Jump to content

I posle Sirije - Venecuela!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 1 минут, Juanito рече

Моро сам да гуглам. Мислим да је не знам ил се не сећам. :smeh1:

Čačak velegrad ako se ne sećaš istetovirane ludaje :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Čačak velegrad ako se ne sećaš istetovirane ludaje :smeh1:.

Не примећујем ти ја много чудаке јер сам и сам мало чукнут. Није ускључено да би ми била добра ортакиња да смо се срели. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Није ускључено да би ми била добра ортакиња да смо се срели. :smeh1:

Ne bi :smeh1:.

Pogledala sam par njenih videa na yt...nije što je istetovirana, mnogo je agresivna, oće i da bije.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Pogledala sam par njenih videa na yt...

Ти баш немаш преча посла... :smeh1:

P. S.

Прочитах да је била го го играчинца, па ако си налетела на неки такав видео, подели. Питам за ортака. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

Ти баш немаш преча посла... :smeh1:

Mnogo volim yt.

Evo je bilo jako popularno, sećam se da je neka generacija osmaka baš volela da sluša. E...tu je JK.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Grizzly Adams рече

На планети Земљи једна пропала империја покушава да се повампири и малтретира државе у окружењу које покушавају да крену путем цивилизованог света.

Слажем се. Ал' ајде онда да будемо доследни и лепо осудимо све империје, повампирене или не, које матретирају друге државе (често на другом крају света) ;)  Да не будемо лицемерни као запад, који на овим просторима никада није осудио злочине који су почињени као злочине, него само једну страну која их је чинила без њиховог благослова.

Не знам за тебе, али мени као човеку жешће смета племенски приступ стварима, где нешто лоше или зло није лоше или зло само по себи, него то увек зависи од некаквих околности. Не само у вези ове приче, него у било чему у животу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Слажем се. Ал' ајде онда да будемо доследни и лепо осудимо све империје, повампирене или не, које матретирају друге државе (често на другом крају света) ;)  Да не будемо лицемерни као запад, који на овим просторима никада није осудио злочине који су почињени као злочине, него само једну страну која их је чинила без њиховог благослова.

Не знам за тебе, али мени као човеку жешће смета племенски приступ стварима, где нешто лоше или зло није лоше или зло само по себи, него то увек зависи од некаквих околности. Не само у вези ове приче, него у било чему у животу.

Ти си на форуму десет година и знаш да сам писао против западњачког империјализма и сулудог ратовања доста.

Једино да ставим у потпис па да буде футнота уз сваки пост који напишем...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

RTRS.TV

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту политика, економија...

Da ne otvaam novu temu, samo da prenesem dio izjave iz Pentagona: 

- Војна стратегија Кине је дио националног приступа те земље. Поред своје војне моћи, Пекинг користи дипломатске путеве, политички утицај и економске мјере. Кинеска иницијатива "Појас и пут" је покушај, процијењен на билион долара, да се замени садашњи међународни систем, који тако добро служи Индо-пацифичком региону од 1945. године, системом у коме ће главну улогу играти Кина - речено је у изјави Пентагона. 

SAD-u je vojna strategija riziko, a ne nacionalni pristup. Diplomatske putebe, politički i uticaj i ekonomske mjere ni u snu ne koriste....Incijative poput Maršalovog plana i nametanje jedinstvenog međunardonog sistema od koga svi zavie je također bajka...sve to samo Kinezi rade. :smeh1:

Pitam se šta je s njima u glavu? Jesu toliko bolesni, ili im je licemjerije kao dobar dan, način i stil života. Da li mogu da koegzistiraju u ovom svijetu, da pored njihovih interesa postoje i interesi drugih strana? 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 19.11.2019. at 16:39, Justin Waters рече

ili im je licemjerije kao dobar dan, način i stil života

Jeste. To je ono sto je daleko najcrnje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jos malo o Boliviji...

...

"Partija ove zene sto se samoproglasila za predsednicu je na izborima osvojila dva poslanicka mandata, i nije desnicarska stranka, vec otvoreno fasisticka. Ona se proslavila izjavama kako treba zabraniti ulazak u La Paz indijancima starosedeocima, jer su za njih sela sume i planine a ne metropola.

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Desavanja-u-Latinskoj-Americi_173.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, obi-wan рече

Jos malo o Boliviji...

...

"Partija ove zene sto se samoproglasila za predsednicu je na izborima osvojila dva poslanicka mandata, i nije desnicarska stranka, vec otvoreno fasisticka. Ona se proslavila izjavama kako treba zabraniti ulazak u La Paz indijancima starosedeocima, jer su za njih sela sume i planine a ne metropola.

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Desavanja-u-Latinskoj-Americi_173.html

Bljak, đubre. Je li Vašington da podršku?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Justin Waters рече

Bljak, đubre. Je li Vašington da podršku?

Pa da, nju tamo sad guraju kao "njihovu", inace niko ne bi ni znao za nju ovako nasiroko.

Подели на овим сајтовима

Usko povezana tema...

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...