Jump to content

Зашто су људи толико поводљиви?

Препоручена порука

@Ayla , @Снежана Muziku sam slusala i slusam i dan danas ali film u celosti nisam nikada htela da pogledam iz inata  ... Mada  @Драшко me zaintrigirao sa tom scenom  pa ko zna!?  :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Таша 

pazi mene ne zanima tvoj inat,  ali mislim da propuštaš nešto što vredi pogledati, muzika jeste dobra, ali bez kompletnog filma, prosto nije to to. 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Сања Т. рече

...а шта мислите о оваквом размишљању?

Поводљивост нам Бог дао, да нам смекша тврде главе, да би се лакше преваспитали. Међутим, ми и то злоупотребили, па за лошем кренули? А? :)

Када смо код злоупотребе, највише злоупотребљавају такозвани "емотивни вампири" који баш обмањују људе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ayla рече

I got life?:sunce:

Yeap!

Pa kad krenu da sklanjaju tanjire. ...

:sunce:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Таша рече

Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali.

Moja sestra i ja smo jedva iskamcile od majke dozvolu da odgledamo Kosu u bioskopu. Cele nedelje je postavljala skoro nemoguce uslove, ali smo nas dve "na o ruk" sve ispunile, pa nije imala kud.  

Mislim da nas je nedeljama podozrivo posmatrala - da li smo pocele da se drogiramo. Cula je da taj film gledaju samo narkomani. Psle, za kupovinu duplog LP je islo malo ( ali samo malo) lakse. :D

114419111.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Yeap!

Pa kad krenu da sklanjaju tanjire. ...

:sunce:

Sjećam se, tata mi je tada zabrinuto rekao - E ovakvog ćeš mi u kuću dovest, znam sigurno! :)))
I ja sam bila na dugoj roditeljskoj opservaciji, nakon filma Kosa, kao i @Лидија Миленковић  :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

ја сам на сву срећу имала брата као предходницу, па су се све сумње, предрасуде и тањири о његову главу разбијали, када је `81. изашао "Београд ноћу" чувени шоу Оливера Мандића, брат и ја били одушевљени наравно, а моја Јела била шокирана "оним педером", колико је само стрпљења брат уложио да јој објасни да ни Оливер ни он нису настрани.

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ja Kosu gledala sa 12 godina prvi od sto puta - iz kolekcije mojih roditelja hipika :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

а моја Јела била шокирана "оним педером"

:))

Ја сам кријући од моје Цилке читала Хесеа, јер су јој брижне пријатељице рекле да могу да постанем наркоман или шизофреник ако читам његова дела. 12:smeha:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@Лидија Миленковић 

мој брат се годинама дружио са момцима и девојкама из црквеног хора, никада није певао, јер трунке слуха није имао, долазили су код нас и тако сам их и ја упознала, када је погинуо ја сам хтела, тада са 14 година, да се учланим у хор...Јела се пожалила мом ујаку, буквално ме је привео на информативни разговор, типа "ко су они?" "каква је то секта?" ... и пресинг "каква каква црква, какав Бог, у КП да се учланиш", не морам да објашњавам да ми је мајка Личанка са традицијом огрезлих Титиних комуњара. :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Снежана  Ајооој joooj

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Таша рече

Ok, ok , ubedili ste me ... Evo obecavam cim mi dete stasa pogledacu sa njom film. :smeh1:

dete navodiš na zlo!?! :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Таша рече

U drogasa da ga pretvorim. 

znam ja oni piju drogu i mlate glavama sa onim kosama :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...