Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 17 минута, Zoran Đurović рече Зезам се... Снежа нам се припитомила откад није у власти! Ona je uvek bila pitoma! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 29, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Bez sale stvarno je bilo glupo i gadno. Nije ni jednoga trenutka smeo da ostane sam uvek bi kod njega stajao ili neki monah ili civil. Dodju kod njega i prate ga ili samo pilje u njega. Jedna nosila njegovu sliku i ljubila je ko ionu. Ma to ti je bilo ko da je neko ostavio vrata na psihijatriji otvorena. Strasno! Жива истина, гледао својим очима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 1 hour ago, Ведран* рече Боји се ипак да ако одем пре ње на они свет да ћу јој покосити ливаду Okani se mojih livadica i proplančića gore..rekoh ti već o tome.. Zoran Đurović, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Ona je uvek bila pitoma! Као Алпака. Није алапача, чита се алпака. , мада је ја тако од миља зовем. То је једна питома животиња, све док те не пљуне. Zoran Đurović, Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 12 минута, Гајић рече Но ето људе који Вас поимају жигошу полако као "плагијаторе" (прилог на ФБ-у имате ) и поклоницима гуруа Зорана Preneli su to i ovde vidi poslednje strane teme: kome smeta otac Arsenije Jovanović. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Као Алпака. Није алапача, чита се алпака. , мада је ја тако од миља зовем. То је једна питома животиња, све док те не пљуне. @Снежана Ijuuuu! vidi sa cime te poredi ovaj Vedran Strasnooooo! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 @Ведран* ја не пљујем, само ватру бљујем понекад, ја сам слатка мала снебивљива аждаха Ведран*, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 29, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Preneli su to i ovde vidi poslednje strane teme: kome smeta otac Arsenije Jovanović. Видео, То се популарно прекрштава у "Нинја корњача" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 4 минута, Trifke рече @Снежана Ijuuuu! vidi sa cime te poredi ovaj Vedran Strasnooooo! па видим, навикао на ове копитаре, муле, магарце и ине. па нешто презупчио Zoran Đurović, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 31 минута, Zoran Đurović рече Мало је приглуп... Но, сада ће да доживи просветљење кад му је Милан објаснио Иманентну Тројицу! (Бог да ми прости што употребљавам реч Тројица!) Imanentna trojica...kako da dođem do toga,koju knjigu trebam pročitati...ima li toga na googlu?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Управо сада, Снежана рече па видим, навикао на ове копитаре, муле, магарце и ине. па нешто презупчио A ja mu samo napisao da si ti oduvek bila pitoma. Zamisli sta bi tek bilo da sam poceo da te hvalim? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Управо сада, Isusovo magare рече Imanentna trojica...kako da dođem do toga,koju knjigu trebam pročitati...ima li toga na googlu?? Nema to ni google nije mogao da izmisli. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Управо сада, Trifke рече Nema to ni google nije mogao da izmisli. Биће књига кад је Милан напише, али више неће бити гугла. У мозак ће ти је директно инсталирати на чипу. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 3 минута, Ведран* рече Биће књига кад је Милан напише, али више неће бити гугла. У мозак ће ти је директно инсталирати на чипу. зборавио сам да напоменем да ће то све бити на КВАНТНОМ чипу. Не на овом обичном. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука