Jump to content

Опет и опет - суспектна сновиђења код Архимандрита Никодима (Богосављевић)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Ведран* рече

Па не дира своје. 12:smeha:

Искушава само ове што су му слатки. 

Увек сам слатка само лошим момцима..  :((

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Muramasa рече

Ja sam ručao piletinu prethodnih par nedelja, pa mi se nečastivi još nije javio.

Изврнуо си процедуру за призивање нечастивог... аматер... Требало је пилетина да одстоји пар недеља, па да ручаш, па да видиш онда шта је нечастиви... :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рилски рече

Father Nobody-Smoke.. 

:))

може и еврибоди смоке - тј. Никотин 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Iulianus рече

"Pravoslavlje danas und malo morgen"

Ја нисам нормалан али пустих минут (толико може да се поднесе) овог мало морген предавања. Вели велеучени Мирољуб, ја сам сањао неке људе пријатеље у негативном смислу, а онда ја заузмем према њима дистанцу, и онда ти људи, након неког времена се окрену против мене. (на петом минуту). 

Ко погоди како се зове овај психолошки феномен, частим га са јагодама са шлагом. :))

Не смем више да слушам, остаћу без јагода. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

"Some of them want to abuse you...."

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Iulianus рече

Hehehe... ima neka tajna veza :cheesy3:

Pustih i pogledah (nažalost, i poslušah) isti minut, i, nim` dobro, bolan! :))

Тај феномен ће @Trifke да објасни. Он изиграва Ђејс Бода :))

Ош јагоде, да дођеш себи? :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Ведран* рече

"Some of them want to abuse you...."

"Some of them want to be abused...."

Što je još gore :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Iulianus @Ведран* Vas dvojica ste mi odavno sunivi. Sada imam i prve dokaze. Ponovo je u pitanju teorija zavere ali ovoga puta protiv naseg veliko dhovnika o Nikodima. No kao sto vidite nece da moze. Nedamo mi nikodima da ga ovakvim sumnjivim natpisima potkopate. Zasto bi Artemije bio jedina istina kada moze i Nikodim sa njim. ;)  Ne zaboravite momci: My name is Bond , James Bond!  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

@Iulianus @Ведран* Vas dvojica ste mi odavno sunivi. Sada imam i prve dokaze.

Не можеш ти ући у траг, то све иде преко Бритни, ту ти ни сневи ни НикоТин не могу помоћи. Ђаба што си Ђејс.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ведран* рече

Не можеш ти ући у траг, то све иде преко Бритни, ту ти ни сневи ни НикоТин не могу помоћи. Ђаба што си Ђејс.

Sada sam pogledao ovaj video koji si postavio. Tu neka jadna krava dozivljava stres od ove ofarbane i ovog bradatog. Kada to povezem sa @Lady Godiva dreams and milk before dreams stvar izgleda jos dublej nego sto sam prvobitno mislio. Vas dvojica ste definitivno spijuni o Nikodima i samo ste ovde dosli da vidite sta mi mislimo i izmanipulisali ste ovo slatko dete Lady Godiva da vam napravi uvod za vase mentalne manipulacije ali nece da moze. James Bond je tu a i Godfather ako treba. :kriminalac:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Trifke рече

Sada sam pogledao ovaj video koji si postavio. Tu neka jadna krava dozivljava stres od ove ofarbane i ovog bradatog. Kada to povezem sa @Lady Godiva dreams and milk before dreams stvar izgleda jos dublej nego sto sam prvobitno mislio. Vas dvojica ste definitivno spijuni o Nikodima i samo ste ovde dosli da vidite sta mi mislimo i izmanipulisali ste ovo slatko dete Lady Godiva da vam napravi uvod za vase mentalne manipulacije ali nece da moze. James Bond je tu a i Godfather ako treba. :kriminalac:

Ти још не знаш да је твоја миљеница Никол исто умешана у све ово. Малопре смо заједно јахали на кенгуру и нешто причали у вези тебе. Не можеш више преко ових средстава масовне комуникације, све се шпијунира. Мораш лично. 

Зато је Кубрик морао да умре пре времена, да Бритни не мора да плаћа ауторска права на коришћење концепта сцене из Eyes wide shut у последњем споту. 

Али да не причам све. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Muramasa рече

Ja sam ručao piletinu prethodnih par nedelja, pa mi se nečastivi još nije javio.

Možda i je al ne vidis jer si slijep..šuti gad je to nikad ne znas di je...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...