Jump to content

Шта би нам Хитлер урадио да је победио

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

Šta vam je sa ovim Hitlerom u poslednje vreme na forumu, se nešto sprema a da ja ne znam? :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Razume se da su se hrišćanima smatrali i gnostici Valentin, Vasilid, Markion, Kerint, Apel, sekte ofita, nasena, perata, varvelita i sličnih. Naravno da ih je Crkva išutirala (tj. samo one koji su u njoj prethodno bili:Valentin, Markion i mislim Vasilid). Zašto ovo pričam. Zato što su Apel i ofiti "hrišćani" taman koliko i Hitler, doveli do krajnosti pogrešno učenje o zlom demijurgu za koga su neki smatrali da je samo nesavršena najniža emanacija Sofije Ahamot i poslednji u nizu emanacija Nepoznatog Boga (Buthos ili Sige-ćutnja). Za Valentina, on je bio samo nesavršeni demijurg materijalnog univerzuma, za Markiona ćudljivi i jarosni sudija ljudima, ali je Apel učenje doveo do krajnjih konsekvenci-po njemu i ofitima, tvorac sveta je đavo. A njegove sluge su, pogodite ko? Ovaj gnostički arhetip je preživeo, prema savremenom čileanskom nacisti, Migelu Seranu, do Hitlera i nacionalsocijalizma. Hitler i nacizam apsolutno nikakve veze nisu imali sa hrišćanstvom. Njihov "hrist" jeste projekcija njihovog bolesnog uma, gnostička emanacija nepoznatog i najvišeg boga, koji je došao da duše ljudi "oslobodi" vlasti jevrejskog demijurga. Pri svem tom, Himler i družina, Rozenberg i ostali čak nisu bili ni nekakvi takvi "hrišćani", već šarena kombinacija pagana i ateJista. 

Logika magaraca iz "sekularnog humanizma":

1) Ivan Marković je rekao da je direktor banke u govoru koji je održao tad i tad tu i tu (napaljenim omladincima u zadimljenoj pivnici)

2) Ivan Marković je dakle direktor banke. 

Ništa lakše na taj način oklevetati banke, koje sa Ivanom Markovićem ič veze nemaju...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Iulianus рече

Он је свако мало држао говоре, о свему. Није га нико могао похватат, слично као мило ђукановић и вучић. Сваки споразум и примирје је газио и користио да изненади непријатеља. Па стаљин је имао мождани удар кад је Хитлер прекршио споразум и напао СССР. Зато се Меин Кампф узима за извор разумевања његове политике. А у меин кампф пише да су јевреји преко христа уствари уништили римско царство. Да ти развратници без дома и части другачије нису могли да се изборе против цивилизованог рима. Па су измислили месију иако је већина јевреја већ сматралча да је месија дошао. Христос се појавио у моменту кад су зилоти били уништени и само их је послао да проповедају о њему. После масаде и осталих страдања. Треба рећи да су и Стаљин и Хитлер били велики верници у младости, Стаљин је ишао на богословију у грузију као младић. Док је хитлер јевреје посматрао идеалистички док није немачка криза прогутала средњу класу и кренула етикета на јевреје банкаре. Шта је он сматрао з аисправним гледајући први светски рат и каснија дешавања.

И стаљин је палио Цркве и убијао свештенике, док није схватио да је рат неизвестан па је послао попове да благосиљају армију неби ли се народ активније укључио у борбу и престао да прелази на страну немаца заједно са украинцима

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Razume se, slični "hrišćani" su bili i pavlikijani. Pa im nije smetalo da njihov vođa, Hrizohir, konjem uleće u pravoslavne i/ili ikonoboračke crkve, uništava ikone, gazi krst, a gospoda rišćanska iz pavlikijanskog pokreta su sve vreme ratovali na strani melitinskog emira protiv Romejskog carstva, pa vladali njime pravoslavni ili ikonoborački vladari. Takvi hrišćani su bili i katari, pa im nije smetalo da spaljuju crkve, lome krstove, a kad je konačno krenula reakcija , onda kuku-lele, jadni bi, auuu, jaooo i slično. Hrišćanin Hitler je gotovo zatro rimokatoličku crkvu u Poljskoj, njegovi sledbenici iz Nasjonal Samlinga u Norveškoj su iz luteranskih crkava izbacivali krstove pokušavajući da uvale gnostičkog "hrista" arijevca, ali su se braća luterani suprostavili a bilo je primera i mučeništva... O sudbini SPC je smešno i govoriti...za hrišćanina Hitlera je sveti apostol Pavle bio "epileptičar". Da je Hitler pobedio u Evropi, hrišćanstvo kakvo znamo bi nestalo, zajedno sa Jevrejima, komunistima (koje je Auror zaboravio da pomene:ani_biggrin:), masonima, jehovinim svedocima i homoseksualcima. Sloveni u Rusiji i Poljskoj bi bili oterani iza Urala, a mi bi dirinčili po "kampovima". Nova religija bila bi sinkretistička kombinacija germanskog paganizma (ali više simbolična i alegorijska, no doslovna vera u bogove), i raznih gnostičkih, islamskih i budističkih učenja. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

se nešto sprema a da ja ne znam? :)

