Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Ведран* рече

Шта ћеш ти сад магаре, ако се ја разболим? Ко ће да се моли за тебе?

staniiiiiiiaaaa nemoj se ti više molit za mene života ti,dosta mi je bila gripa sa komplikacijama..:pop:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 12 минута, Isusovo magare рече

Aaaaaaaa nemoj bit tako zločest

пре 9 минута, Trifke рече

Nemoj tako pa covek je samo primenio ovaj tekst:

Овај Трифке има магарећу душу!

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Isusovo magare рече

staniiiiiiiaaaa nemoj se ti više molit za mene života ti,dosta mi je bila gripa sa komplikacijama..:pop:

Sta ti falilo? Muz ti kuvao caj spremao supice kuvao ,mucenik, rucak donosio ti da jedes u krevet i tebi nesto fali. Ma ajde molim te! Umesto da mu se zahvalis i zatrazis jos a ti tako! Gde ti je zahvalnost? :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Sta ti falilo? Muz ti kuvao caj spremao supice kuvao ,mucenik, rucak donosio ti da jedes u krevet i tebi nesto fali. Ma ajde molim te! Umesto da mu se zahvalis i zatrazis jos a ti tako! Gde ti je zahvalnost? :D

Moj je muž jako dobar :sunce:kad se ja razbolim odma se i on razboli:skidamkapu:..

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

" Нека се нико не чуди како Христос, будући Један од Свете Тројице, бива предзнаван од Ње, знајући да Христос није предзнан као Бог, него као човек, то јест Његово по домостроју оваплоћење ради човека'.... ( Maksim )

@Milan Rakic да овласти некога да ти брише све цитате без референци. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Матусал рече

колико ја знам Палама прави оштру разлику између суштине и енергије

Алаха ти, и пророка његовог Мухамеда, не упуштај се са Миланом. Он не зна основне дистинкције, а после ћеш видети како тврди да је све створено (и благодат), а после минут да нема ничег створеног него је то ошосусшштагствеена воља Божија!:))

Подели на овим сајтовима

Попе @Zoran Đurović не услиши ти се молитва "здраво Марија" контра тролова! 

Треба на латинском, делотворније је. 

Хајде да пробамо овако:

Ave Maria, gratia plena, oremus quod, milanus, bokisdus, mishus dragishus claudere os eorum! Amen. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Isusovo magare рече

Moj je muž jako dobar :sunce:kad se ja razbolim odma se i on razboli:skidamkapu:..

То се зове милосрђе. Међу највећим врлинама је. Не може те гледати како патиш, него састрадава са тобом. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

Pravo pitanje je, kako se sve desava u Bogu ?

Одговориће ти на то питање у Дан Гнева!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ведран* рече

Попе @Zoran Đurović не услиши ти се молитва "здраво Марија" контра тролова! 

Треба на латинском, делотворније је. 

Хајде да пробамо овако:

Ave Maria, gratia plena, oremus quod, milanus, bokisdus, mishus dragishus claudere os eorum! Amen. 

..et movet humidum Vedran cotidie..:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Гајић рече

Боље би вам било да се мало изживите, а књиге поклоните, па ће се саме казивати Богом када се добро испрљате собом, јер заиста јесте преднацрт у репетицији, али небића нема, цврц...

То рече Симеон Нови Богослов својим монасима: Престаните са постом и молитвом, барем се овде науживајте јер тамо идете у пакао!:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Матусал рече

ха,ха и сам Бог као створитељ и свемоћан по превасходству се јавља у телу Авраму....

Прво је могуће, а друго није јер само је евхаристија по превасходству!:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Isusovo magare рече

..et movet humidum Vedran cotidie..:D

:navijanje::navijanje::navijanje: Toooooo!

Nego puno mi ti znas latinskog za jednu frizerku!? ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

:navijanje::navijanje::navijanje: Toooooo!

Nego puno mi ti znas latinskog za jednu frizerku!? ;) 

Vjeruj mi ovo su moje prve riječi napisane na latinskom...uz pomoć googlića al dobro.Vidiš kako je Bog čudesan u naumima svojim..:sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Vjeruj mi ovo su moje prve riječi napisane na latinskom...uz pomoć googlića al dobro.Vidiš kako je Bog čudesan u naumima svojim..:sunce:

Лаже! Она је Кошићева секретарица. :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...