Jump to content

Kako ste sreli svoju zenu/muza? Ispricajte na vasu pricu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Snezana Pilic рече

:ok: diskrecija,šta to beše?:smeh2:  Hoću,ako Saša da zeleno svetlo

Без имена наравно, само повратна информација, да ли има заинтересованих :smeh2:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 259
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 21 минута, Снежана рече

Без имена наравно, само повратна информација, да ли има заинтересованих :smeh2:

Važi. Šta bi im falilo da javno napišu da nemaju inspiraciju pa da im udruženim snagama pomognemo. Mogu i mejlovi,sms,pisma su skupa i treba pomeriti dupe i otići do pošte,idemo u korak s vremenom

Подели на овим сајтовима

On 9.7.2017. at 22:23, Sasa Vojvoda рече

Има ли оних који су се дописивали писмима? То би било лијепо за чути...

Има. Давно, када сам био у војсци, писао сам девојци у коју сам био јако заљубљен. Једном сам јој уз писмо послао златан крстић, детелину и сидро, све сам то избутао и привезао на дну писма. Тада сам слушао Scorpions, волео сам њихове баладе, па сам оне најлепше стихове уметао где је требало. С нама је био и један познати глумац, замолио сам га да напише неку реч за моју вољену. Написао, потписао. Лепо било, то ме држало и давало ми снагу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Snezana Pilic рече

Si,si...Ima. Ja sam se dopisivala. Bila majstor za to. Ako bude trebala pomoć u nedostatku inspiracije,obrati se majstoru tj. meni ;)

Важи, баш сам се пријавио на онај подфорум, тако да није не могуће да се обратим мајстору тј. теби :).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече

Важи, баш сам се пријавио на онај подфорум, тако да није не могуће да се обратим мајстору тј. теби :)

Ja sam se šalila. Mislim da ti umeš sasvim lepo da pišeš,čak bolje od mene.  Ali,što da ne,ako upadneš u problem,možda i mogu da pomognem. Uvek spremna na to ;)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Snezana Pilic рече

Ja sam se šalila

Ма знам :)

пре 8 минута, Snezana Pilic рече

Mislim da ti umeš sasvim lepo da pišeš,čak bolje od mene.  Ali,što da ne,ako upadneš u problem,možda i mogu da pomognem. Uvek spremna na to ;)

Можда, али само ове краће поруке, зависи како се ситуација буде одвијала, ако дође до дугих порука...зваћу упомоћ...оне  личе на писма :):D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sasa Vojvoda рече

зависи како се ситуација буде одвијала, ако дође до дугих порука...зваћу упомоћ...оне  личе на писма :):D 

Ne može tako. Mora kratko i sažeto. Ako pišu Rat i mir u porukama,zamisli koliko tek pričaju uživo. Neće moći :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Snezana Pilic рече

Ne može tako. Mora kratko i sažeto. Ako pišu Rat i mir u porukama,zamisli koliko tek pričaju uživo. Neće moći :D

Хахах, видиш..нисам о томе размишљао, добар је савјет...мораћу обратити пажњу :). 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Таман хтедох да се убацим у дискусију јер прочитах "Како сте средили своју жену/мужа" али авај, кликнувши на линк и хотећи да приступим тајповању - уочих своју кобну грешку. Ето, дикси :)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Вечера код заједничких пријатеља.

Киша, а један кишобран.

Једно уз друго, и тако већ 29 година

Подели на овим сајтовима

Dobro hoce li nam ko veceras nesto lepo napisati?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Да ли се траже само кратке приче или могу и просто-проширене?

Питам јер се овде говорило и о хришћанском браку, неслагањима, разводима, напуштањима и чини ми се тешким и некорисним издвојити само упознавање из целог контекста. Знам да има и тема које говоре само о тим другим аспектима али ја не могу све то да обиђем :-)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Vladan3 рече

Да ли се траже само кратке приче или могу и просто-проширене?

Питам јер се овде говорило и о хришћанском браку, неслагањима, разводима, напуштањима и чини ми се тешким и некорисним издвојити само упознавање из целог контекста. Знам да има и тема које говоре само о тим другим аспектима али ја не могу све то да обиђем :-)

Mozes kako god hoces! Ja sam postavio temu o upoznavanju zato sto je ona najinteresantnija. Mozes nam pisati i o tome kako je iso dalje! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...