Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 6 часа, Снежана рече Ja sam Snežana, moš samo patuljak da budeš Mozda i zla maceha?! Nikada se nezna! ili mozda cika lovac koji se sazali? ili mozda konj za princa? Kazem t nikada se nezna? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 9 минута, Trifke рече Mozda i zla maceha?! Nikada se nezna! Ви све бајке обрадисте. Имали смо Црвенкапицу, имали смо раније Успавану лепотицу, сад имамо Снежану и њеног патуљка... Шта је следеће? Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 1 hour ago, Ведран* рече Ви све бајке обрадисте. Имали смо Црвенкапицу, имали смо раније Успавану лепотицу, сад имамо Снежану и њеног патуљка... Шта је следеће? Zvonar crkve Notr Dam. Ja sam Kvazimodo! Zoran Đurović, Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 7 часа, Svetlana Pecin-Saraguda рече Надам се да сам свима одговорила, да не буде опет као са магаретом што се љутила што њу нисам уврстила негде. kad i gdje,sta i koga??Da vi niste malo pobrkali lončiće??!! Ведран*, Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 41 минута, Isusovo magare рече kad i gdje,sta i koga??Da vi niste malo pobrkali lončiće??!! па чуло се ревање до Грчке! Isusovo magare, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 9 часа, Ведран* рече Што ме питаш онда? Гуглај. Али ево да ти преведем: Преподобни су су свети који су Богу угодили у монашком лику (као заређени, неожењени свећеници, или само заређени тј. не могу да служе мису ). Овај израз се користи и у обраћању, из поштовања, према клирицима монашког реда (тј. овима заређенима). А будући да протојереј-ставрофор (свећеник који живи у свету и ожењен је, мада не и обавезно ожењен, али то је код нас јако ретко, и који може да служи мису ) није монах (тј. није заређен) него мирски свештеник (живи у свету) он не може бити "високопреподобни". Ел ти сад јасно? Ma shvatila sam..ovi koji se ne sexsaju oni su VISOKOprepodobni brate.. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече па чуло се ревање до Грчке! Kraj tebe Vedrane čovjek jednostavno ne može da ne napreduje..samokntrola,poniznost,strpljivost,ustrajnost..sve to covjek kraj tebe gradi..milina.Dođeš ko' karta za Nebo.. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Kraj tebe Vedrane čovjek jednostavno ne može da ne napreduje..samokntrola,poniznost,strpljivost,ustrajnost..sve to covjek kraj tebe gradi..milina.Dođeš ko' karta za Nebo.. Намерачио се да попне на Небо нашу Гркињицу... Trifke, Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 6 минута, Isusovo magare рече Kraj tebe Vedrane čovjek jednostavno ne može da ne napreduje..samokntrola,poniznost,strpljivost,ustrajnost..sve to covjek kraj tebe gradi..milina.Dođeš ko' karta za Nebo.. Toooooo sestro! Najzad se naso lek za njega! Bravo ! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Toooooo sestro! Najzad se naso lek za njega! Bravo ! Злобници! И то, једино добро дело које имам, то што вас водим богопознању , би да одузмете од мене. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 3 минута, Trifke рече Toooooo sestro! Najzad se naso lek za njega! Bravo ! Ne raduj se jos je rano..težak je ko' zemlja.. Volim_Sina_Bozjeg, Ведран*, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Ведран* рече Злобници! И то, једино добро дело које имам, то што вас водим богопознању , би да одузмете од мене. Ah, jadni mali! kakvu nepravdu cinimo njemu mucenoj i napacenoj dusi! Smrc, smrc! Sto sam se rastuzio. Evo ti ovo u znak mog pokajanja! Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ne raduj se jos je rano..težak je ko' zemlja.. Ma dobro je da si ga bar nacela! Zoran Đurović, Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 9 часа, Bokisd рече Procitaj celu recenicu, kaze se prvo,..... da je ovaplocenje Logosa Bozijeg, kroz kenosis, ( nesto u smislu , da se Sin Boziji unizio, uzeo oblicje sluge i izgledom se nadje kao coveke - apostol Pavle ), ....i, zbog toga se verovatno i kaze ,....smrt na krstu coveka Isusa Hrista.... Sigurno da znaju pisci ovoga dokumenta da subjekt koji strada jeste Licnost Ovaplocenog Logosa. itd пре 9 часа, Svetlana Pecin-Saraguda рече Потпуни Оваплоћени Логос је Логос у човечанској природи и вољи, то значи оваплоћени, цео као човек. Ваљда не мислиш да је Бог страдао на крсту, да је Божанска природа страдала, да је Бог умро? Мислио сам да сте ви екипа људи која стварно жели да поштено и темељно преиспита писања о. Зорана, итд. Али, после ових реченица (а нарочито ове реченице од Светлане) видим да ви људи не знате ни најпростије основе или да сте једноставно глупи. Или и једно и друго. Дивим се овим људима што се гањају са вама 300 страна. Живота ми! Спасиће се кроз трпљење вашег незнања и одсуства капацитета за размишљање Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 10 часа, Брка Жарковачки рече Знаш да је ово теолошки неисправно? То је једно од основних питања на упису за ПБФ и једна од основних, почетничких ствари теологије. "Субјекат" страдања и смрти је био цели, сав, потпуни Оваплоћени Логос - тако уче оци и предање. Stvarno je ovo osnova. Niko mi nije verovao, čak ni konan , u pocetku kad je došao,rekao sam mu da ima ekipa na forumu, koja zagrli Isusa Hrista i posle odleprsa na nebo u potrazi za bestelesnim Logosom,jer im je on nekako veci i predstojeći (vecniji) u odnosu na ovog "malog" Bogocoveka. Zoran Đurović, Ведран*, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука