Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ljudi ni neznaju kako je nastao naziv ava rimski Ту би се Сарага зјело саблазнила! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ljudi ni ne znaju kako je nastao naziv ava rimski Kako?! Samo ako nije nesto prosto?!! Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече @Zoran Đurović Саблажњавам се начином на који пишеш људима. Препун ниподаштавања, вређања људи, а и подметањем мисли. Срамотиш мантију. А да стоји испод мојих речи потпис: Таса, ти не би рекла ни реч. Знамо се тицо док си јаје била. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 4 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече @Zoran Đurović Саблажњавам се начином на који пишеш људима. Препун ниподаштавања, вређања људи, а и подметањем мисли. Срамотиш мантију. Kako si netko uzme za pravo vrijeđati svećenika???? Vi ste iznad njega ili?! Jeste biskup ili kardinal??Episkop kakogod?!! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 3, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 12 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече @Гајић И ти извини што те нисам посебно навела већ сам те ставила под 3 тачке. Бре, много сте осетљиви, ако вас човек не помене у вашим "подвизима" или "хумору". Штована и виоскопреподобна високолетачице, како кренусте, па верујте могао бих се и заљубити, али ми вера забрањује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 8 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече @Zoran Đurović Саблажњавам се начином на који пишеш људима. Препун ниподаштавања, вређања људи, а и подметањем мисли. Срамотиш мантију. Da da i u snove ulazi,ja ga već sanjam!! Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече @Гајић И ти извини што те нисам посебно навела већ сам те ставила под 3 тачке. Бре, много сте осетљиви, ако вас човек не помене у вашим "подвизима" или "хумору". Brate sestro, koliko god da vas ima.. Ti,prvenstveno na poznaješ kulturu diskusije u teoloskoj misli. Ti zahtevas da ti Zoran postavi gole citate bez svog misljenja o njima, kao da te njegovo misljenje može sprečiti u samostalnom sagledavanju golih citata i tumačenja svih drugih autoriteta o njima.. Ti si došla da branis veru, bez da veru ispovedas onako kako ti umes i poznajes ili onako kako ti razumeš svete oce. Niti u Csrstvo ulazis niti drugome daješ. Lep provod na temi ti zelim, eto meno još uvek naprimer nije jasno Majendorfovo objasnjenje o nestvorenim energijama a tebi je navodno sve jasno iako nemas ni komentar ni pitanje. Ali lako je vama ugacenima, teže je nama malima koji tek ukopcavaju, ono što se zove bogopoznanje i koje dolazi odozgo a odozdo od neprestanog kucanja na vrata koja vode na gore. Eto izvrgni se ti pitanjima koje ja postavljam ili mislima koje licno mene muce na ovu temu, jer sam ponekad i sam sebi nejasan u pitanju a kamoli u objašnjenju Ведран*, Zoran Đurović, Матусал and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Da da i u snove ulazi,ja ga već sanjam!! Заслужила сам да ти изнесем из захтева мојих студената да ме избаце као проф са Академије: "Важно је напоменути да студенти који се жале воде уредан црквени живот, под руководством духовника и појачано осећају демонизовање ових предавања која су противна учењу светих Отаца, тако што губе душевни мир, јављају им се сумње у до сад стечено сазнање, замишљају саблажњиве слике, имају лоше снове који су прожети садржајем који су упили на часовима". Није шала! Заиста су ово написали! Isusovo magare, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Заслужила сам да ти изнесем из захтева мојих студената да ме избаце као проф са Академије: "Важно је напоменути да студенти који се жале воде уредан црквени живот, под руководством духовника и појачано осећају демонизовање ових предавања која су противна учењу светих Отаца, тако што губе душевни мир, јављају им се сумње у до сад стечено сазнање, замишљају саблажњиве слике, имају лоше снове који су прожети садржајем који су упили на часовима". Није шала! Заиста су ово написали! Isuse i Marijo...dobro je nisam jedina.. Ali (u mom snu)stvarno smo samo pili kavu i doduše po obicaju bili ste ljuti na Milana..nista drugo. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Понекад ме ухвати пророчки дух, а сада рационално велим: Од свих судбина само ме не може снаћи она да ће ме Ис испљунути као бљутавог или млаког! То пак отвара прилично добре шансе да се обретем у Рају, јер нема 'де друго да ме баци, осим у пакао, а Рај би био досадан без мене! Да ширим саблазни, не бих рекао, јер Сарага, Милан, Боксит и комп. не отпадоше од слатког православља, него се још утврдише у њиховој верности строгом поштовању и испуњавању свих Божијих заповести и светих канона Цркве! Зато саветујем Сараги да у тестаменту наложи да јој у џеп кад је сахране ставе таблу са бромазепаном и флашицу воде, да би могла да преживи ако ме случајно - камену се казало, ни да Бог драги... - угледа у рају, јер ако је удри срце, онда нема новог васкрсења! Оде жена, ко кило ракије! Ведран*, Матусал, kopitar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 @Svetlana Pecin-Saraguda vidi veci bi mir imao da napikas oca Zorana kako je magarac, jer smo u slobodnom istinskom Bogopoznanju svi magarci ponekad, kako se to divno izrazavao vladika Danilo Krstić cini mi se i da mu svojom teorijom ili jos bolje,da se pozoveš na dogmu, zatvoris magareca usta... Do tada te u miru pozdravljam i divim ti se da ti prelazis preko milanove bulazne teorije lako a zakucavas na vrata teologumenu koji nije u suprotnosti sa nama poznatom dogmom u pravoslavnoj veroispovesti. Sad vidi ko ima smirenje a ko ne. Тања1, Isusovo magare, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Још мало да вас насмејем са мојим бившим студентима: Декану Академије Српске Православне Цркве за уметности и консервацију, протојереју-ставрофору др Радомиру В. Поповићу ЖАЛБА Високопреподобни оче, На Академији постоје студенти на које негативно утичу предавања из предмета Агиологија са химнографијом (3.год.осн.студија) и Савремено богословље (2.год.мастер студија), а које држи професор Зоран Ђуровић. Наиме, ови студенти сматрају да предавања нису у складу са православном теологијом и да професор Ђуровић превише латинизује теолошка виђења, бави се често јересима, јеретицима и апокрифима. Студенти су упознати са постојањем јеретичких учења у историји цркве, али су против претераног бављења њима јер то може нарушити духовно здравље... Напомена: Све ове изјаве професор на часу разрађују до најситних детаља, износећи исказе из личног тумачења у својим научним радовима, које додатно оптерећује и смућује студенте. Студенти који се жале нису верски „затуцани“ нити зилотски настројени, редовно се причешћују и читају дела Св Отаца, познају догматику и Историју Цркве у довољној мери да не прихватају манипалуцију протестантске теологије која је професору Ђуровићу, можда и несвесно (услед живљења и дошколовавања у таквом окружењу) утицала на теолошки приступ у бављењу делима Отаца Цркве. Trifke, Ведран*, Тања1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Још мало да вас насмејем са мојим бившим студентима: Декану Академије Српске Православне Цркве за уметности и консервацију, протојереју-ставрофору др Радомиру В. Поповићу ЖАЛБА Високопреподобни оче, На Академији постоје студенти на које негативно утичу предавања из предмета Агиологија са химнографијом (3.год.осн.студија) и Савремено богословље (2.год.мастер студија), а које држи професор Зоран Ђуровић. Наиме, ови студенти сматрају да предавања нису у складу са православном теологијом и да професор Ђуровић превише латинизује теолошка виђења, бави се често јересима, јеретицима и апокрифима. Студенти су упознати са постојањем јеретичких учења у историји цркве, али су против претераног бављења њима јер то може нарушити духовно здравље... Напомена: Све ове изјаве професор на часу разрађују до најситних детаља, износећи исказе из личног тумачења у својим научним радовима, које додатно оптерећује и смућује студенте. Студенти који се жале нису верски „затуцани“ нити зилотски настројени, редовно се причешћују и читају дела Св Отаца, познају догматику и Историју Цркве у довољној мери да не прихватају манипалуцију протестантске теологије која је професору Ђуровићу, можда и несвесно (услед живљења и дошколовавања у таквом окружењу) утицала на теолошки приступ у бављењу делима Отаца Цркве. U sto evra da je svaki potpisani student imao nekog udaljenog monaha kojeg je zvao duhovni otac. Ведран*, kopitar, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече U sto evra da je svaki potpisani student imao nekog udaljenog monaha kojeg je zvao duhovni otac. И ја стављам на твоју! Отворићу тему на ова прикљученија, па да се смеју људи, а крвав моменат ми је био кад су неке помислиле да сам избачен са Академије и кад ме виделе на часу имале да се шлогирају!Неки дан пре тога писале на фејсу: Избацили су манијака, идемо да скочимо у буре ракије, вечерас су све кафане наше! А артемити на Истина=Артемије писали како са овим студенткињама оргијам! После се људи чуде како говорим да ће ми се писати житије... Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 3 минута, ana čarnojević рече @Zoran Đurović niste više tamo na Akademiji? Нисам. Променио се стаф. Радио сам практично гратис, јер требало је плаћати авионску карту, а плата је била око 150-200 еу. Прве године ми нису плаћали авион, а долазио сам 2 пута месечно. На крају ови безумници од артемита рекоше како сам украо 10-20 000 еу, мада се никакав поступак не води против мене, нити сам икад оптужен за неку крађу. - Моји са БФ нису били много бољи, па сам сазнао да причају како ме је жена напустила и овдела децу за Србију, па вл. Јован нишки звао да пита, а жена поред мене. Ја реко: Да не халуцинирам, да нисам у неком Матриксу? Мислим да се у неком блаженству говори о овоме... Матусал, Volim_Sina_Bozjeg, Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука