Jump to content

Hitlerov govor u Rajhstagu povodom napada na Jugoslaviju

Препоручена порука

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ne bih. Već sam pratio te teme i nisu mi zanimljive...bežim od dnevnopolitičkih ideologija. Jedino što je u ekonomiji nauka je računovodstvo...ostalo je alhemija...proizvodnja fiktivnog novca, iluzije, reklame, propaganda...

Стварно си пејн ин д бат... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Grizzly Adams рече

Па нисам сигуран да те разумем у потпуности. Некакав "сукоб" је свакао био неминован, али питање је да ли би уопште био "војни" или неки другачији, којег обима итд. Једноставно, био је лош "споразум" који је морао да буде ревидиран на неки начин.

Ma kakvi, nije tu moglo da bude revizije... Ne bi im dali ovi da je bilo pitanje dogovaranja, a ne sile.

Ovako su ga Nemci 'revidirali' kako im je odgovaralo.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Ma kakvi, nije tu moglo da bude revizije... Ne bi im dali ovi da je bilo pitanje dogovaranja, a ne sile.

Ovako su ga Nemci 'revidirali' kako im je odgovaralo.

Па ОК. Увек сам за рационалну анализу али нисам сигуран још који ти је закључак из свега тога...

Треба мало боље да објасниш шта ти је било занимљиво овде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па ОК. Увек сам за рационалну анализу али нисам сигуран још који ти је закључак из свега тога...

Треба мало боље да објасниш шта ти је било занимљиво овде.

Pa onaj tekst mi potvrđuje nešto što misli pedesetak posto ljudi - da je ono bio britanski puč, da nismo morali da učestvujemo u tome i da nas je za tuđ račun pregazio voz koji inicijalno nije išao na nas.

Kakav god da je H. bio kao ljudsko biće, nije bio naš problem, dok ga mi nismo napravili našim problemom...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Pa onaj tekst mi potvrđuje nešto što misli pedesetak posto ljudi - da je ono bio britanski puč, da nismo morali da učestvujemo u tome i da nas je za tuđ račun pregazio voz koji inicijalno nije išao na nas.

Kakav god da je H. bio kao ljudsko biće, nije bio naš problem, dok ga mi nismo napravili našim problemom...

Па то свакако, колико је год било могуће требало је остати неутралан и не улазити у сукобе.

Не треба нам Хитлеров говор за то, њему не треба веровати шта год да је причао о својим намерама... Психопате немају неки систем вредности, одређују шта је "добро" на основу онога што им тренутно одговара. Југославија му тад није била битна, али би можда у неком тренутку касније решио да је прегази.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Стварно је смешно поредити један екстреман пример неких пар будала са читавом тоталитарном државом где су милиони поклани без милости само зато што су рекли погрешну реч... Свака част...

Lako je tebi kad nisi ugostitelj pa nisi bio primoran da gej paru prodaš tortu... da jesi, gulag ti ne bi teško pao! Ne znaš ti koje su to muke...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Grizzly Adams рече

Психопате немају неки систем вредности, одређују шта је "добро" на основу онога што им тренутно одговара.

Ja ne mislim da su oni imali moj i tvoj sistem vrednosti, naravno da nisu.

Nije ga imao niko ko je vodio državu ili carstvo u to vreme (a verovatno i u bilo koje), tu su psihopate pravilo.

пре 49 минута, Grizzly Adams рече

Не треба нам Хитлеров говор за то, њему не треба веровати шта год да је причао о својим намерама...

Ne samo njemu, ne treba verovati ni jednom državniku, moćniku, političaru itd.

A jesu li ovi što su nas gurnuli pod voz zaista baš mnogo gori od tog voza? Očigledno da i oni nemaju problem da hiljade i milioni stradaju za njihov račun... Malo mi se ta cela good vs. evil priča ovde ne održava, ali naravno da ne osporavam da je ovo evil.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, RYLAH рече

После напада на Пољску је скоро плакао јер су Пољаци побили невине немачке граничаре. После рата се сазнало да су "побијени граничари" били преобучени логораши, а "Пољаци" немачки специјалци. Комунисте је истребио не зато што су му били једина јака опоуиција, него зазо што је "комуниста запалио Рајхстаг". Све наредбе којима је укидао права Немаца је називао "за заштиту народа и отаџбине", наравно увек с поводом. Човека који му је највише помогао да дође на власт, и његове људе у СА, је убио због педерлука, јер је био високоморалан, а не због борбе за власт у НСДАП, иако се за педерлуке у СА знало годинама и Хићу је болело уво. Редовно је склапао споразуме и кршио их (пре неки дан смо причали о споразуму са СССР) и наравно никад није била његова кривица. Тако бисмо и ми прошли да смо прихватили Пакт.

Ово неодољиво подсећа на Запад и наш однос с њима протеклих 30 лета.

Подели на овим сајтовима

Да се није десио војни пуч и да смо стали уз Немце свакако би данас била другачија ситуација. Уз њу би били најјачи на Балкану, тако да комунисти не би могли да добију на снази, оваку би нас бар Немци згазили, а са друге стране газио нас је ко је стигао.

Poslato sa Smartphone6.1 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Tumaralo. рече

A mi smo ga sprečili u tome tako što smo... odbili pakt?

Па већ после пар дана од 27. мартовског пуча је нова власт прихватила исте услове које је Хитлер захтевао од претходне, али тад је већ било доцкан јер је Хитлер одлепио

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Есхатон28 рече

Одбијање приступа Тројном пакту о забијање ножа Хитлеру у леђа је била највећа грешка у нашој историји. Ми никада нисмо ни били окупирани од стране Рајха, то је био њихов одговор на наш безобразлук. Тако да је то по мени сасвим оправдано.
П.С Нисам нациста. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Онда је ок све ово што Вучић ради и како преговара са Америма и западом?

Подели на овим сајтовима

Онда је ок све ово што Вучић ради и како преговара са Америма и западом?

Сада ти карикираш. Једно је уништавање земље 20 година, постепено и непрестано.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Есхатон28 рече

Сада ти карикираш. Једно је уништавање земље 20 година, постепено и непрестано.

Што карикирам?

Исто би добили да смо пристали на пакт са Итлером и да се нисмо јогунили.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...