Jump to content

Kako ste sreli svoju zenu/muza? Ispricajte na vasu pricu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 259
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Данче* рече

@Војвода7 brate nemoj da plačeš, mi smo mnogo više srećniji, ispunjeni i mirniji u duši, nego većina koja živi u zajednici a su živi nesrećni. 

Batalio palac na dole i prešao na suze :smeh1:

Подели на овим сајтовима

TEMA NIJE O OTMICAMA I MALTRETIRANJU ZENA NEGO O LJUBAVI I ZALJUBLJIVANJU 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Ово прво не знам, ово друго је очигледно било по њеној вољи.

Па сад дискутабилно....побио јој родитеље, а узео за жену, покрстио и волио до краја живота....:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Рапсоди рече

Бооожее, која романтика на старински начин. Дивно... а све ове чуђеновићке  потајно сањају да буду киднаповане...:ani_biggrin: Па ово прича за роман. 

Их, слагала браћу да не падне крв...ма заљубила се моментално...:smeh2:

Ko zna, možda je bila taktika. Znam samo da su mene kidnapovali, niko me ne bi tražio :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Batalio palac na dole i prešao na suze :smeh1:

Veruj kad mi stiglo obaveštenje, reko evo palac dole, kad ono suze..:D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Па сад дискутабилно....побио јој родитеље, а узео за жену, покрстио и волио до краја живота....:D 

Али она њега заштитила одмах, чим му је видела реакцију... Љубав на први трбушни плес :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

možda je bila taktika.

Moguće. Jos ako nisu imali za svadbu, kidnapuje đevojku i nema joj nazad. Banović Strahinja fazon :smeh1:

Подели на овим сајтовима

stvarno, nemojte da coveku spamujete temu....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Данче* рече

@Војвода7 brate nemoj da plačeš, mi smo mnogo više srećniji, ispunjeni i mirniji u duši, nego većina koja živi u zajednici a su živi nesrećni. 

Можда се ви осјећате срећније, али мени је тужно кад чујем да су људи растављени, нарочито они који имају дјецу..., жао ми је што та дјеца немају потпуну породицу и то их на неки начин прати читав живот...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Можда се ви осјећате срећније, али мени је тужно кад чујем да су људи растављени, нарочито они који имају дјецу..., жао ми је што та дјеца немају потпуну породицу и то их на неки начин прати читав живот...

Nemaju ni ona deca što su im roditelji mizerni zajedno, to tek prati ceo život. Ne moramo ići u krajnost nekim nasiljem, ali dovoljno je živeti u hladnoj atmosferi prekih pogleda i zajedljivih doskočica. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Tužno je mnogo što u životu, a to da se dvoje ljudi dogovori i rastane, pritom da dete ne trpi ništa je mnogo manje tužno, nego kad deca žive u zajednici gde ima svađe, tuče daleko bilo, maltretiranje, što psihički, što emotivno itd.da ne nabrajam. Ne kažem da je nama bilo sjajno i bajno kad smo se razišli, jer sujeta i ego čine svoje, ali kada vremenom shvatiš i okreneš se da imaš dete i ono je prioritet onda sve ide lakše. 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

пре 1 минут, Natasa. рече

Nemaju ni ona deca što su im roditelji mizerni zajedno, to tek prati ceo život. Ne moramo ići u krajnost nekim nasiljem, ali dovoljno je živeti u hladnoj atmosferi prekih pogleda i zajedljivih doskočica. 

Molim vas da se drzite teme! 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

И то је тужно исто...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

зашто се уопште не обазирете на молбу отварача теме...није фер...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...