obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече Први пут чујем, ја клинац, какво ли је то чудо To ti je takoreci bila protoerija tog tipa - pre svih Kasandri i ostalih, ova je prakticno utrla put toj "nizoj srednjoj" produkciji. Inace, u pitanju je brazilska (= portugalska, gledano govorno) serija, prilicno velike duzine. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече To ti je takoreci bila protoerija tog tipa - pre svih Kasandri i ostalih, ova je prakticno utrla put toj "nizoj srednjoj" produkciji. Inace, u pitanju je brazilska (= portugalska, gledano govorno) serija, prilicno velike duzine. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Робиња_Исаура obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Први пут видим супер благо мени obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 1 сат, Vladan3 рече Први пут чујем, ја клинац, какво ли је то чудо Zbog Esmeralde napustila sklonište, NATO mi nije mogao ništa. Kad prestao rat, nisam gledala, nije mi gušt, sve se drma, a ja sedim i gledam seriju Možda psihijatri mogu to da objasne Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Каже мени кум - је л си гледо Љовисну? Реко - нисам, о чему се ради? Немам појма, али дооообрааа... Ко ме крстио, још сам добро испао... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 10 часа, Grizzly Adams рече Немам појма, али дооообрааа... Ja se sećam Ljovisne, ne znam o čemu se radi, ali bila stvarno dooobraaa...i nije bila jedina-mnogo lepih žena . Ne znam o čemu se radi, ali bilo puno lepih Latina . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 joj ja ništa od toga nisam gledala, osim neke "Rubi" kada sam bila trudna sa Lančicom, i taman pred kraj serije mene smeste ničim izazvani u bolnicu na neko ispitivnje, kaže mi dever tad: " baš te briga makar možeš na miru da odgledaš Rubi do kraja" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala Paradoksologija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 1 минут, Таша рече Ja toliko ne volim omasovljenizaciju Из истих разлога нисам хтела да гледам Титаник у време кад су га сви гледали, као ни да прочитам Алхемичара када је било у тренду да да тако доказујеш своју умност и припадност елити. Таша је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 6 минута, Таша рече Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala Razumem princip Ja imam taj neki otpor prema ono kao Partibrejkersima (ne zbog članova ili grupe. ..već. ..) Svi ih kontaju...to su face Jesu Ali ih tako masovno svi nekako "usvajaju" da imam otpor Tu nisam povodljiv Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 11 минута, Таша рече Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala Treba da pogledaš Bez inata Ima taj film neku patinu Plus ja bih mnogo voleo onAko da se verem na luster i zaigram na onom stolu Ayla , Лидија Миленковић, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Управо сада, Таша рече Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala Kakva greška, Tašo. Neuporedivo sa bilo čim što bi kategorisali kao omasovljenizaciju. Samo muzika iz tog filma je ludilo dobra. Ne mogu da vjerujem da si ti propustila ovako nešto: Počeh ko Zairon (bješe li tako?)... praštajte, neću više. -.- Лидија Миленковић, Vladan :::. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Управо сада, Драшко рече Plus ja bih mnogo voleo onAko da se verem na luster i zaigram na onom stolu I got life? Драшко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 15 минута, Таша рече Ja toliko ne volim omasovljenizaciju da ni film Kosa nisam htela da pogledam u inat jer su svi to gledali. Evo i danas u 48-oj godini teram inat, jos ga nisam pogledala odgledaj ga, dobra muzika, dobar film Лидија Миленковић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 mrzim kad mi neko prepričava film ? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука