Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Па и нема. Телесна смрт је управо Христовом смрћу уништена као последња реалност човека. Ti kažeš da si sada u tome a ima da rikneš kao i ja znači da je Carstvo daleko od punoće.Telesna smrt i dalje postoji. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Ti kažeš da si sada u tome a ima da rikneš kao i ja znači da je Carstvo daleko od punoće.Telesna smrt i dalje postoji. А шта ћемо са онима који беху узнесени на небо са телом? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече А шта ћемо са онима који беху узнесени на небо са телом? Ništa,čekamo da dođu pa da likvidiramo ova satanistička goveda jednom za svagda. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Па онда нађи други аргумент. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Па онда нађи други аргумент. Za šta?Meni veći argument od groblja širom sveta ne treba kao i tela svetaca koje Crkva slavi. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, Кратос рече Za šta?Meni veći argument od groblja širom sveta ne treba kao i tela svetaca koje Crkva slavi. А ови узнесени нису реални? Они нису ни постојали? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Па и нема. Телесна смрт је управо Христовом смрћу уништена као последња реалност човека. Jeste, brate VSB, ali, tek ce po apostolu, posle vaskrsenja, biti ukinut i poslednji neprijatelj smrt....ono, sto kaze, ...'smrti gde ti zalac, pakle gde ti je pobeda'.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече А ови узнесени нису реални? Они нису ни постојали? A ova tela mrtva el su realna ?Kad odeš na sahranu el se pitaš el to realno telo il živiš u matriksu? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, Кратос рече A ova tela mrtva el su realna ?Kad odeš na sahranu el se pitaš el to realno telo il živiš u matriksu? Јесу. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Јесу. Znači smrt je i dalje tu ..... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 23 минута, Кратос рече Pa ja sam naveo.A el bi ti znao da navedeš neko delo ili besedu o tome kako je ceo svet već vaskrnust zajedno sa Hristom pre 2000 i kusur godina? Не знам што ме то питаш, ја тако нешто никада нисам тврдио. Могао бих једино да наведем цитате у којима оци говоре да смо ми кроз цркву и њене тајне заједничари Христове благодати и да смо васкрсли уунутрашњем човеку и да се најприсније сједињујемо са Христом и учествујемо у животу Божијем у реалном односу са живим Богом. Недеља је највећи празник хришћана управо због васкрсења и ми празнујући овај дан бивамо и причасници такве благодати. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 7 минута, Кратос рече Znači smrt je i dalje tu ..... Да, душевно тело умире потпуно. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 4 минута, Матусал рече уунутрашњем човеку Šta podrazumevaš pod unutrašnjim čovekom? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 38 минута, Матусал рече Може ли онај ко је привременим судом задобио да почива у рајској благодати видет Господа Исуса Христа и бити са Њим? Koiiko sam shvatio, moze da bude sa Hristom. Ali, tek ce sa vaskrslim i duhovnim telom, moci da zadobiju puninu opstenja sa Hristom. Desiderius Erasmus and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 4 минута, Кратос рече Šta podrazumevaš pod unutrašnjim čovekom? Дух,душу,духовно тело,ум како ко већ зове Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука