Jump to content

Упокојио се наш брат Крис Корнел

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
пре 20 минута, verum est in beer рече

Ко је овај лик?

Нисам школовала, али су ми тотално глупи ови наслови "упокојио се наш брат". Чији брат? Ако је од некога са форума, онда дубока сућут, а а друге стране, наша браћа свакодневно буду "упокојени" и ником ништа.

Ми се Срби баш много ложимо.

Упокојеном свака част на музичком делу, али ми је све остало дегутантно.

Наслов је примерен, ако знамо да је човек крштен у Православној Цркви. Друга ствар је што је самоубиство у питању. Колико чујем депресија је у питању. Мени је много, много жао њега, много волим његову музику, одрастао сам уз RATM, Audioslave, Soundgarden

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, verum est in beer рече

То што је крштен у православној цркви буквално ништа не значи, крштени су и многи који су били зло свету, као што из наших примера знамо.

Поента је да је ова тема "заузела" више простора и "туге" од теме о нпр. убијеним коптима или било којем другом уништеном животу.

Да је тема била о томе како се самоубио или да је умро познати музичар, па ајде, био је "познат", али да се упокојио наш брат, то ми је тотално безвезе.

Ако знаш да је покретач теме рокер, онда, понављам, наслов је свакако добар :)

Подели на овим сајтовима

Па то је природно, ми људи нисмо тако створени да ствари доживљавамо пропорционално објективном значају већ на основу емоција.

На пример, 3000 људи је погинуло у 9/11 ево после скоро 20 година још су сви у паници, читава армија окупирала аеродроме, претресање, малтретирање... А сваки дан погине више људи у саобраћају и ником ништа. Свако од нас седне у кола сваки дан без проблема и било каквог страха, а хиљаду пута је већа шанса да погинеш тако.

Тако и са овим...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 5/18/2017 at 23:22, Juanito рече

Изгледа да се обесио. Депресија је гора од рака, ужас! :(

Jeste, man...

253483_1280x720.jpg

Zbog njega sam baš bio tužan od ovih selebritija koji su otišli.

Подели на овим сајтовима

Заиста не капирам,да некоме смета објава смрти ,сад већ култног певача , а при том је човек правславне вере ??!!

То што сте расли са медведима и ваш спектар познавања музике се креће у домену гранд продукције,је жалост за ову државу,онако генерално речено,зато нам тако и иде...

Цео живот сам рокер,прошао сам и ту, не гранд,него гранџ фазу,кариране кошуље,саундгарден,елис ин чејнс,перл џем , све је то део мог одрастања и сад ако су ме емоције понеле,зар је то тако страшно,а да не причам да се његово име сад помиње на литургијама широм америке а и даље...

Што се тиче разлога и начина самоубиства, то ће као и за већину славних личности остати под велом тајне,депресије,лекови, ко зна,само драги Бог...

Још једном ,rest in peace BROTHER CHRIS

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Јако ми га је жао. Много волим његову музику. За мене је он брат у Христу Господу. Нека му Бог опрости све гријехе и дарује му Царство Небеско.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

On 19.05.2017 at 22:49, verum est in beer рече

Јесте, испало је да сам мало оштрије писао, а то ми није била намера, као ни то да имам нешто против постављача теме, него да се некако везујемо за познате личности без разлога. 

Извињавам се ако сам некога повредио, није била намера. 

У праву сте и ти и Зоске.

Али мислим да Зоске није хтео то да начини. И Гризли је у праву кад каже да је то ствар емоција.

Јесте да ми Срби и други Словени серви имамо потребу да се ложимо на "браћу " из Америке ( вероватно је отуда толика популарност овог Гризлија на овом форуму, иако сам ја реално лепши и паметнији од њега) и добро је што си скрену пажњу на то. Лоше је што си то урадио на овој теми, требао си посебно тему направити на ту тему.

Опет сасвим је друга ствар што је Зоскету ово веома битна тема јер је умро један добар рок музичар који је узгред био и православац.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...