Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Прођоше поред мене вечерас :) 

Није баш најбољи снимак јер је из даљине, сумрак је и без уличних светала. Али може да се осети атмосфера....

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, GeniusAtWork рече

Није баш најбољи снимак јер је из даљине, сумрак је и без уличних светала. Али може да се осети атмосфера....

Блејачи. Што на изборе нису изашли него сада дувају у пиштаљке. Ко их је организовао, ко и шта им је решење...? Није фазон само бунити се против режима.  Треба ту једна:

Подели на овим сајтовима

Završeni deseti Protesti protiv diktature, pauza za Uskrs 

Deseti Protesti protiv diktature završeni su po običaju na stepenicama ulaza u parlament. Kako Danas saznaje biće napravljena pauza tokom vaskršnjih praznika, sledeći protest će biti u utorak 18. aprila sa početkom u 18. časova ispred Skupštine.

- See more at: http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=343401&title=Završeni+deseti+Protesti+protiv+diktature%2c+pauza+za+Uskrs+(VIDEO)#sthash.NC60SzrI.dpuf

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ignjatije рече

Блејачи. 

Divni ljudi...

Цитат

Што на изборе нису изашли него сада дувају у пиштаљке.

Ko kaže da nisu izašli?

Цитат

Ко их је организовао,

Niko.

Цитат

ко и шта им је решење...?

Piše u njihovim zahtevima... nije teško pročitati.

Цитат

Није фазон само бунити се против режима.  

To je uvek baš super fazon...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Sto nam se nisi pridruzio? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@Ignjatije  Шта предлажеш као алтернативу? У ситуацији у којој АВ и екипа свакодневно урнишу Србију, нови републички избори су за три године, а опозиција је килава и неспособна?

И уопште не контам ту фикс идеју да ови што демонстрирају нису изашли на изборе. Је л' стварно мислиш да ће неко кога боли уво за политику, никада није гласао и мрзи га да се прошета до гласачког места, одједном сутрадан да почне да шета сатима свакодневно, носи транспаренте, дува у пиштаљку и скандира? Ја све које знам да их заболе за политику, њих исто заболе и за ове протесте.

Људи стварно имају неке врло уврнуте идеје, као и оно да за СНС гласају само пензионери и крезуби необразовани сендвичари. Није ни чудо што смо као друштво у тоталном процепу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Таша рече

Da se doda na spisak. OBAVEZNO! 

Tacka tri posebno.

Контам мотив да се уведе обавеза гласања, само ми се чини да они који то траже заборављају на The Srpski Inat™ :)  Ако уведеш законом обавезно гласање, они који би иначе седели кући цртаће Чича Глишу на листићима, заокруживаће све кандидате, правиће авионе од листића и тако те неке забавне активности. Тако да му на крају дође на исто.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, GeniusAtWork рече

Ако уведеш законом обавезно гласање, они који би иначе седели кући цртаће Чича Глишу на листићима, заокруживаће све кандидате, правиће авионе од листића и тако те неке забавне активности. Тако да му на крају дође на исто.

Па боље и то, барем имаш неважећи листић и тиме смањујеш могућност изборне крађе (бијели листићи, гласање у име оних који не излазе и сл.)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Контам мотив да се уведе обавеза гласања, само ми се чини да они који то траже заборављају на The Srpski Inat™ :)  Ако уведеш законом обавезно гласање, они који би иначе седели кући цртаће Чича Глишу на листићима, заокруживаће све кандидате, правиће авионе од листића и тако те неке забавне активности. Тако да му на крају дође на исто.

Nije Rambo izmislio toplu vodu tim "zahtevom" to vec postoji.

A faktor "inat" se resava faktorom "kazna"  sto takodje deluje u nas Srba.

Ovako izgleda glasacka knjizica na severu Italije. 

image.jpeg

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

I na dve strane prostor za pecat ( ova knjizica je bez pecata jer je rec o tek stecenom pravu na glasanje ).  Mislim da bi se na ovaj nacin mogucnost kradje svela na minimum.

image.jpeg

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Плурализам је мртав, живео плурализам! Док и он не умре.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...