Jump to content

У ком тренутку човек постане себичан?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Јелена011 рече

Izvini Egi :) mislis na pljesku vegi?

12:smeha::)):ok:Е, па драги форумаши улепшали сте ми дан! :) Чак сам и фејсбук престао да пратим због вас! :dobro:

Pa tacno biste citali o nama u crnoj hronici, ajme meni, juznoprugasu da ponudim nesto sto ne sadrzi meso, zejtin i alevu papriku? Pa ne bi me bilo :D

Е, онда је оправдано! :osmeh:

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

juznoprugasu da ponudim nesto sto ne sadrzi meso, zejtin i alevu papriku? Pa ne bi me bilo :D

:pop:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, εργασία рече

12:smeha::)):ok:Е, па драги форумаши улепшали сте ми дан! :) Чак сам и фејсбук престао да пратим због вас! :dobro:

Е, онда је оправдано! :osmeh:

U opasnog forumasa rastes!

Kad budes uspeo paralelno fejs i ovo sa sve porukama i chatom znaces da si kuvan :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Vidi vidi, kad zena nesto kaze odma pozivanje na Svete oce, a malopre ju ne znam sta me snaslo :D

Neeeee, nece da mozeeee :)

Ne znam ja sta su oni razradjivali kaludjeri, ali sve je to u teoriji divno :D

Ма не разумем ти се ја у брак, то ја онако хипотетички.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

:pop:

I ja kazem, al on ce meni - hrana mu nema ukus ako nije zacinjena, zalivena uljem i alevom preprzenom :D

I sta cu ja :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Матусал рече

Ма не разумем ти се ја у брак, то ја онако хипотетички.

Da, da, samo si se salio, jasno :D

Ne razumem se ni ja :D i niko me nis' ne pita :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Da, da, samo si se salio, jasno :D

Ne razumem se ni ja :D i niko me nis' ne pita :D

Григорије Богослов је брак видео као окове и бодрио је супружнике да издрже до краја :D

Подели на овим сајтовима

Григорије Богослов је брак видео као окове и бодрио је супружнике да издрже до краја :D

Dokoni kaludjeri kazem ja :D

Treba nama revizija sve te monaske literature za mirjane...

Znam nekoliko crkvenih brakova koji su upravo propali zbog citanja i pokusaja praktikovanja te neke sulude duhovnosti. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јелена011 рече

I ja kazem, al on ce meni - hrana mu nema ukus ako nije zacinjena, zalivena uljem i alevom preprzenom :D

I sta cu ja :D

Pa da mu kažeš navikni se  :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Матусал рече

A el Grigorije bio oženjen?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Dokoni kaludjeri kazem ja :D

Treba nama revizija sve te monaske literature za mirjane...

Znam nekoliko crkvenih brakova koji su upravo propali zbog citanja i pokusaja praktikovanja te neke sulude duhovnosti. 

А тек Григорије Ниски, толико му је био стран тај појам да је једном приликом за једног младића рекао да је доживео духовни пад зато што се :))оженио, а да не причамо колико им је било саблажњиво да су Адам и Ева требали телесно да се размножавају....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Матусал рече

А тек Григорије Ниски, толико му је био стран тај појам да је једном приликом за једног младића рекао да је доживео духовни пад зато што се :))оженио, а да не причамо колико им је било саблажњиво да су Адам и Ева требали телесно да се размножавају....

Pa dokoni kaludjeri...najbolje obozavam tu romantizaciju istorije, zene su smatrane samim djavolom, telo necim najnecistijim mogucim, a odnosi samo ako ne uzivas jelte.

Uzasi promiskuiteta. Bogu hvala te zivim u 21veku uz sve posasti savremenog doba.

Подели на овим сајтовима

Сачувај Боже :).

Znači suva hipotetika.Lako je pričati o braku teško je živeti u njemu.Knowing the path and walking the path is not the same....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Pa da mu kažeš navikni se  :smeh1:

Jaaaaoj Kratose daj ozeni se, videces, to je jedna divnaaaaa stvar :D

Ozeni se da se radujemo i veselimo na tvom vencanju a onda cemo da ti damo mesec dana fore :D

Sve je potpuno drugacije kad si sa nekim 24h...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...