Jump to content

Патријарх Иринеј благословио идеју о подизању споменика жртвама НАТО-a

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Milane, mora de se šališ.

Hajde mi reci, zašto nisu bombardovali Zagreb?

A ko kaže da nisu?

Zagreb, Split, Zadar, Sarajevo,...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Hajde mi reci, zašto nisu bombardovali Zagreb?

Зато што нису могли да разликују нацисте од цивила... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

A ko kaže da nisu?

Ja prvi put čujem za to...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

Ja prvi put čujem za to...

Што би рекли правници, "непознавање закона не аболира од одговорности"... Ако треба литература, ту сам, ако требају линкови ту сам, ако хоћеш да причамо, Горњоградска 9, Земун или Команда РВ у Земуну, Штросмајерова 1.

Подели на овим сајтовима

Прво један монументални споменик жртвама терора комуниста и њихових наследника од 1941-2000. Чуди ме да се "академици" и остали прво тога не досетише. Они би да мало прескоче историју. Побили су преко 150000 људи, укључујући ратове 90-их, које су водиле српске "патриоте".

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан-Марковић рече

Прво један монументални споменик жртвама терора комуниста и њихових наследника од 1941-2000. Чуди ме да се "академици" и остали прво тога не досетише. Они би да мало прескоче историју.

Не би они да прескоче, то су ти све Титови омладинци - они би сутра вратили комунизам кад би могли.

Него није "у тренду" сад па мудро крију петокраке...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Дејан-Марковић рече

Прво један монументални споменик жртвама терора комуниста и њихових наследника од 1941-2000. Чуди ме да се "академици" и остали прво тога не досетише. Они би да мало прескоче историју. Побили су преко 150000 људи, укључујући ратове 90-их, које су водиле српске "патриоте".

Amin. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Милан Ракић рече

Што би рекли правници, "непознавање закона не аболира од одговорности"... Ако треба литература, ту сам, ако требају линкови ту сам, ако хоћеш да причамо, Горњоградска 9, Земун или Команда РВ у Земуну, Штросмајерова 1.

Ma ne to,za bombradovanje Zagreba od strane saveznika...može linkovi.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Ma ne to,za bombradovanje Zagreba od strane saveznika...može linkovi.

Па ево, овако "набрзака", са братског Форума "MyCity Military"... Поред коментара има и прегршт аерофотоснимака...

https://www.mycity-military.com/Drugi-svetski-rat/Vazdusna-bombardovanja-na-teritoriji-Jugoslavije-u-WWII.html

Такође, можеш и сам да "изгуглаш", има писаних хрватских извора (књига), има и неких снимака на ЈуТјубу...

Од наше литературе, може да послужи књига Александра Кола "Небеска одисеја" о југословенском деташману тешких бомбардера Б-24 (које је Рузвелт поклонио Југословенској војсци у отаџбини 1943. године). Та четири тешка бомбардера са нашим посадама су учествовала у операцијама 15. америчке ваздушне армије на Балкану, те тако и над Југославијом... Ту имаш исцрпне мапе дејстава по немачким инсталацијама широм Југославије и повлачења групе немачких армија вардарско-моравском долином... Бомбардовање Плоештија као базе за дотур нафте Швабама... Итд, итд... 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Дејан-Марковић рече

Прво један монументални споменик жртвама терора комуниста и њихових наследника од 1941-2000

Споменици се подижу по завршетку рата, а њихов рат није завршен.

Подели на овим сајтовима

On 6.4.2017. at 23:45, Милан Ракић рече

A ko kaže da nisu?

СУСРЕТ СА ИСТОРИЈОМ

На бомбама - "Срећан Ускрс" ћирилицом!

Иван Миладиновић | 09. април 2017. 19:01

Савезничко бомбардовање, при крају рата, остаје највећа мистерија наше новије историје. Београд био обогаљен, а немачки објекти остали нетакнути.

http://www.novosti.rs/вести/насловна/репортаже.409.html:659384-На-бомбама-Срећан-Ускрс-ћирилицом

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 6.4.2017. at 23:04, Кратос рече

Prilažem svaki put kad platim porez kao i svaki građanin al ako treba daću i dodatno da im se ureže u mozak i srce i još jedan spomenik da ih  evocira na Uskršnju ,,pomoć,, naše demonkratske braće 44. godine...Znači mogu da oprostim al da ti zaboravim ,ne mogu i što kaže Bora decu ti nećžu oprostiti i ne postoje te pare kojima možeš to da kupiš kauboju....:skidamkapu:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:659384-Na-bombama---Srecan-Uskrs-cirilicom

Сетио сам се овог коментара поводом савезничког бомбардовања српских градова и када прочитах овај чланак из Вечерњих новости..

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

СУСРЕТ СА ИСТОРИЈОМ

На бомбама - "Срећан Ускрс" ћирилицом!

Иван Миладиновић | 09. април 2017. 19:01

Савезничко бомбардовање, при крају рата, остаје највећа мистерија наше новије историје. Београд био обогаљен, а немачки објекти остали нетакнути.

http://www.novosti.rs/вести/насловна/репортаже.409.html:659384-На-бомбама-Срећан-Ускрс-ћирилицом

Управо сам исто читао.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...