Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако насилно некога покушаваш да уведеш у веру иако он не жели, јер Господ је рекао не дајите светиње псима и не бацајте бисере своје пред свиње.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Матусал рече

Ако насилно некога покушаваш да уведеш у веру иако он не жели, јер Господ је рекао не дајите светиње псима и не бацајте бисере своје пред свиње.

Znači svi nepravoslavni mu dođe svinje?:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Кратос рече

Znači svi nepravoslavni mu dođe svinje?:smeh1:

Ne, nego se ovo odnosi na hrišćansku veru. Nema kod Gospoda pravoslavac ili katolik, nego onaj koji voli Boga i onaj koji ne voli, zato je rekao ne bacajte bisere svoje pred svinje.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Како знаш да си постао секташ?

Поента је што уопште не знаш  да си постао секташ, када постанеш секташ.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, WiseMan рече

Ne, nego se ovo odnosi na hrišćansku veru. Nema kod Gospoda pravoslavac ili katolik, nego onaj koji voli Boga i onaj koji ne voli, zato je rekao ne bacajte bisere svoje pred svinje.

A šta je biser?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

A šta je biser?

Pa ne znam baš tačno, jer ne tumače svi Bibliju na isti način. Ja pretpostavljam da se ovde radi o blagodatima duše, bar ja tako mislim, možda i grešim.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Управо сада, WiseMan рече

Pa ne znam baš tačno, jer ne tumače svi Bibliju na isti način. Ja pretpostavljam da se ovde radi o blagodatima duše, bar ja tako mislim, možda i grešim.

Isus recimo Carstvo Nebesko poredi sa biserom.To jeste u neku ruku i blagodat duše pošto je Carstvo Nebesko u nama.Istinsko bogatstvo(možda i sama Istina koja oslobađa) koje zub vremena ne može da nagrize i koje ne možemo da izgubimo ako ga pronađemo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Isus recimo Carstvo Nebesko poredi sa biserom.To jeste u neku ruku i blagodat duše pošto je Carstvo Nebesko u nama.Istinsko bogatstvo(možda i sama Istina koja oslobađa) koje zub vremena ne može da nagrize i koje ne možemo da izgubimo ako ga pronađemo.

Mnogo bolje rečeno, hvala! :D

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Џуманџи рече

Едит: @drvce, добро дошао назад. :algabacaju:

Nisam ni isao napred :/

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Џуманџи рече

Дешава се... :( Биће боље! dobardecko

Molim da se ovom dragom biću dodeli počasna titula: Misao dana.

Baš si me jako nasmejala, jeste stvarno se dešava da čovek ne napreduje. :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 8/21/2017 at 9:02, Џуманџи рече

Ако у свему, ван сваког контекста, налазиш доказе и аргументе противу "њих", својијех непријатеља.

Само ВСБ лајковао. Индикативно. :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Slusas metalike a ne baju malog knindzu.
Po meni je to uvek siguran znak. 
U principu cim primetis da manje slusas zareta i gocija, pripazi se! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Џуманџи рече

Само ВСБ лајковао. Индикативно. :)))

Možda još nisu svi pročitali, "sveža" ti je misao :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...