Mjok, tebra. Samo dekonstruišemo manipulacije "sekularnih humanista" o Hitleru kao hrišćaninu. Što bi trebalo da rade neki teolozi, koji, u pauzi lova na "talibane" i šlihtanja ateJistima odu malo na pecanje...no dobro, neka ih, možemo i mi laici to. I tako smo carsko svećenstvo:ani_biggrin:. Pogotovo mi koji smo vas život zbrinuti  aterijalno, pa imamo vremena da čitamo do besvesti. Poz brate Marko...

Подели на овим сајтовима

Био је серијал о Хитлеру на Националној географији.

Бјаловјешка шума која се простире на територији Белорусије и Пољске је требало да буде настањена праисторијским зверима које су некада насељавале Европу. Онда би Немци могли тамо да лове као и њихови преци..

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2657396/Hitler-wanted-bring-prehistoric-wild-Auroch-cows-dead.html

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Аурор рече

Dovoljno je pogledati izjave.

Da. Najbitniji izvor, to jest, istorijski izvor prvog reda (ukoliko je knjiga nastala na osnovu saslušanja Hermana Raušninga) ili drugog reda, ukoliko je on to napisao na osnovu nekih svojih zabeleški, sećanja i slično...Tu knjigu sam prvi put našao kod dede u šupi kad sam imao deset godina i bukvalno je "pojeo". Naravno, posle sam čitao i Šafarevičev Socijalizam kao pojava svetske istorije  gde je čovek lepo, koristeći izvore, pričao o "podvizima" sirotih malih hrčaka, katara...pa onda, Duginovu Konspirologiju gde u poglavlju o "ludacima od istorije" ili nešto slično govori o demonskim otkrovenjima Migela Serana, pa sam već na studijama morao da sažvaćem Ostrogorskog, a on lepo kaže šta su radili "kršćani" pavlikijanci, prethodnica bogumila:ani_biggrin:. Na posletku Himlerova tajna doktrina (ime autora sam zaboravio, ali sam zapamtio da je žena), tu knjigu sam pozajmio u Biblioteci grada (ono na kraju knez Mihajlove). Tu ima ponešto o Himlerovoj fascinaciji katarima...diplomski rad mi je obrađivao temu veze gnosticizma sa manihejstvom i neomanihejskim jeresima...ceo život mal ne se susrećem s tom temom, da bi mi sad "svetovni humanisti" otkrili da je Hitler zapravo bio hrišćanin...:ani_biggrin:

lol...lol...da ne kažem LMAO12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Шта је било после рата, нешто не вјерујем да  сви ти нијемци који су га обожавали, да су га после рата сматрали за зочинца. Да ли је Хитлер постепено губио углед код нијемаца и како га гледају данашње генерације..... Питам се :)

Подели на овим сајтовима

Ово је можда некима радикално, није ми намера да омаловажим жртве или нечије историјско сазнање, али рекох да поделим са вама неки угао гледања...

Немачка је мировним споразумом после првог светског рата била предвиђена да постане пољопривредна земља, одузете су јој неке територије где су живели немци и кренула је деиндустријализација, велика инфлација и глад су је задесили као последица, наталитет и исељење је било у сивој зони, реалне тенденције да победе комунисти или да се земља подели на мање државе по вери и културним разликама.

Хитлер је имао пуч први на улице где су га ухапсили, тад је имао мање од 10% гласова. Касније је направљен тихи пуч у коме је постављен за канцелара. Али треба знати да је Хитлерова партија постала јака на основу финансија западних приватних банки које су водили Ротштилд овај и онај, то су људи пореклом из немачке били јевреји или не. Чим је дошао на власт одбио је да плати те дугове као и ратну одштету. Сакупио је остатке индустријских магната у немачку и радним акцијама подигао економију, створио нову стабилну валуту, повратио територије, подигао науку, инфраструктуру, политика наталитета је била лудачка типа штампали су паре ниодкуд као помоћ сваком новорођеном детету. SS официри су добијали бенефиције ако имају више супруга јер је то обезбеђивало више деце и неки фазон ратничке генетике. Хрићанство је заменио за еугенику и паранормална истраживања или је то било популарно код европске елите не знам али је предњачило, донео је први закон о заштити животиња и природе... Хитлер је словене нападао јер су словени били 20% друштва у немачкој и било је много мешовитих бракова, такође словенске земље су биле немачке колоније пре и хтео је германизацију неких словена и територију, док су јевреји држали 80% капитала у својим приватним банкама па су били претња. Комунисте је уништавао где је стигао док су јевреји били протеривани а словени германизовани... Кад је кренуо рат настао је хаос.

Кад се рат завршио немци су изгубили територије и били уништени. Већина популације је погинула у рату али остало је било код немаца као народа који верује у дисциплину поштовање, према припадницима SS-а јер су били сматрани за часне и вредне људе. Велика силовања су имали од стране Американаца и Руса. Око 40.000 беба црнаца се родило за време америчке окупације запада немачке. Хитлера су кривили за све једни док су га други гледали као спасиоца кога су генерали издали.

Сви се слажемо да је то било лудо време у коме су Нацисти побили милионе, Комунисти који су први измислили концентрационе логоре су такође побили милионе. Тако да ја мислим да Хитлер сам по себи није био довољан анти хришћанин или монструм. Верујем да је европа сама по себи била добим делом не-хришћанска, колонијална и несигурна због стотина година међусобних ратова око превласти иколонија које су губили тада. Мислим да је он то схватио на свој начин који су многи сматрали да је испред времена и хтео да почне неку нову причу која ће трајати 1000 година како је рекао.

Он је био добар стратег јер пазите он је у рату сваки покрет правио лично није постојала администрација већ је он био центар протока главних информација, побеђивао је изводећи немогуће потезе, касније је полудео од амфетамина које је конзумирао и постао параноични манијак за саму своју војску. Значи ако постоји отеловање човека који је јако моћан полудео и понашао се као Бог онда је то Хитлер, али не треба заборавити чије се све лице открило тада, јер он је практично закопао многе око себе а то се избегава за рећи у модерној пропаганди запада и истока. Јер ако погледамо ширу слику комунисти су тада били агресивни милитанти са јаком пропагандом, изазивали су грађанске ратове било где против монархија и демократије... Енглези, Французи и добар део америке је популаризовао еугенику да би оправдали колоније и комунисти су им одговарали у неку руку у конкурентним државама. Немачка је била уништена и претило је потпуно потонуће друштва. Није европа била нормално друштво да се разумемо, није хитлер измислио НДХ, Украинске, Албанске, Муслиманске нацисте који су харали. Мусолини је пре њега почео да опоравља економију, окупирао је етиопију и натерао их под наговором папе да постану римокатолици, истребио мафију која је у својој сржи настала као покрет који се бори против окупације сицилије. Мусолини је био у добрим односима са ватиканом, створио је НДХ и обновио османску идеју Велике Албаније. Није Хитлер наложио ватикану политику коју је ватикан отресито покренуо и благословио по европи. Хитлер је човек иза кога су НАТО чланице и Комунисти сакрили толико прљавог веша и своје постојање обезбедили уценама и осећајем кривице многим групама и државама. Хитлер јесте полудео, јесте био тврдоглави манијак али на страну то јер глупо је допустити да се многи сакрију иза њега као покретача. Пропаганда је чудо, здраво друштво се не може градити на лажима.

Мени је реалан следећи сценарио.

Немачка није била спремна за такав рат а толико дуго. Тражила је начин да га заврши, право питање је шта да је немачка прва направила бомбу а била је близу томе. Да је тако завршила рат, немачка би свеједно била нокаутирана због огромног војног страдања и губитка окупиране територије. Питање је пошто неби постојао НАТО и Комунизам самим тим нити православна русија. Дали би Европом завладао Ватикан због римокатоличанства којим је имао контролу у Француску, Шпанију, Швајцарску, НДХ, Италију и Португал и пола Немачке и целу Аустрију. Јер Ватикан је благосиљао са једне стране освајаче док је са друге стране чувао окупиране католике. То би била влада из сенке неке Римокатоличке уједињене Европе која има нуклеарно оружије. Мислим да би то била реалност, не треба се заносити превише хитлеровим идејама, он јесте ипак био само уметник који је одбијен као неук сликар. Иако данас његове слике сматрају за интересантан и позитиван правац у сликарству. Примера ради ево слика из 1913 године Богородице са Христом и опере из 1912 године

220px-HitlerMaryWithJesus.jpg

800px-Adolf_Hitler_-_Wien_Oper.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Mиљан Л. рече

Комунисти који су први измислили концентрационе логоре

Nisu komunisti, nego Englezi (oni što su u tom ratu navodno bili "dobro") u Borskim ratovima.

Nacisti su svašta prekopirali od komunista (pre je pitanje šta je različito između njih, a ne šta je isto), a da su komunisti preuzeli vlast, ni oni ne bi imali manje agresivnu politiku i isto bi bio rat.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Nisu komunisti, nego Englezi u Borskim ratovima.

Нисам знао, како год није нова идеја била. Генерално не волим ову тему јер се бави максималним хаосом. Али има заплета испод тепиха само таквих

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Lady Godiva рече

Бјаловјешка шума која се простире на територији Белорусије и Пољске је требало да буде настањена праисторијским зверима које су некада насељавале Европу. Онда би Немци могли тамо да лове као и њихови преци..

:)) :)):)):)) :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...