Avocado Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 38 минута, Ведран* рече АВА-кадо! Стиже те казна Божија! Зато што си ударао на моју светлост и ведрину с претњом тужбом. Па те питам сада, као ти мене што приупита, о чему ви расправљате? Мислим оно, шта је тема вашег разговора? Fizika. пре 36 минута, Paradoksologija рече И зашто је то битно расправити? Vera mi ne dozvoljava da ne objasnim da sam u pravu. Ведран*, Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Битно је да ти разумеш. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 2 часа, Avocado рече Hajde molim te reci da me zavitlavaš, lakše mi je to nego da nisi normalan. А после опиче по мени кад му дам дијагнозу да је психопата! Просто ми невероватан овај твој духовни пад па да си помислио да је овај нормалан! Само те молим да се не саблазниш па да помислиш да су сви из цркве психиопате као овај. Ја сам га јавно жиогосао. Тога има свугде. Justin Waters and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 9 часа, Zoran Đurović рече Кад ово Господ каже, васкрсава с Њим и у Њему сједињени Адам, васкрсава и Ева, и многа друга тела, у вери од века уснула, васкрсли су проповедајући тродневно васкрсење Господње, које ћемо и ми верујући дочекати, светло угледати и загрлити, радујући се с анђелима, светкујући с бестелеснима, и прослављајући Христа, који нас је васкрсао из пропадљивости и оживотворио. @Zoran Đurović је истакао горе поплављено. А мени се дојмило ово подебљано и подвучено. Како нас је васкрсао и оживотворио кад ћемо свеједно крепати па тек онда васкрснути? А? Море ли то неко да ми објасни? Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 11 минута, Milan Nikolic рече Битно је да ти разумеш. Mora da se spremas zaliti moderaciji da zakljucaju i ovu temu. (rekla mi je carobna kugla) Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 28, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 1 hour ago, Ведран* рече А скоро да и ти причаш страњски. Ја имам ташту која ме научи шта је "ступа" Ухватио сам Авву у јереси, није "ступа", но "авањ" Јао, ја слепац постах овом победом и сан талибана Волим моју ташту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Гајић рече Волим моју ташту Jeres!!!!! Матусал, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 9 минута, Ведран* рече пре 9 часа, Zoran Đurović рече Кад ово Господ каже, васкрсава с Њим и у Њему сједињени Адам, васкрсава и Ева, и многа друга тела, у вери од века уснула, васкрсли су проповедајући тродневно васкрсење Господње, које ћемо и ми верујући дочекати, светло угледати и загрлити, радујући се с анђелима, светкујући с бестелеснима, и прослављајући Христа, који нас је васкрсао из пропадљивости и оживотворио. @Zoran Đurović је истакао горе поплављено. А мени се дојмило ово подебљано и подвучено. Како нас је васкрсао и оживотворио кад ћемо свеједно крепати па тек онда васкрснути? А? Море ли то неко да ми објасни? Тебра, ви сте криви јер упозориста психиће да ћу им дати неког оца ћутећи! Овде је св. Епифаније Кипарски, чувени јеретик и следбеник злославног аве римског Зорана Безумног, изрекао 2 јереси као и овај богопротивни ава. Наиме, 1) Да су васкрсли свети у телима кад је Ис васкрсао, тако да сада имамо 2 васкрсења, једно тада а друго ко зна када, а 2) да је и нас васкрсао, иако нисмо постојали. Нема 2 васкрсења. Једно је. И тада су сви који су имали да васкрсну васкрсли са Христом. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Тебра, ви сте криви јер упозориста психиће да ћу им дати неког оца ћутећи! Овде је св. Епифаније Кипарски, чувени јеретик и следбеник злославног аве римског Зорана Безумног, изрекао 2 јереси као и овај богопротивни ава. Наиме, 1) Да су васкрсли свети у телима кад је Ис васкрсао, тако да сада имамо 2 васкрсења, једно тада а друго ко зна када, а 2) да је и нас васкрсао, иако нисмо постојали. Нема 2 васкрсења. Једно је. И тада су сви који су имали да васкрсну васкрсли са Христом. А онда да обзнаним свима урби ет орби, да је овај злославни Ава писао и акатист Исусу сладчајшем. Немојте више да га читате ни слушате. У њега је исто убацио своју јерес јер каже "и нас совоскресил јеси"! И ко зна колико још црквених химни је волшебно искварио јер се ово, да је нас Христос саваскрсао собом, свако мало чује. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече А онда да обзнаним свима урби ет орби, да је овај злославни Ава писао и акатист Исусу сладчајшем. Немојте више да га читате ни слушате. У њега је исто убацио своју јерес јер каже "и нас совоскресил јеси"! И ко зна колико још црквених химни је волшебно искварио јер се ово, да је нас Христос саваскрсао собом, свако мало чује. Ови су посматрачи. Негирају да су васкрсли са Христом. Нека им буде по вери њиховој. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 12 минута, Avocado рече To što možemo da govorimo o starosti kosmosa i dalje ne znači da postoji apsolutna istovremenost tj. apsolutno kosmološko vreme tj. neko "sada" koje je isto za sve. Ако није довољно то што сам цитирао Грина, онда не знам шта даље. Размисли мало. Имамо релативност трајања времена, ти можеш негде да стариш спорије, а ја брже, али имамо и апсолутно космолошко време, густину масе чије постојано смањење представља меру тока времена за цео космос. Дакле, ако говоримо о космосу, оно има стандард апсолутног тока времена. Међутим, када говоримо о самом времену, то нико жив није открио како може бити, нити да уопште може бити апсолутног времена. Јер време познајемо као физику, кретање онога што детектујемо. Зато је питање да ли ће физичари уопште открити неке ентитете (честице) као елементе ,,самог времена= безвремене честице''. Сада је питање како уопште да говоримо о времену без космоса, о некаквом огољеном времену. Ја о томе не бих да причам, а овде имаш неке који могу о томе. Проблем је што имамо, ми верујући, и веру у анђелски свет који је такође створен, такође у кретању из небића, итд. Неки су смели не само да одбаце сваку причу о времену код анђела, него и да уведу некакву вечност као безвременост код анђела, а све је то под знаком питања, јер се таква вечност користи као преегзистенција. Ето мало да уђеш у тему. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 6 минута, Ведран* рече А онда да обзнаним свима урби ет орби, да је овај злославни Ава писао и акатист Исусу сладчајшем. Немојте више да га читате ни слушате. У њега је исто убацио своју јерес јер каже "и нас совоскресил јеси"! И ко зна колико још црквених химни је волшебно искварио јер се ово, да је нас Христос саваскрсао собом, свако мало чује. Стварно није у реду да се тако зафркаваш. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Milan Nikolic рече Сада је питање како уопште да говоримо о времену без космоса, о некаквом огољеном времену. Ја о томе не бих да причам, а овде имаш неке који могу о томе. Проблем је што имамо, ми верујући, и веру у анђелски свет који је такође створен, такође у кретању из небића, итд. Неки су смели не само да одбаце сваку причу о времену код анђела, него и да уведу некакву вечност као безвременост код анђела, а све је то под знаком питања, јер се таква вечност користи као преегзистенција. Ето мало да уђеш у тему. " Неки су смели не само да одбаце сваку причу о времену код анђела". Григорије Богослов, Јн Дамаскин, Максим Исповедник, Јустин Ћелијски, Василије Велики, Августин Гр. Ниски, Ава Зоран Римски... Мало ли је? Ти си само безумни билмез који се дави у својим ... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 5 минута, Milan Nikolic рече Стварно није у реду да се тако зафркаваш. "Блажени" намргођени и суморни јер се неће утешити. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 12 минута, Milan Nikolic рече Стварно није у реду да се тако зафркаваш. Како подносиш бол да си сам са собом? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука