Jump to content

Доситеј Хиландарац: МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ – ШТА О ЊЕМУ МИСЛЕ ХИЛАНДАРЦИ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Бранко Авдагић рече

Šta te briga? I zašto ti uopšte imaš moderatorska prava, ovo je pravoslavni sajt gde se najčešće raspravljaju crkvene teme a sveti apostol Pavle kaže da žene u Crkvi trebaju da ćute.

Јаооо, нови трол. :aplauz:

Подели на овим сајтовима

@Бранко Авдагић 

Ево теби четврти поен!

Баш ти се жури, тролу један!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Muramasa рече

Znam, strašno je to. Danas upoznajem pametne tete od 70-tog do 80 i nekog godišta, prosto mi bude krivo što je tolika razlika u godinama, jer su savršene, a ne kao ove kamenjarke iz moje generacije.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 23.1.2018. at 23:03, dragisa рече

iskreno sam se ražalostio kada sam na tom kanalu video neke ljude koje vrlo poštujem (Cane , m.Arsenije..). šta im treba da se mešaju sa vidojkom milojkom i ostalim ludacima

Zašto si se ražalostio?  Šta zameraš tom kanalu? Gostovap Miroljub pa opoganio  studio ili šta? Ne sme više niko tamo da se pojavi? Zašto misliš da si bolji od Milojka i Vidojka?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, dragisa рече

A sto se ti bavis mnome? 

Ajde brisi... 

Lepo sam te pitala. Kad nam nešto nije jasno ,pitamo jedni druge. Ne moraš ako ne želiš.

Odgovorio si svakako :) 

Подели на овим сајтовима

"Мислим, тачније сигуран сам да су, од овог несрећног Петровића, по србски народ неизмерно опаснији екуменисти унутар СПЦ, као и они на власти који подстичу содомски грех, подривају породицу и породичне вредности, раде на предаји КиМ шиптарима. Но о њима и њиховим антиправославним (не)делима од Доситеја Хиландарац ни речи не чусмо".

Подели на овим сајтовима

Мирољуб је постао досадан..врти једну те исту причу у круг. У почетку је и би занимљив, али сад је дојадио. Ја не знам стварно ко озбиљно може да прихвата ту његову причу, ајд из спрдње то разумем, али озбиљно.

Подели на овим сајтовима

Istina je da je već dosadio, poruku koju je hteo da prenese je već odavno preneo i sad bi trebao da se povuče i živi životom koji zagovara.

On nije protiv pravoslavlja, samo pokušava da dopre do velike većine onih kojima je to pravoslavlje utočište zbog nemoralnog života koji vode.

On priča da kuću treba zidati od temelja, znači nauči se prvo moralu, pa onda simvoli vere koji su bez moralnog života potpuno besmisleni.

Ne slažem se ni ja sa nekim stvarima koje priča, ali treba gledati kao i kod svih dobre stvari, a od njega se dosta dobrog može čuti.

Svi koji pljuju po njemu neka se zapitaju kakvi su oni zapravo hrišćani i da li žive u tom duhu.

Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, sirig рече

On nije protiv pravoslavlja

Svako ko huli na Majku Boziju i svetinje Crkve je de facto protiv Pravoslavlja. To znaci i Miroljub.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sirig рече

On nije protiv pravoslavlja

Како није када је више пута износио антиправославне ставове? Али, да, он неће јавно да каже да је против Православља, он чак своје учење назива Православљем. Али ти кад погледаш то његово ,,учење", то није Православље. То је неки адвентизам помешан са месијанским јеврејством. Али, то Православље није. А он то назива Православљем. Што ће рећи, он се служи лукавштином, јер продаје адвенстичку причу под маском Православља (рецимо, прочитај ,,Православље за почетнике", његову књигу, па ћеш се уверити). Тако да он никако није човек кога православни треба да следе, иако и он зна нешто паметно да каже јер, јер и ћорава кока неко зрно убоде. Али, генерално, његови ставови нису и не могу бити православни.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...