Jump to content

Оцени ову тему

LogosAgape

Препоручена порука

@Џуманџи 

Ја сам добила етикету спам модератора, колко да не бринеш за мој педигре.:))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

S obzirom da ja ovaj video objavljen mnooogooo pre nego sto joj je oduzeto dete, pocinjem da joj verujem....... dobrim delom.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2017. at 20:14, Драгана Милошевић рече

@Џуманџи 

Ја сам добила етикету спам модератора, колко да не бринеш за мој педигре.:))

Expand  

Сви знамо да си ти коловођа овог форума, то што си "зелена" је само бацање прашине у очи! :D:D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2017. at 17:57, ВИЛМА рече

Sudski nalog treba policiji da provali u neciji stan (ako je,npr,zakljucan a neko unutra zapomaze i trazi pomoc i sl.) 

Expand  

Samo mala ispravka, u ovom slučaju policiji ne treba sudski nalog, kao ni u slučaju da osnovano sumnjaju da je u toku izvršenje krivičnog dela i slično. 

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 10:23, Лидија Миленковић рече

S druge strane, zaista mi se ne svidja to forsiranje misticizma, paranormalnog i slicnog, ni kod zrelih ljudi, a kamoli kod dece. 

Expand  

Мене не би изненадило да у будућности почну одузимати дјецу људима који вјерују у Бога, људима који славе Божић, људима који дијете одведу да се поклони моштима, ако безбожници дођу на власт...не би ме то изненадило

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Neko lepo i tacno rece na temi da je Mili ta devojcica zivotni projekat. UZas ! Eskalacija psihoticnosti ! Valjda neki psihijatar vidi ovo.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2017. at 20:29, Милан Ракић рече

Evo reče Mila da je dete zbog Kosova oteto od nje

Expand  

Јој, најежила сам се. :(

Прво је рекла како ће то дете докторирати и постати посланик да би вратило(а) Косово, затим да је учила (и учиће) језике да би вратила Косово, али оно на крају: "Дете ће се сутра вама светити . . .  бориће се да се врати српско Косово у Србију, зато сте ви мене напали, а не због детета..... :-О 

Не знам је ли ово само мој утисак, али ми се чини да она сматра да "тренира" дете за ослобађање Косова.

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2017. at 21:18, ВИЛМА рече

Neko lepo i tacno rece na temi da je Mili ta devojcica zivotni projekat.

Expand  

Е, баш то, никако да се сетим речи. Страшно. brrr

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2017. at 20:29, Милан Ракић рече

Evo reče Mila da je dete zbog Kosova oteto od nje

Expand  

Sad sam vec ljut na socijalne radnice...

KO je ovoj lajsni uopste poverio dete na hraniteljstvo???

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Зашто људи моји опет тако плитко размишљање?

Свако ко о детету брине и усмерава га да буде продуктивно и креативно, показује да му добро и жели и чини. Зар то није најважније? Зар вам је лакше да то зовете пројекат, јели та терминологија учинила дете више објектом него субјектом? 

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2017. at 21:59, Avocado рече

Sad sam vec ljut na socijalne radnice...

KO je ovoj lajsni uopste poverio dete na hraniteljstvo???

Expand  

Natjeraste me da odgledam ovo. Pokušavam da budem objektivna, ali zaista mi teško ide...
Zamišljam je kako jednoga dana, ukoliko joj dijete vrate, i to isto dijete ne pokaže bilo kakvu lojalnost, pokornost, zahvalnost, kreće zasipanje onim - Ja sam te podigla! Ja sam uložila u tebe! Vidio si Italiju, Francusku i Španiju ...a ti nezahvalna, svojeglava...i bla bla, bla...
Opet, i pored toga što ima (u afektu iznešen) kompletan projekat za to dijete, i mišljenja sam da je gađala to buduće "zvanje" djeteta, jer igra na kartu patetike, pa će pridobiti šire narodne mase,  zar i biološki roditelji nemaju slične ambicije. Mamine balerine, budući ljekari i ministri, pa niko ne zamjera, nego glorifikuju tako ambiciozne roditelje. Koliko nas je završilo po izboru i direktivi roditelja fakultete? Koliko nas je čulo isto- Ja te podigla! Ja se odricala... pa nekako to tolerišemo jer, ipak, istina je to što nam se nameće, a opet, to su elementarne stvari...podići i uložiti u svoje dijete.
Ne znam...žena mi djeluje  blago rečeno histerično, preemotivno, ali ne želim da prihvatim da je takva jer ne priznaje poraz, nego jer (možda) zaista voli to dijete i želi mu dobro.
Kako god, govorim na osnovu ovih 13 min njene priče, a ne znam ni zašto joj je oduzeto to dijete. Šta god bilo, svi će se snaći...sve će se zaboraviti, a to dijete je kolateralna šteta.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...