Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 минута, Avocado рече

Uz svo dužno poštovanje prema Grizliju, ne slažem se da neko treba da popije ban zato što je nekom (kome god) zalepio neku ružnu etiketu u raspravi... pogotovo što ne pamtim da se takvo pravilo do sada primenjivalo, pa ne znam da li bi valjalo retroaktivno ga primeniti jer onda moraš da banuješ i Grizlija i mene i Aurora i Juanita i još gomilu ljudi sa foruma...

A naročit problem sa tvojim zahtevom je što ga klaud nije nazvao nacijem...

Ne treba “neko” nego Cloudking jer namerno provocira ljude po forumu i dodeljuje im pogrdne etikete da bi ih diskreditovao. To je drugacije od situacije kada se usije tastatura zbog zucnih rasprava zbog razlicitih stavova. On targetira ljude, ne stavove...

A ovo za Grizlija sam reagovala vise zbog Pouka (bratu Grizliju nije potrebna pomoc) jer mislim da ce forum dosta izgubiti ako im Grizli ode.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Auror je eksplicitno van ove teme samu ideju rađanja dece od ljudi sa različitim nivoima melanina u koži nazvao 'degeneracijom' - znači, taj izraz nije rezervisan samo za avangardnu umetnost

Zašto izmišljaš stvari? Kad sam to uradio?

Nekoliko sam puta rekao da je za mene degeneracija kulturna i moralna kategorija, a ne rasna.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Zašto izmišljaš stvari? Kad sam to uradio?

Nekoliko sam puta rekao da je za mene degeneracija kulturna i moralna kategorija, a ne rasna.

Evo da ti ilustrujem: ovo tvoje pokvareno podmetanje je moralna degeneracija, a kada "dekonstruišeš rodne uloge" je kulturna degeneracija.

Подели на овим сајтовима

@Paradoksologija

Ево, сад сам проверио. Није Аурор рекао да је рађање деце у мешовитом браку дегенерација, већ је рекао си ти дегенерисана јер се радујеш и замишљаш лепу децу из (конкретног) мешовитог брака твоје другарице. Тачније, прво је рекао да си одвратна и болесна, а после да си дегенерисана. Ипак треба да будемо прецизни.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Тачније, прво је рекао да си одвратна и болесна, а после да си дегенерисана. 

Rekao sam da je njeno SJW radovanje zbog ovoga sick and disgusting, a ne ona kao ljudsko biće.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Rekao sam da je njeno SJW radovanje zbog ovoga sick and disgusting, a ne ona kao ljudsko biće.

ОК. Значи ко се радује лепој деци из мешовитих бракова је SJW, а то радовање је болесно и одвратно. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

ОК. Значи ко се радује лепој деци из мешовитих бракова је SJW, а то радовање је болесно и одвратно. 

Idi vidi onu količinu radosti... 

Mislim da je nikad nisam video toliko srećnom :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, florenntina рече

Ne treba “neko” nego Cloudking jer namerno provocira ljude po forumu i dodeljuje im pogrdne etikete da bi ih diskreditovao. To je drugacije od situacije kada se usije tastatura zbog zucnih rasprava zbog razlicitih stavova. On targetira ljude, ne stavove...

Targetira ljude sa određenim stavovima, povodom tih stavova... i takođe dobija pogrdne etikete...

пре 14 минута, florenntina рече

A ovo za Grizlija sam reagovala vise zbog Pouka (bratu Grizliju nije potrebna pomoc) jer mislim da ce forum dosta izgubiti ako im Grizli ode.

Ma sasvim je u redu braniti Grizlija i forum će dosta da izgubi ako Grizli ode, ali koliko god mi minusa ekipica lupila to neće promeniti činjenicu da ga klaud nije nazvao nacijem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@Juanito

I samo da ti odgovorim dok ne zaboravim... Nemoj da se tripujes da se ono “ korumpirane komunjare” odnosilo na tebe. Za tu titulu treba mnogo ”staza” koji ti za sada nemas : da budes clan bar jednog odbora (pozeljno bi bilo dva, jedan crkveni i jedan drzavni), da si clan ili bar spoljni saradnik  bar jedne NVO i da si odrastao u otetom saloncu sa “burzujskim” namestajem. Ovo je za pocetak... Sto se tice “hobija” i “cool” stajlinga, to je po sopstvenom izboru, mozes da se zalazes za prava pasa, ocuvanje planete, transrodne ili bilo kakve druge seksualne novotarije-sve dolazi u obzir ?

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

Ужас бре! Стварно не разумем људско биће које томе може толико да се радује. 

Prvo, SJWs su poznati po nekoj anti-beloj agendi, a ona je onde naročito presrećna što je reč o devojci koja je prava bledolika plavooka i plavokosa arijevska boginja, na kakve se lože WrathOfGnonovci. Otelotvorenje "Europe". Dakle neka "veoma bela", da tako kažemo.

Nešto ovde nije baš normalno, odnosno prisutna je neka perverzna radost i meni je to bilo odvratno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...