Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, cloudking рече

Zao ti za temu? :)

Jok, nego smarate za medalju...

пре 15 минута, Аурор рече

Niko tebi ne brani da pišeš šta hoćeš i kome hoćeš.

Ne znam kako si protumačio da ti bilo šta branim...

Carry on wayward sons...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Zamisli kad ti maligni trol i provokator kaže da ideš odavde ako ti se ne dopada... :)

Sve je jasno kao dan.

Zato i treba iz inata da ostanes!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Од малих ногу, Ворхол је редовно ишао на недељну литургију. Један његов близак пријатељ је открио да је посматрање византијског иконостаса на литургији у његовој парохијској цркви Светог Јована Златоустог у Пицбургу, још док је био дете, пресудно утицало да пронађе свој толико препознатљив стил као поп арт уметник.

Цитат

Западни критичари уметности који су пратили његов рад нису препознали утицај византијске уметности, јер га у његовим делима нису ни очекивали. 

Подели на овим сајтовима

Клауд, молим те престани више...

Ти си овде само да провоцираш. Кад успеш да некога погодиш у живац онда неизмерно уживаш у томе па наставиш да га цимаш до бесвести. То је друже мој чист садизам. На граници психопатије. Таква манипулација и радовање туђем немиру који си изазвао, то је чисто зло. И трагично је да си то себи дозволио. За тебе. Ниси ти никакав ”убица верничког смирења”. Ти си убица самог себе, свог карактера.

Немам намеру да се расправљам са тобом. Јављам се само зато што су ми овај форум и феноменална екипа на њему веома драги и не би волео да неко то поквари. Другима саветујем исто да те игноришу и да ти не праве друштво.

Свако добро

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Ти си овде само да провоцираш. Кад успеш да некога погодиш у живац онда неизмерно уживаш у томе па наставиш да га цимаш до бесвести. То је друже мој чист садизам. На граници психопатије. Таква манипулација и радовање туђем немиру који си изазвао, то је чисто зло. И трагично је да си то себи дозволио. За тебе. Ниси ти никакав ”убица верничког смирења”. Ти си убица самог себе, свог карактера.

Немам намеру да се расправљам са тобом. Јављам се само зато што су ми овај форум и феноменална екипа на њему веома драги и не би волео да неко то поквари. Другима саветујем исто да те игноришу и да ти не праве друштво.

Свако добро

Ma jaЋуга средим...њега мушки овде не могу да патосирају очигледно....:D

Ево заказујем му обрачун код О.К.корала...:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Jel znas sta? Šab me gabri. Ja nisam sadista, ali jesam pravdoljubiv i secam se pre par godina kad ste obojica pobedonosno uzivali u levonjarskim suzama, delili jedan drugome fotografije ljudi koji placu i nasladjivali se tom nekakvom pobedom , meni je iskreno bilo muka jer sam znao da ste apsolutne iste plači3,14čke i to gore nego ti ljudi nad cijim se suzama smejete i uzivate. Koliko god razumem politicke suprotonosti ipak nisam uspeo da razumem takvu vrstu emotivnog investiranja... sve je ukazivalo na ozbiljne frustracije. Ukazivanje se pokazalo veoma istinitim, u godinama koje su usledile bilo je jos cudnije da postoji grupa ljudi koja vise uziva u porazu suparnika nego u svojoj pobedi... jedna vrlo zaniljiva situacija koju takodje nisam ocekivao.

U svakom slucaju, koj vam je djavo? Sta ste se uskopistili pobogu! Ovo je forum... internet... anonimna pisanija ljudi skupljenih zbrda zdola. Nisam ti uso u dvoriste da te gadjam kamenjem nego pisuckam po verskom forumu. Cuj "sadizam, psihopatija..." alo bre judi :D get over yourself :D Ajmo malo vise cvrstine za nosioce novog svetskog poretka. Sta, smeta vam sto liberatarijance, desnicare i altrajtovce izvrcem ruglu? Pa jao... evo rasplakaču se keve mi...

Ovaj pise o arijevcima onaj ce baca ljude iz helikoptera i ce se zeni zbog genetike, tebi je sve sto ne razumes degeneracija... a ja sam sad ispao sadista i psihopata, a iz kog razloga? Zato sto nemilosrdno trolujem jadne, uboge i kukavne desnicare i altrajtovce...

Evo. Necu vise. sto se mene tice my work is done here. Vi ste pokazali svoje pravo lice politike koju vesto maskirate u razne prihvatljivije politicke ideje iako u poazdini lezi cista, neiskvarena i izvorna mrznja prema sebi projektovana na druge ljude.

Evo, sad mi jeste zao i potpuno razumem tvoju molbu koju cu da uslisim. NEcu vise da ucestvujem u trolovanju arijevaca i libertarijanaca. Ali svaki put kad mi neko od vas napise da sam degenerik SAMO ZATO sto uzivam u necemu u cemu vi ne umete da uzivate za mene je poziv na regrutaciju a onda idemo sve ponovo...

Sta ti sad nije jasno? Jel vidis kako ti zdusno branis kad ti neko napadne arijevskog posinka? Ja radim to isto.

I ti i auror imate ozbiljne probleme sa kapiranjem koncepta "jednaki uslovi za sve" (ako se ti nasladjujes mojim suzama nasladjivacu se i ja tvojim kad dodje vreme... ako zelis slobodu da dikrminises pripremi se na slobodu da budes diskriminisan pobratime) i zato su ideje koje propagirate veoma, veoma opasne...

Dobro je sto nisam jedini koji vas je prozreo da ne moram da se osecam ko da nalicem na vetrenjace, ali svakako jesam jedini kome se fucka za politicke korektnosti i prostojnosti u komunikaciji sa vama ( ovo je slobodan svet imam prava da ne budem pristojan ako tako zelim, a trziste ce vec da me adekvatno kazni... zar ne), sto sam, priznajem, ocekivao da ce bar vama da se svidja... (dobro i svidjalo bi vam se da sam na vasoj strani, ovako sam sadista i i... psihopata i... i... administracija duradi nesto!)

boo mf hoo

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Je l sam i ja naci? :)

Само једно питање онако успут, пошто покушавам да укапирам неке ствари, ал ми слабо иде.

Ти, Дарко, Василије и можда још неко већ годинама пишете како су нацизам и комунизам подједнака зли, а често и да је комунизам веће зло. ОК, легитиман став око кога можемо да расправљамо, мада је несумљиво да су и једно и друго велика зла. Углавном, за вас је комунизам веће зло.

Е сад покушај себи да одговориш зашто уопште није увреда да екипа годинама назива друге комунистима због неких смешних ствари, ако су за неко тамо државно здравствено (на пример), а сад се одједном страшно тригерујете због придева наци. Зашто је толико страшно рећи (недоследни) наци неком ко своје инспирације црпи са доњих линкова, а при том је легитимно сматрати да неко ко је за државно здраствено у ствари само недоследни комуниста. Ако је комунизам веће зло, онда је ово друго гора увреда. 

И још једно питање, да ли би ти било мало чудно да неко ко је православац иде на адвентистичке сајтове да с њих онда овде качи духовне поуке и да при том тврди да нема ама баш никакве везе с адвентистима, него га само занимају духовне поуке?

Не мораш мени да одговораш уопште и губиш време, ово су ми више реторичка питања. Само размисли.

пре 8 часа, RYLAH рече

У међувремену, на истој страници:

Тако да страница није ни расистичка ни анти-јеврејска, јер има два црнца на страници.

Ово су само три поста на брзину, не треба ни да сачекаш да ти се учита следећа страница да би видео расистичке и анти-јеврејске гадости.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...