Jump to content

Православна игрица? Идеје

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Нешто размишљам, много би било готивно да се направи нека црквена игрица са, на пример, проширеном реалношћу, са неком православном тематиком.

Да ли неко има идеју како би она изгледала? Али да буду озбиљни коментари ако је то уопште могуће :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Негде сам слушао о идеји да се направи игрица која би била повезана са дестинацијама цркава и манастира, са обавештењима кад се служи Литургија у твојој парохијској цркви па да те ујутру или вече пре Литургије подсећа на то... мислим да то није неоствариво.

Подели на овим сајтовима

I onda kao, ako telefon detektuje da si u crkvi za vreme liturgije, levelujes se. Pa se klinici takmice ko ce pre u crkvu :) .

sori :)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Psiholozi su utvrdili da ako krenes da dajes ektrinzicke nagrade za intrinzicki prijatna iskustva, unutrasnja motivacija slabi :P .

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ја бих православни халф лајф ... ) Наместо Блек Месе извлачиш се из  Шеола...

У сваком случају убацио бих теолошке мозгалице (али само у паузи од макљаже...:)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, gor.anger рече

Car Lazar i klanje turaka

Ово ми могла да буде стратегија, али бих пре онда ишао на Византију. Бонус поене добијаш ако решиш теолошке мозгалице ( које би биле и едукативног карактера) те ако си лош стратег мош се извући на ,,побожност"... Добијаш анђеоске чете или војске светих ратника ( јер ниједан од малих који верује не треба да пропадне...)  ...рецимо..:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, R2D2 рече

Ајде неку мотивациону, без насиља и крви... нешто што је лако одрадити...

Можда изградња манастира у средњовековној Србији...

Подели на овим сајтовима

I onda posle sto je narod sujeveran...

ma jok, najbolje da sve bude "pravoslavno", od toalet papira do igrica, sa pecatom i blagoslovom.

Igrice su igrice, nije vera margarin da se u sve mesa.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 2 минута, Јелена011 рече

I onda posle sto je narod sujeveran...

ma jok, najbolje da sve bude "pravoslavno", od toalet papira do igrica, sa pecatom i blagoslovom.

Igrice su igrice, nije vera margarin da se u sve mesa.

Јасно је зашто сам написао "православна" игрица... мада је можда боље да је наслов игрица са црквеном тематиком :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...