Jump to content

Најпопуларније реакције на ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Најпопуларнија реакција на форуму је сигурно срце (амин), а одмах после њега је палац горе (свиђа ми се)...

Најнепопуларнија реакције је прст доле (не свиђа ми се)

срце.JPG

То је за нас веома лепа статистика :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Поуке.орг инфо рече

прст доле (не свиђа ми се)

Palac gore za ovo od Vojvode :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Поуке.орг инфо рече

Најнепопуларнија реакције је прст доле (не свиђа ми се)

Nažalost, jeste. Indikator naše inteligencije i povređenog ega. Kao da su amini simbol ljubavi. Sasvim normalna stvar da se ne mogu svi slagati sa nama i ne razumem ljude koje to nervira pa čak i zlopamte :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Phoebe рече

A ja bih reakciju "odoh da se napijem od muke" ili "tačno  moram da zapalim jednu "

tenor.gif

tenor_(1).gif

Ne stoji ženama te stvari :) A ni muškarcima, jel...

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Phoebe рече

Sasvim normalna stvar da se ne mogu svi slagati sa nama

Naravno...samo ovo je forum gde odrasli ljudi diskutuju, a ne da lupaju emotikone kao osnovci u grupi na viberu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Naravno...samo ovo je forum gde odrasli ljudi diskutuju, a ne da lupaju emotikone kao osnovci u grupi na viberu :smeh1:.

Hahahahahahahah, veruj mi da i ovde ima stikeri i ovde bi koristili do besvesti :D 
Nisi ni svesna koliko starijih ljudi koriste emodži i stikere na Viberu :D Pa čak ih i moja baba od 70 leta obožava:))

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, WiseMan рече

Hahahahahahahah, veruj mi da i ovde ima stikeri i ovde bi koristili do besvesti :D 
Nisi ni svesna koliko starijih ljudi koriste emodži i stikere na Viberu :D Pa čak ih i moja baba od 70 leta obožava:))

Volim ja emotikone i stikere, koristan je to alat, ali treba valjda nešto i da kažeš uz to. Pređeš osnovnu školu i lupaš emotikone u komunikaciji, stvarno bezveze :smeh1:.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Što da ne ako nam je dato. Ne prliči odraslima ni da se primaju na emotikone pa ipak to rade. Ne svi, srećom. Forum je i za zabavu. Ma, kako ko hoće, briga me

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Volim ja emotikone i stikere, koristan je to alat, ali treba valjda nešto i da kažeš uz to. Pređeš osnovnu školu i lupaš emotikone u komunikaciji, stvarno bezveze :smeh1:.

Војвода7 је реаговао/ла на коментар на тему Најпопуларније реакције на ЖРУ

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...