Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 минута, Zoran Đurović рече

Зезам се... Снежа нам се припитомила откад није у власти!:))

Ona je uvek bila pitoma! :0205_whistling:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

• Гости
пре 1 минут, Trifke рече

Bez sale stvarno je bilo glupo i gadno. Nije ni jednoga trenutka smeo da ostane sam uvek bi kod njega stajao ili neki monah ili civil. Dodju kod njega i prate ga ili samo pilje u njega. Jedna nosila njegovu sliku i ljubila je ko ionu. Ma to ti je bilo ko da je neko ostavio vrata na psihijatriji otvorena. Strasno! 

Жива истина, гледао својим очима!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ведран* рече

Боји се ипак да ако одем пре ње на они свет да ћу јој покосити ливаду :cheesy3:

Okani se mojih livadica i proplančića gore..rekoh ti već o tome..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

Ona je uvek bila pitoma! :0205_whistling:

440px-Rose_Hill_Farm_Alpaca_01.jpg

Као Алпака. :))

Није алапача, чита се алпака. 12:smeha:, мада је ја тако од миља зовем.

То је једна питома животиња, све док те не пљуне. 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Гајић рече

Но ето људе који Вас поимају жигошу полако као "плагијаторе" (прилог на ФБ-у имате :))) ) и поклоницима гуруа Зорана 

Preneli su to i ovde vidi poslednje strane teme: kome smeta otac Arsenije Jovanović.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ведран* рече

440px-Rose_Hill_Farm_Alpaca_01.jpg

Као Алпака. :))

Није алапача, чита се алпака. 12:smeha:, мада је ја тако од миља зовем.

То је једна питома животиња, све док те не пљуне. 12:smeha:

@Снежана Ijuuuu! vidi sa cime te poredi ovaj Vedran Strasnooooo! :0222_shocked:  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

@Ведран* 

ја не пљујем, само ватру бљујем понекад, ја сам слатка мала снебивљива аждаха  :smeh2:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Trifke рече

@Снежана Ijuuuu! vidi sa cime te poredi ovaj Vedran Strasnooooo! :0222_shocked:  :))

па видим, навикао на ове копитаре, муле, магарце и ине. па нешто презупчио :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Zoran Đurović рече

Мало је приглуп... Но, сада ће да доживи просветљење кад му је Милан објаснио Иманентну Тројицу! (Бог да ми прости што употребљавам реч Тројица!)12:smeha:

Imanentna trojica...kako da dođem do toga,koju knjigu trebam pročitati...ima li toga na googlu??

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

па видим, навикао на ове копитаре, муле, магарце и ине. па нешто презупчио :smeh1:

:navijanje::navijanje::navijanje: A ja mu samo napisao da si ti oduvek bila pitoma. Zamisli sta bi tek bilo da sam poceo da te hvalim? 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Isusovo magare рече

Imanentna trojica...kako da dođem do toga,koju knjigu trebam pročitati...ima li toga na googlu??

Nema to ni google nije mogao da izmisli. 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Nema to ni google nije mogao da izmisli. 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Биће књига кад је Милан напише, али више неће бити гугла. У мозак ће ти је директно инсталирати на чипу. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ведран* рече

Биће књига кад је Милан напише, али више неће бити гугла. У мозак ће ти је директно инсталирати на чипу. :))

зборавио сам да напоменем да ће то све бити на КВАНТНОМ чипу. Не на овом обичном. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...