Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Vjeruj mi ovo su moje prve riječi napisane na latinskom...uz pomoć googlića al dobro.Vidiš kako je Bog čudesan u naumima svojim.. Dobro a koji bi prevod bio te recenice jer na google ispada nesto cudno! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 То теби молитва? То су враџбине! Призива кишу и другу влагу на мене СВАКОДНЕВНО! Trifke, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече То теби молитва? То су враџбине! Призива кишу и другу влагу на мене СВАКОДНЕВНО! Pa to i jeste cudno. Umesto da se moli da te rak pojede ili tome slicno ona pominje vlagu i to svakodnevno. Da mozda ona tebe ne dozivljava kao zombija, pa znas ono da istrulis u vlazi i memli? Isusovo magare, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 8 минута, Ведран* рече Лаже! Она је Кошићева секретарица. Ja nikad ne lažem.. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 9 минута, Trifke рече Dobro a koji bi prevod bio te recenice jer na google ispada nesto cudno! Trifket ne zezaj.. Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Ja nikad ne lažem.. Сад сам сигуран да лажеш. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 5 минута, Trifke рече Pa to i jeste cudno. Umesto da se moli da te rak pojede ili tome slicno ona pominje vlagu i to svakodnevno. Da mozda ona tebe ne dozivljava kao zombija, pa znas ono da istrulis u vlazi i memli? Боји се ипак да ако одем пре ње на они свет да ћу јој покосити ливаду Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 24 минута, Ведран* рече Сад сам сигуран да лажеш. Ja sam tebe uhvatila u laži a ti mene nisi..a kad jeeeeednom skuzis nekog da laže gooootovo.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 33 минута, Trifke рече Pa to i jeste cudno. Umesto da se moli da te rak pojede ili tome slicno ona pominje vlagu i to svakodnevno. Da mozda ona tebe ne dozivljava kao zombija, pa znas ono da istrulis u vlazi i memli? Trifket šta si ti doručkovao danas???Jesi dobro?? Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 1 сат, Trifke рече Samo da znas, nisi jedina. Svojedobno je bio jedan copor koji je doalzio u Kovilj cak i u 5 sati ujutro na liturgiju. Ајде! ево ме изједе љубомора Zoran Đurović, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Ja sam tebe uhvatila u laži a ti mene nisi..a kad jeeeeednom skuzis nekog da laže gooootovo.. Причињело ти се. Trifke, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Trifket šta si ti doručkovao danas???Jesi dobro?? Јуче му био празник па се напио (ти нећеш знсти који празник). Isusovo magare, Матусал, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 1 минут, Снежана рече Ајде! ево ме изједе љубомора Da si samo mogla da vidis kakvih je tu cuda bilo. Morao je mucenik stalno da bezi od njih. Nedeljom bi ustajali u 3 ujutro da bi zavrsili u 5 da one nebi stigle na liturgiju. Strasno! Лазар Нешић, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Trifket šta si ti doručkovao danas???Jesi dobro?? Jos nisam doruckovao. Mi u manastiru ne jedemo pre 10. Isusovo magare, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Da si samo mogla da vidis kakvih je tu cuda bilo. Morao je mucenik stalno da bezi od njih. Nedeljom bi ustajali u 3 ujutro da bi zavrsili u 5 da one nebi stigle na liturgiju. Strasno! не верујем ти Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука