Jump to content

САД напале крстарећим ракетама базу сиријске војске као одговор на употребу хемијског оружја

Препоручена порука

@Ћириличар

Па ако више волиш те социјал-прогресивце, имаш још увек веома квалитетан анти-ратни избор:

330px-Tulsi_Gabbard,_official_portrait,_

https://en.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard

Или у мање уштогљеном издању:

Tulsi+Gabbard+surfing.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

@Ћириличар

Па ако више волиш те социјал-прогресивце, имаш још увек веома квалитетан анти-ратни избор:

330px-Tulsi_Gabbard,_official_portrait,_

https://en.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard

Или у мање уштогљеном издању:

Tulsi+Gabbard+surfing.jpg

Волим миротворце, конзерве и прогресивне. Само што сам до сада више виђао прогресивне миротворце наспрам ових неоконова.

Ал' да ти узвратим услугу, ево из Србије ( чисто да видиш да не заостајемо за Америкама ) - прва либерашица а друга патриЈоткиња:

Facebook_aleksandra_jerkov1_855940147.jp

milicaaa.jpg?w=639&h=386

:skidamkapu: А ја ипак остајем при Ренду. Конституционалиста је конституционалиста.

Подели на овим сајтовима

Изгледа да се стварно закувава. Американци хоће да одсеку Сирију од Ирака, тако што покрећу офанзиву код границе Јордана са Сиријом и Ираком. Јесте то пустиња, али стратешки најважнија због будућих гасовода. План им је да тај регион споје са територијом севера Сирије где су Курди.

Имате све овде црно на бело:

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_401.html#p1945118

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

milicaaa.jpg?w=639&h=386

Са њом се ту и тамо дописујем. :)

На инстаграму отворио налог чисто безвезе, ништа и не качим, кад однекуд неколико пратилаца и један од њих и она... Кудн'т билив ит. 

Подели на овим сајтовима

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_402.html#p1945150

,,Ljudi ovo ne valja ništa..nastavlja se upravo ona politika koju je hilari najavljivala što znači da je sami američki predsjednik u suštini nebitna ličnost, ja ne znam dal su ovoga Trampa hipnotisali ili ga je CIA ucijenila nečim tipa da je dobio ponudu koju ne može odbiti..ili nas slušaš ili znaš šta će ti se desiti sa djecom, a svako je na svoju djecu osjetljiv.

Glavni problem je što ruska vlast ne želi ni blizu da rizikuje svoj narod koliko američka(edit : tj. obrnuto), američka "nacija" je i tako skupljena s koca i konopca i u slučaju da vrhuška preživi nuklearnu zimu napraviće skoro istu takvu naciju, globalistima je do "svog" naroda stalo isto koliko i do ruskog dakle nikoliko.''

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ja nakon ovoga ne vidim izlaz iz ove situacije koji bi zadovoljio obije strane, u Ukrajini i blizu Krima bar nije bilo US vojske, ovdje imamo situaciju gdje na istom terenu funkcionišu i ruska i američka (i turska i još par) avijacija sa sve kopnenim snagama...ko god se iz ovoga povuče bez borbe izgubiće mnogo više od Sirije

vi govorite o američkim vladarima kao da su to neki savršeni planeri a ne najvjerovatnije obične psihopate koje je zapala moć...ko god da su oni svake godine su sve stariji i njihova moć rasuđivanja sve više opada

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Са њом се ту и тамо дописујем. :)

Поручи јој од мене да ако не зна направити славски колач као права србска домаћица, нека одмах напусти покрет :D

Она ми је друга најбоља на политичкој сцени. Јерков ипак има оно "р" које изговара "хр", што ми се из неког разлога јако свиђа :blush:

Подели на овим сајтовима

On 7.4.2017. at 18:55, Tumaralo. рече

Drugorazredni KGB žbir (Putin) neće imati nikakvu spasiteljsku ulogu.

Pogledajte na 00:40 sekundi. Netanjahu ni ne ustaje da se rukuje sa predsednikom Rusije! Reci ti meni, kada se u kafani nalazis sa ortacima - da li ustaneš kada se pozdravljaš? Misliš li da je ovo slučajno? Da je u pitanju omaška ljudi koji čitav svoj život provode u okvirima diplomatskih protokola?

Čekao je da ovaj dodje do njega, da mu iscima ruku kao nekom detencetu, da ga obruka pred kamerama da bi mu onako diskretno rekao šta? da se povredio na skijanju?

Putinov izraz lica sve objašnjava. Poniženje KGB žbira.

,,Открио сам што није устао, човек је сломио ногу. Због тога његова жена дочека Путина.
12.06.2012.

Чека Путина 13 дана касније
25.06.2012.

Ето Cufo, живео си у заблуди све ове године.  :ani_biggrin:''

mycity-military.com

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Grizzly Adams рече

Yes! Rand is on fire! :)

Nisam slusao ovoga ranije, ali mi sa ovog videa izgleda kao bas normalan i pametan covek. Sve lepo rek`o, kratko i jasno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...