Jump to content

Патријарх Иринеј благословио идеју о подизању споменика жртвама НАТО-a

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само сам због овога поставио:

On 6.4.2017. at 23:29, Милан Ракић рече

Нису бомбардовали НАС, него Швабе... 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Само сам због овога поставио:

Не знам друже шта да ти кажем. 

Ја историју нисам учио и не учим из новина... Тако да референце сам дао тамо на једној теми, можете прочитаи кога интересује, а знам свакако да је најлакше трубити у прдаљку, па чак ни мозак не укључити... Чисто због следећег. Да би постојала та бомба на којој је "Васкршња честитка" написана, морају да се стекну неколики услови. Први, да оружар на одређеном авиону зна српски и ћирилицу. Други, да не армира бомбу, тј. да јој онемогући експлодирање, како би се она очувала да би сво видели ту бомбу и натпис... И треће, пошто су посаде у великом броју случајева добијале код за задатак у ваздуху, да баш тај авион са том бомбом не изручи ју на Плоешти, јер шта ће онда Румунима "Срећан Ускрс" на српском...

Но народу којем "продаш" "Беседу Светог Симеона" и за којег је Вук Бранковић био издајник, није тешко "продати" и слику те бомбе са ћириличним натписом коју нико никада није видео.

И молио бих те да ме не цитираш, немам намеру ни вољу да дебатујем... 

Подели на овим сајтовима

Ја само знам од кад знам за себе да су нас савезници урнисали у том бомбардовању. А теби свака част, ништа лоше не кажем о твом знању.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...