Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Prof. dr Radmilo Petrović - Rečnik misterisjkih inicijacija

Naslov knjige nema veze sa sadržajem odnosno tekstom knjige. No s obzirom na to ko je izdavač iste, ne čudi njeno zbrdazdolisanje. Knjiga je više "izložbena", `nako, kataloška. Krcata je informacijama i to joj je jedini plus u moru minusa. 

(Kako je cenjeni profesor došao do ovog izdavača? Je l` taj izdavač "pametan"? Da li je prof. Petrović "pametan"? Šta su oni zamislili... Kome je potrebna ova knjiga?! Ko tako nešto uopšte i čita, za boga miloga?!?!?! Osim mene, dakako)

20200422_012052.jpg

Подели на овим сајтовима

Za ljubitelje fantastike :

WWW.BBC.COM

Tmurne karantinske dane mnogi prekraćuju knjigama, a evo zašto...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Андреј Макин - Француско завештање

WWW.LAGUNA.RS

Dobitnik Gonkurove nagrade U najudaljenijem kutku Sibira odrastao je mladić slušajući priče svoje bake Francuskinje o...

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Nikola Stojanovic said:

@виноградар Kakva je Roki?

Прочитао сам тек десетак страна. Али могу рећи да сам прочитао пар мишљења особа које имају истанчан укус и рекоше све најбоље о књизи.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Nikola Stojanovic said:

@виноградар Dobro rodjo , ja sam procitao o cemu se radi. Ali je lepo da znas utiske drugih ljudi, da znas da li da preporucujes. :D

Надам се да ће ти се књига свидјети. Има скоро сат времена да сам у кревету и читам је из таблета. Што је више читам све више ми се свиђа. :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Maslacak_ рече

Laguna, a nisi procitao. A sigurno je preporucujes okolo...cccc :D

Кое кад уђе купац, а ја кад му скочим, много добра књига значи, екстра књига значи, моја колегиница читала значи,  и каже да је супер значи, ал ја нисам стиго значи. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече

Кое кад уђе купац, а ја кад му скочим, много добра књига значи, екстра књига значи, моја колегиница читала значи,  и каже да је супер значи, ал ја нисам стиго значи. :D :D

i prodas je znaci? :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Maslacak_ рече

i prodas je znaci? :)

Распитај се од Пирот , Врање па до Зајечараааааааа, ко је главни продаваааац. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

The Lean Startup - Erik Ris

WWW.KNJIZARE-VULKAN.RS

Većina startupova ne uspe. Ali mnogi od tih neuspeha mogu da se spreče. Lean Startup je novi pristup koji se usvaja u celom svetu, menjajući način na koji su preduzeća izgrađena i način na koji...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...