладак осмех Зоране, Неше и Александра.

Подели на овим сајтовима

Hvala puno. I ja vama želim da i dalje živite od kuckanja. Što manje rada i napora, ako zdravlje zaškripi onda teretana.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Hvala puno. I ja vama želim da i dalje živite od kuckanja. Što manje rada i napora, ako zdravlje zaškripi onda teretana.

Извини чињеница је да ће нас СНС довести на просјачки штап.

А ти немаш право никога ко се њима противи да прозиваш за џабалебарење. Откуд ти знаш бре ко овде колико ради и труди се?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Срам те бре било! О чему причаш ти

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Зосима рече

Није то тако,"Дос" је имао запад иза себе,тај исти запад сад подржава Вучић,јер игра како они кажу,кад им не буде требао више,завршиће као Слоба,или Чаушеску,што неко рече...

То је цела филозофија нашег страначког изборног циркуса...

Па управо на то и мислим. 2000 си имао Слобу који је чињенично био будалетина и штеточина и увукао земљу у гомилу ратова и санкције. И онда није било тешко опозицији да се уједини и стане против њега, и позову све нормалне људе да их подрже. Плус су имали и подршку са запада.

Сада имаш лика који је оличење европејства, стално трчи у Брисел и Берлин, овде му долази Меркелова, примају га у Вашингтону, Србија постаје кандидат за ЕУ за време његовог мандата...а са друге стране иде и у Москву, Путин био овде. Опозиција? Гомила компромитованих и издуваних ликова који су га и довели на власт својом 'успешном' владавином од 2000-2012. И наравно немају никакву подршку од споља. И ко онда да га руши?

А не верујем да ће да прође као Чаушеску. Паметан је он, њему су столица и пљачка дражи од било чега. Чуваће се тај.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

Svako ko je glasao za vucica je izdajica srpskog roda i treba da bude obelezen!

Ајде смањи мало жвиота ти. Како бре можеш то да кажеш?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...