Срђан Шијакињић Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Заиста Христос васкрсе, свако добро свима вама драги моји! Лапис Лазули, Иван ♪♫, Lady Godiva and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србендиловић Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Христос васкрсе из мртвих и својим васкрсењем победи смрт! ИС ХС НИ КА! Срећан и радостан празник желим свим Хришћанима! [emoji3]Sent from my SM-G531F using Pouke.org mobile app Иван ♪♫, елТорнеро, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 18 часа, Paradoksologija рече Ovaj napev tražim po jućubovima godinama! Imaš li neku varijantu koja počinje samo glasom sveštenika...? Moj drug Englez se zbog toga zaljubio u pravoslavlje. Jeste, katolik je, ali redovno svraća na liturgije. Nisam nais`o na taj da ima neki dobar snimak da peva bas pop, ali i ovo izvodjenje je fino. Imas i od Meloda isti taj, samo cetvoroglas, ako je katolik ondak ce da mu se svidne `vaki hor... ... АлександраВ, Paradoksologija, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Свако зна Твој лик, свако зна да Ти си победник... ХВ! Драгана Милошевић, obi-wan, елТорнеро and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Christus resurrexit a mortuis, mortem morte calcavit, et mortuis in sepulchris vitam donavit! Christus Resurrexit! Снежана, елТорнеро and Rašo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 "Tamo daleko", елТорнеро, Србендиловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Благословен си Боже у Светима Својим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука