Jump to content

konkretan slučaj spasenja osobe krštene u KC

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, kordun рече

u zena po mozga radi, znaci pola od te polovice je sokacko, dje ces goru situaciju

kod mene radi ona polovina gdje je pradjed četnik sa Manjače, a tata obrovoljac - tenkista u 84-ci u 16. Krajiškoj

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tavita рече

kod mene radi ona polovina gdje je pradjed četnik sa Manjače, a tata obrovoljac - tenkista u 84-ci u 16. Krajiškoj

prvi krajiski korpus i prva oklopna brigada,  zato sto 16 krajiska nije imala oklopne jedinice, imala je 1 mehanizovani bataljon cini mi se. znaci tata ti bio u 1 oklopnoj brigadi 1 krajiskog korpusa.

Подели на овим сајтовима

nego na stranu sad sto  je naucno dokazano da zenama vise od po mozga nicem  ne sluzi, nego vezano za temu, svejedno je dal se neko krsti sa 5 prstiju , sa tri prsta ili bez prstiju, bitno je da istinski vjeruje u hrista i da je svjestan svojih manjkavosti i da se bori protiv njih, meni je tesko zamisliti i da medju milijardu muslimana nema cestitih dusa spremnih za carstvo nebesko, da nema mucenika, to ko tvrdi ja ga ne uzimam za ozbiljno, mozda se gospod obracao raznim kulturama na razne nacine, mi to ne mozemo da iskljucujemo, al nam je receno nije nase da sudimo 

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, kordun рече

naucno 

Sada si i naucnik:smeh1: kandiduj se umesto Merkelove, pa da nam svima bude bolje:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

ja kad se docepam vlasti  sadices luk u padinskoj skeli skupa za popom djurovicem, dzabe se smijes

https://youtu.be/UTNZahSsV40

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

nego na stranu sad sto  je naucno dokazano da zenama vise od po mozga nicem  ne sluzi, nego vezano za temu, svejedno je dal se neko krsti sa 5 prstiju , sa tri prsta ili bez prstiju, bitno je da istinski vjeruje u hrista i da je svjestan svojih manjkavosti i da se bori protiv njih, meni je tesko zamisliti i da medju milijardu muslimana nema cestitih dusa spremnih za carstvo nebesko, da nema mucenika, to ko tvrdi ja ga ne uzimam za ozbiljno, mozda se gospod obracao raznim kulturama na razne nacine, mi to ne mozemo da iskljucujemo, al nam je receno nije nase da sudimo 

Pa, recimo nesto ovako,... ako je Bog glavni dobitak i ako imamo rulet i kuglicu i Bog je (dobitak) na broju jedan, pravoslavlje je kao kada postavis jak i snazan magnet ispod keca i uvek dobijes tog keca. :D

Drugi hriscani imaju magnete pod keca, ali je nekako slab i nije bas tako jaka sila koja privlaci kuglicu i postoji verovatnoca da kuglica padne na keca, ali, sto su vise drugi hriscani dalje od prave vere, magnet je sve slabiji i slabiji, pa, je i sve vise i vise manja verovatnoca da padne kuglica bas na keca.

Svi ostali, nemaju magnet na keca, pa, kako se kome zalomi kuglica, mnogi faktori odlucuju o mogucnosti da se dobije kec.... :POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Pa, recimo nesto ovako,... ako je Bog glavni dobitak i ako imamo rulet i kuglicu i Bog je (dobitak) na broju jedan, pravoslavlje je kao kada postavis jak i snazan magnet ispod keca i uvek dobijes tog keca. :D

Drugi hriscani imaju magnete pod keca, ali je nekako slab i nije bas tako jaka sila koja privlaci kuglicu i postoji verovatnoca da kuglica padne na keca, ali, sto su vise drugi hriscani dalje od prave vere, magnet je sve slabiji i slabiji, pa, je i sve vise i vise manja verovatnoca da padne kuglica bas na keca.

Svi ostali, nemaju magnet na keca, pa, kako se kome zalomi kuglica, mnogi faktori odlucuju o mogucnosti da se dobije kec.... :POPOcorn1:

opasne su to teme, znam samo jedno, nama srbima je dato pravoslavlje i za nas nema drugog ispravnog puta, a sada o magnetima ne bi da pricam, znam da postoje druge religije gdje ljudi ulazu mnogo truda, odricanja tokom citavog zivota u ime boga i pravde njegove, ne bi ja bas po tome pljuvao nit bi nipodastavao, prosto ne znam, van je mojih  telektualnih dometa

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Ali dobitak je na broju 42...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordun рече

opasne su to teme, znam samo jedno, nama srbima je dato pravoslavlje i za nas nema drugog ispravnog puta, a sada o magnetima ne bi da pricam, znam da postoje druge religije gdje ljudi ulazu mnogo truda, odricanja tokom citavog zivota u ime boga i pravde njegove, ne bi ja bas po tome pljuvao nit bi nipodastavao, prosto ne znam, van je mojih  telektualnih dometa

Da, vrlo ozbiljna stvar je u pitanju, narocito sto se kaze, da je samo jedno ime pod nebom kojim se spasavamo. (glavni magnet .. :D)

(samo da se u drugim religijama i verama ne prica protiv tog magneta, pa, mozda i dobiju nekako neki i rulet nagradu... :945729:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Da, vrlo ozbiljna stvar je u pitanju, narocito sto se kaze, da je samo jedno ime pod nebom kojim se spasavamo. (glavni magnet .. :D)

(samo da se u drugim religijama i verama ne prica protiv tog magneta, pa, mozda i dobiju nekako neki i rulet nagradu... :945729:)

zapamt jedno samo, mi vjerujemo u blagog, a  pravednog gospoda, pravdu sa ruletom ne mozes da poredis nikako, ne valja ti analogija, smanji rakiju.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Ali dobitak je na broju 42...

Pa, za hriscane je broj na broju jedan, da li mogu da budu i neki drugi brojevi, mozda postoje mogucnosti.

(ali,ako je i na broju 42,.... treba dobiti bas taj broj 42 kada se zavrti rulet kuglica.... :D)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Pa, za hriscane je broj na broju jedan, da li mogu da budu i neki drugi brojevi, mozda postoje mogucnosti.

(ali,ako je i na broju 42,.... treba dobiti bas taj broj 42 kada se zavrti rulet kuglica.... :D)

Ma 100% je na broju 42. 

Guglaj 'answer to life, the universe and everything'

Znaci nista od dobitka za vas kad ste stavili sve na keca...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bokisd рече

pa, to oko pravednog Boga je mozda i cela prica..... :pivo:

pa tacno, nece bog ostaviti ni jedno pravedno srce taman se zvao i alija, o tom se radi. sta ces ti meni sad reci da bi ti bio pravoslavac u saudijskoj arabiji da si rodjen tamo ili ipak ne bi,  jel smatras da si privilegovan rodjen?  sta kazes na recimo kad neka bula kaze da osjeca radost u trenutcima najzesceg posta, mislis da je to samoobmana, mislis da su njihovi rituali koji im pomazu u duhovnosti promasaj?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...