Jump to content

Зашто су људи толико поводљиви?

Препоручена порука

пре 1 минут, Vladan3 рече

Први пут чујем, ја клинац, какво ли је то чудо joooj

To ti je takoreci bila protoerija tog tipa - pre svih Kasandri i ostalih, ova je prakticno utrla put toj "nizoj srednjoj" produkciji.

Inace, u pitanju je brazilska (= portugalska, gledano govorno) serija, prilicno velike duzine.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, obi-wan рече

To ti je takoreci bila protoerija tog tipa - pre svih Kasandri i ostalih, ova je prakticno utrla put toj "nizoj srednjoj" produkciji.

Inace, u pitanju je brazilska (= portugalska, gledano govorno) serija, prilicno velike duzine.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Робиња_Исаура

• Свиђа ми се 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vladan3 рече

Први пут чујем, ја клинац, какво ли је то чудо joooj

Zbog Esmeralde napustila sklonište, NATO mi nije mogao ništa. Kad prestao rat, nisam gledala, nije mi gušt, sve  se drma, a ja sedim i gledam seriju :suncanje:   Možda psihijatri mogu to da objasne :)))

Подели на овим сајтовима

Каже мени кум - је л си гледо Љовисну?

Реко - нисам, о чему се ради?

Немам појма, али дооообрааа...

Ко ме крстио, још сам добро испао... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Grizzly Adams рече

Немам појма, али дооообрааа...

Ja se sećam Ljovisne, ne znam o čemu se radi, ali bila stvarno dooobraaa...i nije bila jedina-mnogo lepih žena :smeh1:.

Ne znam o čemu se radi, ali bilo puno lepih Latina :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

joj ja ništa od toga nisam gledala, osim neke "Rubi" kada sam bila trudna sa Lančicom, i taman pred kraj serije mene smeste ničim izazvani u bolnicu na neko ispitivnje, kaže mi dever tad: " baš te briga makar možeš na miru da odgledaš Rubi do kraja"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala   :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Ja toliko ne volim omasovljenizaciju

Из истих разлога нисам хтела да гледам Титаник у време кад су га сви гледали, као ни да прочитам Алхемичара када је било у тренду да да тако доказујеш своју умност и припадност елити.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Таша рече

Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala   :smeh1:

Razumem princip

Ja imam taj neki otpor prema ono kao Partibrejkersima (ne zbog članova ili grupe. ..već. ..)

Svi ih kontaju...to su face

Jesu

Ali ih tako masovno svi nekako "usvajaju" da imam otpor 

Tu nisam povodljiv

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Таша рече

Treba da pogledaš 

Bez inata ;)

Ima taj film neku patinu

Plus ja bih mnogo voleo onAko da se verem na luster i zaigram na onom stolu :smeh1:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Kakva greška, Tašo. Neuporedivo sa bilo čim što bi kategorisali kao omasovljenizaciju.
Samo muzika iz tog filma je ludilo dobra. Ne mogu da vjerujem da si ti propustila ovako nešto:

Počeh ko Zairon (bješe li tako?)...  praštajte, neću više. -.-

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Таша рече

odgledaj ga, dobra muzika, dobar film

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...